CHATZAMICH Δημοσιεύτηκε November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 29, 2015 Καλησπερα παιδια.....εχω εδω και δυο χρονια το samsung note 3 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος ομως τωρα εφθασε επιτελους η ωρα για αλλαγη. Δεν ξερω τι με εχει πιιασει και λεω να μην παρω παλι samsung αν και δεν το αποκλειω! το μπατζετ μου δεν εχει καποιο συγκεκριμενο οριο ...απλα θελω το κινητο να ειναι παρα πολυ καλο. καλο και αγιο το νοτε 3 αλλλα το πενακι πρεπει να εχει σκουριασει . αυτο που θελω να πω ειναι πως η χρηση που το κανω το κινητο δεν ειναι πολυπλοκη. οι παραμετροι για την αγορα εχουν εως εξης: Μετα τις 5,7 ιντσες του νοτε3 δεν θα ηθελα να πεσω σε κατι κατω απο 5,2. η καμερα θελω να ειναι τουλαχιστον 13mp(αν οχι 16).οπωσδηποτε 8πυρηνο κτλ.......αυτο που θελω να πω εν κατακλειδι ειναι το εξης.......απο τις ναυαρχιδες ολων των εταριων ποιο πιστευετε οτι πρεπει τελικα να διαλεξω?? αλλοι μου λενε να παω σε lenovo η σε Ηuawei τα οποια ειναι ισαξια με τα samsung και ειναι και φθηνοτερα αλλοι οτι μονο η samsung αξιζει αλλοι οτι τα nexus ειναι κορυφη κτλ.....εχω καταμπερδευτει!!! βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 δες και oneplus 2 Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 iphone 6s plus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 (edited) Από τη δικη μου εμπειρια με αρκετες ναυαρχιδες και ψάξιμο τα τελευταία χρονια έχω να πω τα εξης. Το πρώτο πραγμα που έχει σημασια ειναι οι ανάγκες σου περα απο αυτα που περιγράφεις. Ετσι, το μονο που μπορω να πω είναι να αναφέρω all round καλες συσκευες χωρις ιδιαιτερα ακρα σε μειονέκτηματα και που ικανοποιουν μαζικα πολυ κοσμο. Τετοιες ειναι το iPhone 6s & 6s plus, και τα galaxy s6 & edge (& note 5 αν και απο note δεν είχα πρακτική εμπειρία) . Ολοι οι αλλοι έχουν συσκευές με καποια πολυ καλα μεν χαρακτηριστικα η καθεμία αλλα και καποια χτυπητα αρνητικά. Για το καθένα φυσικα η εικόνα ειναι διαφορετική αναλογα με το τι επιζητα. Απο κινεζικα δε γνωρίζω προσωπικά απο εμπειρια, θεωρω όμως πως αν και πανε καλα είναι λιγο ανωριμα ακόμα συνολικά. Προσωπικά θα επέλεγα iPhone 6s αν δε με ένοιαζαν τα χρήματα :cool: Ειναι μεν πιο περιορισμένο απο ενα Android όμως θα κρατήσει περισσοτερο χρόνο αν σκέφτεσαι για πάνω από 2-2μιση χρονια λογω λειτουργικου κυριως καθως η έκδοση 9 του ios εχει καλυψει καποια σημαντικά κενα. Edited November 29, 2015 by Nikos751 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHATZAMICH Δημ. November 30, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 ευχαριστωπολυ παιδια ....να εισαστε παντα καλα!! μαλλον θα παω για το s6 dge plus διοτι μου εχει κατσει και δεν θελω καθολου iphone!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Από note 3 μόνο σε note 5 θα πας οτιδήποτε άλλο είναι κατώτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Από note 3 μόνο σε note 5 θα πας οτιδήποτε άλλο είναι κατώτερο. Αν δεν τον ενοχλεί η απουσία spen το edge plus είναι κορυφή. Την ίδια μετάβαση έκανα από Νοτε 4 σε edge plus. Από την στιγμή που δεν ηρθε το 5 Ευρώπη έφαγε άκυρο από μένα και πήγα στο edge plus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rolexakias Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Αν δεν τον ενοχλεί η απουσία spen το edge plus είναι κορυφή. Την ίδια μετάβαση έκανα από Νοτε 4 σε edge plus. Από την στιγμή που δεν ηρθε το 5 Ευρώπη έφαγε άκυρο από μένα και πήγα στο edge plus. Συμφωνω, edge plus κορυφη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHATZAMICH Δημ. December 3, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 οκ συμφωνω!!! σημερα διαβαζα και για το νεο HUAWEI MATE 8 !!!! τι γνωμη εχετε?? ποτε αναμενεται στην ελλαδα? εχουμε καποια πληροφορηση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yozG Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 moto x force. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 μονο note. οτιδήποτε άλλο απλά δεν αξίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonn Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 (edited) καλα ειναι καλύτερο το edge plus σε συγκριση με το Sony Z5 premium? Ειδικα το δευτερο ειναι αδιαβροχο με καλύτερη αυτονομια και ισως καλυτερες προδιαγραφες κάμερας. Παλια λεγανε ότι θα εχει την καλύτερη κάμερα για κινητο. Για μενα οι φωτο ειναι το πιο σημαντικο και για αυτο θελω να το παρω. Επίσης και εγω ναυαρχιδα θέλω! και σιγουρα adroid Edited December 5, 2015 by antonn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 ΑΝ δεν ηθελες 8πυρηνες θα σου ελεγα το g4 που με τους 6 ουτε καν χλωμιαζει σε αρκετα 8πυρηνα με καμερα και οθονη απο τις καλυτεροτερες εκει εξω αλλα και το s6 edge και μονο λογω των 8 θα το επελεγα για ολα τα αλλα μονο g4 Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonn Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 θελω ναυαρχίδα! Αλλα μου κανει εντυπωση πως το edge βγαζει καλυτερες φωτο απο το Z5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 θελω ναυαρχίδα! Αλλα μου κανει εντυπωση πως το edge βγαζει καλυτερες φωτο απο το Z5 Δεν χρειάζεται να σου κάνει εντύπωση. Η Sony ποτέ δεν έβγαλε καλύτερη κάμερα από τον ανταγωνισμό. Μια ζωή πίσω είναι.Αστην να λέει ότι και καλά έχει την καλύτερη κάμερα σε smartphone. Αν δίνεις μεγάλη βάση σε κάμερα απλά ξεχνάς την Sony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Δεν χρειάζεται να σου κάνει εντύπωση. Η Sony ποτέ δεν έβγαλε καλύτερη κάμερα από τον ανταγωνισμό. Μια ζωή πίσω είναι.Αστην να λέει ότι και καλά έχει την καλύτερη κάμερα σε smartphone. Αν δίνεις μεγάλη βάση σε κάμερα απλά ξεχνάς την Sony Δε διαφωνώ στην τελευταία φράση, απλά μια διευκρίνιση. Η sony μάλλον βάζει τις καλύτερες κάμερες στα κινητά της, μιας και σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι αγοράζουν αισθητήρες από αυτήν. Το πρόβλημά της είναι το software. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Δε διαφωνώ στην τελευταία φράση, απλά μια διευκρίνιση. Η sony μάλλον βάζει τις καλύτερες κάμερες στα κινητά της, μιας και σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι αγοράζουν αισθητήρες από αυτήν. Το πρόβλημά της είναι το software. Το γνωρίζω ότι άλλες συσκευές φοράνε sony αισθητήρα.Εμένα απλά με απογοητεύει το γεγονός ότι ενώ είναι ικανή να μας δώσει ανταγωνιστικη κάμερα σε κινητό είναι πίσω από τον ανταγωνισμό από το Ζ μέχρι και το Ζ5 τώρα. Μας πλασάρει και τα κινητά ως τα καλύτερα στην κάμερα :mad: (μάλλον στα δικά της μόνο όπου το Ζ1 έχει καλύτερη από το Ζ και πάει λέγοντας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rolexakias Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Φιλε απο μενα edge plus και προσωπικα αν εφευγα απο το plus θα πηγαινα σε note 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Εγώ στη θέση σου θα διάλεγα το LG v10 που είναι το phablet της LG και έχει δυνατά χαρακτηριστικά. Αλλά πιστεύω όλες οι ναυαρχιδες είναι πολύ καλές απλά πρέπει να βρεις κάποια που να έχει για σένα κάποια λεπτομέρεια που θέλεις και δεν έχουν τα άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Αν θες ραμ μακριά από Samsung. Προσωπικά εγώ θα έπαιρνα ή iPhone 6s plus ή nexus 6p. Το δεύτερο θα το έπαιρνα για λόγους παραμετροποιησης. Αν ήθελα συσκευή να την κρατήσω 2-3 χρόνια μάλλον προς iPhone θα πήγαινα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonn Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 (edited) σας ευχαριστω για τις απαντησεις!!! Τρομερη βοήθεια μου δίνεται και θα σας ενημερωσω για το αποτέλεσμα! Μα καλα, τοτε τι τα εχει τοσο πολλα pixel η καμερα του sony? Τα άλλα υστερουν στον τομεα αυτο. Βεβαια παιζουν ρολο και ο αισθητηρας και τελικα και το software! Το Ζ6 θα βγει τον Μαρτιο 2016!!! Αυτο με απογοητευει πολύ! Το Iphone 6 τόσο καλο; Πάντα υστερουσαν αυτα ιδιαιτερα στη φωτογραφικη μηχανή. Το Samsung edge S6 plus εχει και λίγο water resistance. 1.Εχει καμια θηκη που να μην το παχαινει; Ελεγα καποια σιλικονης να βαλω και tempered glass οπως εχω στο Ζ3 που εχω τωρα, Αλλα αυτα τα πραγματα δεν ταιριαζουν στο Edge plus. https://www.skroutz.gr/s/7348649/Samsung-Clear-View-Cover-Black-G928F-Galaxy-S6-Edge-Plus.html αυτη εδω; 2. Θα μεινει καθολου στην κυκλοφορια το Edge; Μια και ηδη ειναι αρκετο καιρο λανσαρισμενο! 3. Τι χρωμα λετε να το παρω, μαυρο μηπως ειναι πολυφορεμενο; Ασπρο λεω για ανδρα οχι. Ασημί ίσως; Ή για ανδρα πάει πολύ; 4. 32 Gb ή 64Gb να παρω για το edge;;; Edited December 7, 2015 by antonn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonn Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 (edited) με βλεπω για το samsung S7 edge plus. Θα εχει 23 ΜΡ κάμερα και θα παρουσιαστει τον Φεβρουαριο 2016!!! http://www.igalaxys7.com/ Edited December 7, 2015 by antonn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts