Jump to content

Εγγραφή απο TV/Video σε PC

Fender
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και Καλή Χρονιά σε όλους...

Νομίζω οτι το subject τα λέει όλα... Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ? Το μόνο που έχω καταφέρει να γράψω, είναι από την δορυφορική (συνδέοντας τον δέκτη στο pc με usb και την tv στο pc από scart στο tv in/out της κάρτας γραφικών... Πως μπορώ να γράψω όμως παρακάμπτοντας την δορυφορική, πχ μέσω το Video? Δυστυχως το video και η tv δεν εχουν usb θυρα...

Καμια ιδέα

Thx

Panos

Έχω δεί φίλο μου να το κάνει αυτό μπροστά μου.Έγραφε μια βιντεοκασέτα των ΑΜΑΝ. Τι έκανε: καταρχήν αγόρασε μια κάρτα βίντεο η οποία έβγαζε έξοδο firewire και έδεινε μαζί της συνοδευτικό προγραμμα για βιντεοαναπαραγωγές της pinnacle.Έβαλε την βιντεοκασέτα να παίζει ενώ το βίντεο ήταν συνδεδεμένο με την τηλεόραση και αυτή με τη σειρά της ήταν ανοιχτή και σύνδεσε το βίντεο με την κάμερα η οποία βγάζει έξοδο firewire κι έτσι σύνδεσε την κάμερα με το pc.Μετά τα πράγματα ήταν απλά μιας και το συνοδευτικό πρόγραμμα της κάρτας έλεγε πάρα πολυ ξεκάθαρα τι πρέπει να κάνεις.Το αποτέλεσμα ήταν θετικό :)

Ελπίζω να σου έδωσα καμιά ιδέα.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR ( 2 Ιαν. 2005 , 15:40)

Έχω δεί φίλο μου να το κάνει αυτό μπροστά μου.Έγραφε μια βιντεοκασέτα των ΑΜΑΝ. Τι έκανε: καταρχήν αγόρασε μια κάρτα βίντεο η οποία έβγαζε έξοδο firewire και έδεινε μαζί της συνοδευτικό προγραμμα για βιντεοαναπαραγωγές της pinnacle.Έβαλε την βιντεοκασέτα να παίζει ενώ το βίντεο ήταν συνδεδεμένο με την τηλεόραση και αυτή με τη σειρά της ήταν ανοιχτή και σύνδεσε το βίντεο με την κάμερα η οποία βγάζει έξοδο firewire κι έτσι σύνδεσε την κάμερα με το pc.Μετά τα πράγματα ήταν απλά μιας και το συνοδευτικό πρόγραμμα της κάρτας έλεγε πάρα πολυ ξεκάθαρα τι πρέπει να κάνεις.Το αποτέλεσμα ήταν θετικό :)

Ελπίζω να σου έδωσα καμιά ιδέα.

Να σου πω την αλήθεια, πιο πολύ μπερδέυτικα τώρα :p ... Το laptop μου δεν εχει fireware.. μονο usb και tv in/out... απο software εχω το ulead studio που πιστευω οτι αν βρω άκρη με το hardwareικο πρόβλημα, θα με βοηθήσει για να κάνω capture στο laptop μου... Διάβασα και ενα αλλο thread που ειχε ανοιχτει πριν λιγο καιρο εδω, και ειχε σχεση με το δικο μου request αλλα πάλι δεν έβγαλα άκρη... anyone else please? :)

κανείς ? :(

κάτι μου λέει οτι στο τέλος θα αναγκαστώ να παω σε video club που κανουν εγγραφή απο vhs σε dvd και θα τους κανω πλουσιους.. :(