Jump to content

LG G4 vs Samsung Galaxy S6

razorkop
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις ευχες σας . Μέχρι στιγμής παντως ειμαι αρκετα εντυπωσιασμένος απο την συσκευη ... Να τονισω επισης οτι η ποιοτητα κατασκευης ειναι κλασης ανωτερη απο προηγουμενα μοντελα-ναυαρχιδες (Lg g2 , Lg g3 ) και αναφερομαι σε αυτο διοτι διαβαζω παντου ακομα και τωρα οτι η ποιοτητα κατασκευης του Lg g4 ειναι σχετικα κακη .... Θεωρω οτι η η ποιοτητα κατασκευης του κινητου ειναι μετρια προς καλη !!!! ( μιλαω για πλαστικο παντα για να μην παρεξηγηθουμε ) Ταχυτατο δεν κολαει πουθενα !!! Το μονο μειον που εχω παρατηρησει μεχρι στιγμης ειναι οτι η μπαταρια καταναλωνεται σχετικα γρηγορα !!! Αυτα για τωρα !!!! :lol:

Φιλε μου, ευχομαι καλοριζικο να ειναι!!

Σιγουρα και τα δυο ειναι πολυ καλα τηλεφωνα, δεν το συζηταμε! Οι διαφορες ειναι στις λεπτομεριες και στα "θελω" του καθενος! Περιμενουνε εντυπωσεις στο αναλογο θεμα, και σε σχεση με το G2 (αυτο με καιει εμενα :p :lol: )

Ειναι σχετικα νωρις για να εχω μια ολοκληρωμενη αποψη για το κινητο .... αλλα φιλε μου για αρχη θα σου πω το εξης : Αν αισθανομαι μια φορα οτι αξιζε η μεταβαση απο το lg g3 που ειχα φαντασου την μεταβαση απο το lg g2 !!! Το κινητο ειναι αρκετα καλο !!!! :p

Never give up

Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις ευχες σας . Μέχρι στιγμής παντως ειμαι αρκετα εντυπωσιασμένος απο την συσκευη ... Να τονισω επισης οτι η ποιοτητα κατασκευης ειναι κλασης ανωτερη απο προηγουμενα μοντελα-ναυαρχιδες (Lg g2 , Lg g3 ) και αναφερομαι σε αυτο διοτι διαβαζω παντου ακομα και τωρα οτι η ποιοτητα κατασκευης του Lg g4 ειναι σχετικα κακη .... Θεωρω οτι η η ποιοτητα κατασκευης του κινητου ειναι μετρια προς καλη !!!! ( μιλαω για πλαστικο παντα για να μην παρεξηγηθουμε ) Ταχυτατο δεν κολαει πουθενα !!! Το μονο μειον που εχω παρατηρησει μεχρι στιγμης ειναι οτι η μπαταρια καταναλωνεται σχετικα γρηγορα !!! Αυτα για τωρα !!!! :lol:

Ειναι σχετικα νωρις για να εχω μια ολοκληρωμενη αποψη για το κινητο .... αλλα φιλε μου για αρχη θα σου πω το εξης : Αν αισθανομαι μια φορα οτι αξιζε η μεταβαση απο το lg g3 που ειχα φαντασου την μεταβαση απο το lg g2 !!! Το κινητο ειναι αρκετα καλο !!!! :p

Η ποιότητα κατασκευής κρίνεται με βάση τον ανταγωνισμό, εξ'ου και τα αλγεινά σχόλια.

Η μπαταρία και στην πορεία το ίδιο γρήγορα θα καταναλώνεται. :):p

Κατ'άλλα θα μείνεις εξαιρετικά ικανοποιημένος, είναι το πιο πλήρες all-around σύνολο

Η ποιότητα κατασκευής κρίνεται με βάση τον ανταγωνισμό, εξ'ου και τα αλγεινά σχόλια.

Δεν αμφιβάλλω oτι η ποιοτητα κατασκευης του galaxy s6 ειναι ανωτερη απο το Lg g4 ( Καταρχην τα υλικα απο τα οποια εχουν κατασκευαστει τα κινητα ειναι τελειως διαφορετικα ( μεταλλο , πλαστικο ) οπως και να το κανεις σε αυτο το κομματι η ζυγαρια γερνει προς το galaxy s6 ) Θεωρω ομως οτι το πλαστικο του lg g4 ειναι αρκετα ικανοποιητικο :rolleyes: Αυτο πηγαινει κυριως σε υποψηφιους αγοραστες που εχουν αμφιβολιες για την ποιοτητα κατασκευης του κινητου !!!

Never give up