gdamprxp Δημοσιεύτηκε November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 24, 2015 Μετά τον θάνατο του ΝΟΤΕ 4 θέλω μια συσκευή που να είναι ΤΟΡ όπως αυτή και καλύτερη αλλα να ΜΗΝ είναι samsung. Τι μου προτείνετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Τώρα θα βγουν τα καινούργια nexus εγώ θα έκανα υπομονή.Και το lg v10 φαίνεται αξιόλογο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdamprxp Δημ. November 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Βασικά είμαι χωρίς τηλέφωνο οποτε το να περιμένω δεν είναι καλή ιδέα. Δε θέλω να ξεφυγω πανω απο 550 ευρώ. Το g4 πιστεύετε πως είναι υποβάθμιση ή το nexus 6 της moto? Περιμένω να μου δώσουν καινούργιο note και λεω να το δώσω και να πάρω κάτι αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Το g4 δεν το λες καλύτερο.Ούτε και το ίδιο κατώτερο του νοτε είναι σίγουρα..Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι μπορεί να σου δώσει την ίδια εμπειρία χρήσης με τα τηλέφωνα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.Πάντως αν σου το αντικαταστησουν από τη Samsung θα είναι διπλό τσεκαρισμένο το τηλέφωνο σε σχέση με αγορά παραεισαγωγης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdamprxp Δημ. November 25, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Πάντως αν σου το αντικαταστησουν από τη Samsung θα είναι διπλό τσεκαρισμένο το τηλέφωνο σε σχέση με αγορά παραεισαγωγης. Δεν κατάλαβα τι θες να πεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Αυτη τη στιγμη μονο το Ζ5 μου ερχεται στο μυαλο που να μην ειναι Samsung οπως ειπες.. αλλα ξεφευγει στη τιμη που εθεσες.. Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Αν έπεσες σε ελαττωματικό μοντέλο πριν..Τώρα που θα σου το στείλει η ίδια η Samsung θα το διπλοτσεκαρει,έρχεται μέσα από την εταιρεία οπότε η πιθανότητες να πέσεις σε ελαττωματικό είναι πολύ λίγες..Και για μένα ευκολία χρήσης και δυνατότητες phablet της Samsung δεν υπάρχουν σε σχέση με τα phablets άλλων εταιριών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Ο,τιδήποτε μετά το Note 4 είναι υποβάθμιση. Ακόμα και το Note 5. Μόνο το Note 6 με επιστροφή micro sd θα αξίζει. Τώρα αν έπεσες σε ελαττωματική συσκευή είναι κάτι που συμβαίνει ασχέτως εταιρίας, το θέμα είναι η αντιμετώπιση που είχες στο service. Φοβάμαι βέβαια πως για να ρωτάς τι να αγοράσεις μετά το Note 4 δεν χρησιμοποιείς το software για το πενάκι και χρησιμοποιείς το Note ως άλλο ένα smartphone με μεγάλη οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdamprxp Δημ. November 26, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Ο,τιδήποτε μετά το Note 4 είναι υποβάθμιση. Ακόμα και το Note 5. Μόνο το Note 6 με επιστροφή micro sd θα αξίζει. Τώρα αν έπεσες σε ελαττωματική συσκευή είναι κάτι που συμβαίνει ασχέτως εταιρίας, το θέμα είναι η αντιμετώπιση που είχες στο service. Φοβάμαι βέβαια πως για να ρωτάς τι να αγοράσεις μετά το Note 4 δεν χρησιμοποιείς το software για το πενάκι και χρησιμοποιείς το Note ως άλλο ένα smartphone με μεγάλη οθόνη. Κάθε άλλο.... Το πενάκι το χρησιμοποιώ συνέχεια απλά είμαι απογοητευμένος από το service. Αλλά τελικά μάλλον λέω να το κρατήσω τελικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redragon77 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 μα και βέβαια το note5. θέλει ερώτηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Ποιο ειχες?c or f?s6 edge plus η αλλιως παλι note 4.. Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdamprxp Δημ. December 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Λοιπον. Είχα το c και μου το αντικαταστήσανε με f. Το κινητό το κράτησα τελικά γιατί δε νομίζω πως υπάρχει κάτι πιο αξιόλογο δυστηχώς….. Τώρα μιας και έχω εμπειρία και από τα 2 κινητά c & f να σας πω τις διαφορές που παρατήρησα αν και το f το έχω μόλις 4 ημέρες. To c είναι λίγο πιο δυνατό και φαίνετε να λαγκάρει λιγότερο. Όσον αναφορά τα παιχνίδια δεν παρατήρησα διαφορά (βέβαια μόνο clan of clash παίζω). Μεγάλη διαφορά παρατήρησα στην μπαταρία. Εκεί που με το c φόρτιζα κάθε μέρα τώρα φορτίζω κάθε 2 ημέρες. Αν και νωρίς το c νομίζω είναι πιο smooth… βέβαια οι διαφορές είναι πολύ μικρές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts