nikoleon Δημοσιεύτηκε December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 30, 2004 Θα ήθελα τη βοήθειά σας και την άποψή σας στο εξής: Οποτεδήποτε συνδέω κάτι στις θύρες USB του υπολογιστή μου (ενώ είναι ανοιχτός), κολλάει ο υπολογιστής και ο μόνος τρόπος να ξεκολλήσει είναι reset από το κουμπί (ctrl-alt-del δεν κάνει τίποτα). Απλά παγώνουν όλα... :( Αυτό το παρατήρησα όταν πήγα να συνδέσω το USB καλώδιο του 7610 για μεταφορά δεδομένων, όπως επίσης και το καλώδιο ενός mp3 player που αγόρασα, αλλά και του bluetooth dongle που έχω. Βεβαίως αν προτού μπουτάρει το pc συνδέσω το καλώδιο στη USB, τότε δουλεύει κανονικά, αλλά αν το βγάλω και το ξαναβάλω πάλι παγώνουν τα πάντα. Να αναφέρω ότι κλείνω και το zone alarm pro (επειδή αρχικά νόμιζα ότι εκείνο έφταιγε), αλλά η κατάσταση εξακολουθεί να παραμένει. Έχω ένα pentium 4 στα 2.0 με μια motherboard gigabyte και 256 ΜΒ RAM και τρέχει Windows XP pro sp1. Περιμένω τις απόψεις σας και συγγνώμη για το μακροσκελές post. :) Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. December 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2004 Φίλε μου μήπως συνδέεις διαφορετικής ταχύτητας USB? Δηλαδή 2.0 σε 1.1 ή κάτι ανάλογο? Αλλιώς δεν έχω εγώ προσωπικά να σου προτείνω κάτι. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος!!! Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. December 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος architect_duth (31 Δεκ. 2004 , 16:09) Φίλε μου μήπως συνδέεις διαφορετικής ταχύτητας USB? Δηλαδή 2.0 σε 1.1 ή κάτι ανάλογο? Αλλιώς δεν έχω εγώ προσωπικά να σου προτείνω κάτι. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος!!! Μπα... θα δούλευε και πάλι. Ούτε εγω έχω κάτι να προτείνω κάτι πέρα από επανεγκατάσταση drivers, μήπως και.... Και κάτι ακόμα. Έχει δουλέψει στο παρελθόν; Εάν δεν δοκιμάζεις στις USB που έχει πάνω της η motherbord μήπως το πανελάκι με τις θύρες δεν έχει συνδεθεί καλά πάνω στη mobo; Δεν είναι τόσο δύσκολο να γίνει λάθος εκεί. Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. January 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2005 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. ipparxos, θα κοιτάξω αυτό που μου είπες, αν και παλιότερα λειτουργούσε κανονικά απ'ότι θυμάμαι. Χρόνια πολλά σε όλους!!!! Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts