AntoineG Δημοσιεύτηκε November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 13, 2015 (edited) Καλησπέρα παιδιά,ο υπολογιστής μου ξαφνικά σταμάτησε να παίζει βιντεάκια στο youtube..στην αρχή το πρόβλημα περιοριζόταν μόνο εκεί,αλλά τώρα δεν μπορώ ούτε στο Facebook να ανοίξω βίντεο. Ξέρει κανείς τί παίζει? Έχω καθαρίσει cookies κλπ αλλά δεν γίνεται τίποτα.. Edit:Το πρόβλημα τελικά υπάρχει μόνο στο Youtube εδώ και 3 μέρες. Δοκίμασα και Dailymotion,τα ίδια ακριβώς.. Edited November 13, 2015 by AntoineG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Θα πρέπει να ενημερώσεις τον Flash Player και το Adobe Air Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts