shodanjr_gr Δημοσιεύτηκε December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 29, 2004 Έχω λοιπόν εδώ ένα laptop το οποίο για άγνωστο λόγο στέλνει data σαν τρελό (περίπου 10 kb/s)...και μου ρίχνει και το dl rate της dsl :P Έχω κάνει scan με adaware και spybot και αφέρεσα ότι προέκυψε. Επίσης έκανα scan με Nortona και βγήκε καθαρό. Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο για να βρω τί προκαλεί αυτή την διαμεταγωγή δεδομένων; Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Αφού απενεργοποιήσεις οτιδήποτε μή απαραίτητο απο τις διεργασίες κάνε ένα scan με το AVG ( http://www.grisoft.com ). Βρίσκει πολλά που δεν βρίσκει το Norton. Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. December 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Scan με το avg, βρήκε επίσης κάτι πραμματάκια, τα αφαίρεσα...και μετά πάλι το ίδιο. Επίσης κάποιο είδος spyware προσπαθεί να συνδεθεί με το net (έχω μπει στην σελίδα στην οποία θέλει να συνδεθεί, έχω κατεβάσει το uninstall tool και το έχω τρέξει, αλλά αυτό επιμένει). Πέραν των spybot και adaware, υπάρχει κάνα άλλο spyware removal tool; Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Na kaneis ena NETSTAT mesw ms-dos kai na deis pou pane ekeina ta data... mporei na einai kanena programmataki sou kai kanei update.. Opws kai na exei.. tetio provlima den tha eixes an eixes panw sto computer sou to ZONEALARM PRO pou elenxeis kai to teleutaio byte pou mpenei kai vgenei apo to pc sou.. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 ΔΩΚΙΜΑΣΕ ΜΕ ΤΟ http://www.tweaknow.com. ΒΡΗΣΚΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΖΑ ΣΤΗ REGISTRY. ΕΠΙΣΗΣ ΔΩΚΙΜΑΣΕ ΜΕ ΤΟ EASY CLEANER v. 2.O http://www.toniarts.com, ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. TRUST ME! Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Άλλο ένα spyware removal tool είναι το Spy Sweeper. Βρίσκει και πράγματα που δεν βρίσκουν Ad-Aware και Spybot... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Πρόσφατα δοκίμασα και το SpywareBlaster το οποίο είναι αρκετά καλό. Είναι μικρό και δεν σκανάρει όπως τα Adaware και Spybot αλλά απενεργοποιεί την δυνατότητα εγκατάστασης και λειτουργείας του spyware. Καλό θα ήταν να το δοκιμάσεις. Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. December 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Το πρόβλημα παραμένει. Κατέβασα το netlimiter και το τρέχω τώρα. Συνολικά μέχρι στιγμής έχει γίνει upload 9 megabyte. Το netlimiter μου βγάζει το συνολικό upload του συστήματος στο 1 megabyte...Επίσης μου βγάζει και το συνολικό download περίπου 10 megabyte λιγότερο... Πραγματικά δεν ξέρω τι παίζει εδώ πέρα. BTW, η πλειοψηφία του upload που φαίνεται στο netlimiter προέρχεται από κάποιο process με ονομασία msa.exe. Το έψαξα στο net και πρέπει να σχετίζεται με κάποιο exploit, αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάποιο removal tool. BTW μήπως μπορεί κανείς να μου δώσει κάποιο directlink για το προγραμματάκι highjackthis; Υποτίθεται πως βγάζει logs με τα processes που τρέχουν εκείνη την στιγμή... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Κοίταξες τις υπηρεσίες που έχεις ενεργές? Μήπως κάνει update το Norton? Μήπως το Nero? Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. December 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Ορίστε και ένα log του highjackthis: Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 2:22:55 πμ, on 30/12/2004 Platform: Windows XP (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2600.0000) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgamsvr.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgupsvc.exe C:\Program Files\Common Files\EPSON\EBAPI\SAgent2.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7Debug\mdm.exe C:\Program Files\Norton AntiVirus\navapsvc.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Apoint2K\Apoint.exe C:\WINDOWS\AGRSMMSG.exe C:\WINDOWS\SOUNDMAN.EXE C:\PROGRA~1\NORTON~1\navapw32.exe C:\WINDOWS\System32\spool\drivers\w32x86\3\hpztsb04.exe C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe C:\Program Files\BT Voyager 105 ADSL Modem\dslstat.exe C:\Program Files\BT Voyager 105 ADSL Modem\dslagent.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgcc.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgemc.exe C:\WINDOWS\System32\msa.exe C:\Program Files\NetLimiter\NetLimiter.exe C:\WINDOWS\System32\ctfmon.exe C:\Program Files\MSN Messenger\MsnMsgr.Exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Works Shared\wkcalrem.exe C:\Program Files\Apoint2K\Apntex.exe C:\Program Files\BT Broadband\Help\bin\mpbtn.exe C:\WINDOWS\System32\wuauclt.exe C:\Program Files\FlashGet\flashget.exe C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE C:\Documents and Settings\George Papadopoulos\Local Settings\Temp\Προσωρινός κατάλογος 2 για hijackthis_199.zip\HijackThis.exe R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Connection Wizard,ShellNext = http://shell.windows.com/fileassoc/fileassoc.asp?LangID=0408&Ext=sys R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Συνδέσεις O2 - BHO: IeCatch2 Class - {A5366673-E8CA-11D3-9CD9-0090271D075B} - C:\PROGRA~1\FlashGet\jccatch.dll O4 - HKLM\..\Run: [ATIModeChange] Ati2mdxx.exe O4 - HKLM\..\Run: [Apoint] C:\Program Files\Apoint2K\Apoint.exe O4 - HKLM\..\Run: [AGRSMMSG] AGRSMMSG.exe O4 - HKLM\..\Run: [soundMan] SOUNDMAN.EXE O4 - HKLM\..\Run: [NAV Agent] C:\PROGRA~1\NORTON~1\navapw32.exe O4 - HKLM\..\Run: [HPDJ Taskbar Utility] C:\WINDOWS\System32\spool\drivers\w32x86\3\hpztsb04.exe O4 - HKLM\..\Run: [AtiPTA] atiptaxx.exe O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe" -atboottime O4 - HKLM\..\Run: [symantec NetDriver Monitor] C:\PROGRA~1\SYMNET~1\SNDMon.exe O4 - HKLM\..\Run: [sSC_UserPrompt] C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\Security Center\UsrPrmpt.exe O4 - HKLM\..\Run: [DSLSTATEXE] C:\Program Files\BT Voyager 105 ADSL Modem\dslstat.exe icon O4 - HKLM\..\Run: [DSLAGENTEXE] C:\Program Files\BT Voyager 105 ADSL Modem\dslagent.exe O4 - HKLM\..\Run: [6cJA6L] C:\WINDOWS\tylniudh.exe O4 - HKLM\..\Run: [AVG7_CC] C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgcc.exe /STARTUP O4 - HKLM\..\Run: [AVG7_EMC] C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgemc.exe O4 - HKLM\..\Run: [Windows Media Player] msa.exe O4 - HKLM\..\Run: [NetLimiter] C:\Program Files\NetLimiter\NetLimiter.exe /s O4 - HKLM\..\RunServices: [Office XP hack] c:\office_patch.exe hack O4 - HKLM\..\RunServices: [Windows Media Player] msa.exe O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\System32\ctfmon.exe O4 - HKCU\..\Run: [MsnMsgr] "C:\Program Files\MSN Messenger\MsnMsgr.Exe" /background O4 - HKCU\..\Run: [Windows Media Player] msa.exe O4 - Global Startup: BT Broadband Help.lnk = C:\Program Files\BT Broadband\Help\bin\matcli.exe O4 - Global Startup: EPSON Status Monitor 3 Environment Check 2.lnk = C:\WINDOWS\system32\spool\drivers\w32x86\3\E_SRCV02.EXE O4 - Global Startup: Microsoft Office.lnk = C:\Program Files\Microsoft Office\Office10\OSA.EXE O4 - Global Startup: Microsoft Works Calendar Reminders.lnk = ? O8 - Extra context menu item: Ε&ξαγωγή στο Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~3\Office10\EXCEL.EXE/3000 O8 - Extra context menu item: Λήψη όλων με το FlashGet - C:\Program Files\FlashGet\jc_all.htm O8 - Extra context menu item: Λήψη με χρήση του FlashGet - C:\Program Files\FlashGet\jc_link.htm O9 - Extra button: FlashGet - {D6E814A0-E0C5-11d4-8D29-0050BA6940E3} - C:\PROGRA~1\FlashGet\flashget.exe O9 - Extra 'Tools' menuitem: &FlashGet - {D6E814A0-E0C5-11d4-8D29-0050BA6940E3} - C:\PROGRA~1\FlashGet\flashget.exe O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\MSMSGS.EXE O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\MSMSGS.EXE O12 - Plugin for .spop: C:\Program Files\Internet Explorer\Plugins\NPDocBox.dll O16 - DPF: {6414512B-B978-451D-A0D8-FCFDF33E833C} (WUWebControl Class) - http://v5.windowsupdate.microsoft.com/v5consumer/V5Controls/en/x86/client/wuweb_site.cab?1104325501511 O16 - DPF: {B38870E4-7ECB-40DA-8C6A-595F0A5519FF} (MsnMessengerSetupDownloadControl Class) - http://messenger.msn.com/download/MsnMessengerSetupDownloader.cab O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{3D2A4422-24A2-4F66-B4ED-B908C732D70F}: NameServer = 194.74.65.87 194.72.9.38 O23 - Service: Ati HotKey Poller - Unknown - C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe O23 - Service: ATI Smart - Unknown - C:\WINDOWS\system32\ati2sgag.exe O23 - Service: AVG7 Alert Manager Server - GRISOFT, s.r.o. - C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgamsvr.exe O23 - Service: AVG7 Update Service - GRISOFT, s.r.o. - C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgupsvc.exe O23 - Service: EPSON Printer Status Agent2 - SEIKO EPSON CORPORATION - C:\Program Files\Common Files\EPSON\EBAPI\SAgent2.exe O23 - Service: Norton AntiVirus Auto Protect Service - Symantec Corporation - C:\Program Files\Norton AntiVirus\navapsvc.exe O23 - Service: ScriptBlocking Service - Symantec Corporation - C:\PROGRA~1\COMMON~1\SYMANT~1\SCRIPT~1\SBServ.exe O23 - Service: Symantec Network Drivers Service - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe O23 - Service: SymWMI Service - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\Security Center\SymWSC.exe Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Κάνε search για ένα utility ονόματι stinger. Εμένα με έσωσε όταν ad-aware, spybot και spyswheeper είχαν αποτύχει. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SithLord Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Δοκίμασε το CWShredder θα το βρείς εδω http://www.spywareinfo.com/~merijn/cwschronicles.html μαζί με γενικές πληροφορίες για spyware Παράθεση At last we will meet the Jedi. At last we will have our revenge!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 ZONE ALARM PRO, σε ρωτάει πριν δώσει access σε οτιδήποτε... Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Προσπάθησε να βρεις το πρόγραμμα ή την υπηρεσία που χρησιμοποιεί το C:\WINDOWS\AGRSMMSG.exe Αν είναι υπηρεσία βάλε μη αυτόματη εκκίνηση ή ανενεργός και δωκίμασε. αν είναι πρόγραμμα σβήστο. :!: Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. December 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2004 Sto task manager des poio process xrhsimopoiei to cpu sou. Meta kane ena google search grafontas to onoma ths efarmoghs kai blepeis ti tha sou bgalei sta prwta hits. Shnhthws etsi blepeis eykola poia processes einai twn windows kai poia einai spy-ad-wares. An tyxon entopiseis kati ypopto meta kaneis ena deytero google search psaxnontas na breis se forums pws to exoun antimetwpisei alloi foukarades. Kalh Xronia Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rohamis Δημ. December 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2004 Μήπως είναι κάτι πιο απλό? Βγάλε τα automatic updates των windows... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts