Jump to content

Doogee X6 / X6 Pro

kwnana
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 279
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

H doogee ανακοίνωσε ότι στο 2016 το pro θα αναβαθμιστεί με android 6

Πολύ καλό αυτό!!! Και μη νομίζεις γιάννη πως θα εγκαταλήψω τελίως τη συζήτηση για το dg310! ;)

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

H doogee ανακοίνωσε ότι στο 2016 το pro θα αναβαθμιστεί με android 6

Σίγουρα μόνο το pro;

Μια μικρη παρουσιαση απο καποιον χρηστη εχουμε??

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Σε βίντεο;

Οχι δεν ειναι αναγκη,απλα γραψε της εντυπωσεις σου απο την συσκευη σε,ποιοτητα καταστκευης-ποιοτητα οθονης-ηχος-λειτουργικοτητα κτλ.Εαν δεν βαριεσε βεβαια κανε και ενα video και αναιβασε το στο youtube,αλλο συμπερασμα θα βγει απο την εικονα του video βεβαια.

Videoπαρουσιασεις εχει αρκετες στο youtube,αλλα μετα ρωσσικα δεν τα παω καλα,και λεω να φερω μερικα κομματια απο το Χ6 pro ομως.

Οχι δεν ειναι αναγκη,απλα γραψε της εντυπωσεις σου απο την συσκευη σε,ποιοτητα καταστκευης-ποιοτητα οθονης-ηχος-λειτουργικοτητα κτλ.Εαν δεν βαριεσε βεβαια κανε και ενα video και αναιβασε το στο youtube,αλλο συμπερασμα θα βγει απο την εικονα του video βεβαια.

Videoπαρουσιασεις εχει αρκετες στο youtube,αλλα μετα ρωσσικα δεν τα παω καλα,και λεω να φερω μερικα κομματια απο το Χ6 pro ομως.

Εγώ έχω το χ6. Δε μπορώ να σου πω για το αν είναι καλή η ποιότητα κατασκευής. Πάντως στο χέρι μου βάρος-αίσθηση είναι μια χαρά. Το ηχείο είναι δυνατό με καλή ποιότητα ήχου. Η μπαταρία κρατάει πολύ. Δε ζεσταίνεται τόσο εύκολα όσο κάτι προηγούμενα κινητά που είχα. Από απόδοση πάει σφαίρα! Έχει ωραία καθαρή οθόνη με πολύ καλά χρώματα +το app Miralvision που σου δίνει την επιλογή να αλλάξεις τα χρώματα που βγάζει η οθόνη. Έχει αρκετές επιλογές για βελτίοση του ήχου. Μου έπεσε μια φορά πίσω από το κρεβάτι και δεν έπαθε τίποτα. Θα σου συνηστούσα να μη βγάλεις τη ζελατίνα από την οθόνη, εγώ την έχω 2 εβδομάδες (από τότε που το πήρα δηλαδή) και η μόνη φουσκίτσα που έχω είναι μία μικρή επάνω από την εμπρόσθια κάμερα. Απ'ότι έχω καταλάβει η μνήμη εφαρμογών και η κανονική μνήμη είναι μία , πράγμα που το βλέπω για πρώτη φορά σε κινητό. Η πίσω η κάμερα δεν με τρέλανε αλλά το φλάς είναι καλό. Τα μόνα αρνητικά που βρήκα είναι πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αναβάθμιση και πως δεν υπάρχει η δυνατότητα μετακίνησης εφαρμογών στην κάρτα μνήμης, αν και ζήτησα από τη doogee να τη προσθέσουν στις επόμενες αναβαθμήσεις!!! Κάτι ακόμα το βίσμα του φορτιστή από τη πλευρά που συνδέεται το κινητό είναι λίγο ποιό μακρύ σε σχέση με τα κανονικά, πράγμα που σημαίνει πως θα είναι λίγο δύσκολο να χρησιμοποιήσεις άλλο καλόδιο για τη φόρτιση κτλ γιατί δεν θα κάνει καλή επαφή. Εγώ προσωπικά θα το έβαζα 10/10 για αυτήν την τιμή!!! ;)

Εγώ έχω το χ6. Δε μπορώ να σου πω για το αν είναι καλή η ποιότητα κατασκευής. Πάντως στο χέρι μου βάρος-αίσθηση είναι μια χαρά. Το ηχείο είναι δυνατό με καλή ποιότητα ήχου. Η μπαταρία κρατάει πολύ. Δε ζεσταίνεται τόσο εύκολα όσο κάτι προηγούμενα κινητά που είχα. Από απόδοση πάει σφαίρα! Έχει ωραία καθαρή οθόνη με πολύ καλά χρώματα +το app Miralvision που σου δίνει την επιλογή να αλλάξεις τα χρώματα που βγάζει η οθόνη. Έχει αρκετές επιλογές για βελτίοση του ήχου. Μου έπεσε μια φορά πίσω από το κρεβάτι και δεν έπαθε τίποτα. Θα σου συνηστούσα να μη βγάλεις τη ζελατίνα από την οθόνη, εγώ την έχω 2 εβδομάδες (από τότε που το πήρα δηλαδή) και η μόνη φουσκίτσα που έχω είναι μία μικρή επάνω από την εμπρόσθια κάμερα. Απ'ότι έχω καταλάβει η μνήμη εφαρμογών και η κανονική μνήμη είναι μία , πράγμα που το βλέπω για πρώτη φορά σε κινητό. Η πίσω η κάμερα δεν με τρέλανε αλλά το φλάς είναι καλό. Τα μόνα αρνητικά που βρήκα είναι πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αναβάθμιση και πως δεν υπάρχει η δυνατότητα μετακίνησης εφαρμογών στην κάρτα μνήμης, αν και ζήτησα από τη doogee να τη προσθέσουν στις επόμενες αναβαθμήσεις!!! Κάτι ακόμα το βίσμα του φορτιστή από τη πλευρά που συνδέεται το κινητό είναι λίγο ποιό μακρύ σε σχέση με τα κανονικά, πράγμα που σημαίνει πως θα είναι λίγο δύσκολο να χρησιμοποιήσεις άλλο καλόδιο για τη φόρτιση κτλ γιατί δεν θα κάνει καλή επαφή. Εγώ προσωπικά θα το έβαζα 10/10 για αυτήν την τιμή!!! ;)

Καλα αυτο δεν γινεται και θες βρε,αλλο η ram,και αλλο η rom.Τελος παντως,ευχαριστω για της πληροφοριες.:)

Μάλλον εννοεί ότι το partition της rom είναι ενοποιημένο και όχι σε 2 μέρη όπως ήταν στα παλιότερα mtk και γέμιζε με 5-6 εφαρμογές..

Καλα αυτο δεν γινεται και θες βρε,αλλο η ram,και αλλο η rom.Τελος παντως,ευχαριστω για της πληροφοριες.:)

Δεν εννούσα τη ram!!! Καταρχάς αν γινόταν αυτό (στη περίπτωσή μου) θα είχα 300mb ram!!!! ;)

Δεν εννούσα τη ram!!! Καταρχάς αν γινόταν αυτό (στη περίπτωσή μου) θα είχα 300mb ram!!!! ;)

Ναι το καταλαβα.............αργοτερα..........

Βγήκε update!!!

Παιδιά λύθηκε το θέμα με την μετακίνηση εφαρμογών!!! Και η κατανάλωση της ram από το σύστημα είναι πολύ μικρότερη!!!

Εγώ ακόμα το περιμένω και έχω σκάσει :(

Πάει ένας μήνας που το παραγγειλα ελπίζω να το πάρω κάποια στιγμή στα χέρια μου .Από GPS πως πάει ;;;

Πάει ένας μήνας που το παραγγειλα ελπίζω να το πάρω κάποια στιγμή στα χέρια μου .Από GPS πως πάει ;;;

Δεν ξρέω θα μου πεις πως το βλέπω; Άλλο ένα πρόβλημα εντοπίστηκε! Στην αναβάθμηση δεν υπάρχει η εφαρμογή μυνήματα! Έστειλα email στην doogee για να το φτιάξουν!

Εχω παρει και εγω για τον αδερφο μου το Χ6 εδω και 14 μερες , υπομονη.

Γενικα τωρα , το πηρα απο everbuying, δεν ξερω αν πειραζουν την rom αν και δεν τους το ζητησα , οποτε υποθετω θα ερθει με την μαμα.

Εχουν βγει αναβαθμισεις/αλλαγες , θα χρειαστει να κανω τιποτα γενικα η ειναι οκ το τηλεφωνο οπως ερχεται ?

Σημερα το παρελαβα απο BANGOOD. Εξαιρετικη συσκευασια, σε ενα τεραστιο κουτι απο φελιζολ.

Ειναι πραγματικα ομορφο κινητο, καθεται καλα στο χερι και δεν διχνει βαρυ, σε σχεση με αλλα 5,5αρια!

Θα το δω παραπερα οταν ελθει και η θηκη που περιμενω !

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Σημερα το παρελαβα απο BANGOOD. Εξαιρετικη συσκευασια, σε ενα τεραστιο κουτι απο φελιζολ.

Ειναι πραγματικα ομορφο κινητο, καθεται καλα στο χερι και δεν διχνει βαρυ, σε σχεση με αλλα 5,5αρια!

Πως το βλεπεις σαν συσκευη-ποιοτητα-αποδοση-οθονη κτλ?

Προφανως εχεις παρει το απλο και οχι το pro,σωστα?

Παιδιά προσέξτε με τη τελαιυτέα αναβάθμηση γιατί λείπει το messaging app!

Οπως εγραψα Κωστα δεν το ανοιξα να το δουλεψω γιατι περιμενω τη θηκη του.

Με απογοητευσε ομως το μαγαζι, γιατι μεσα δεν ειχε ουτε καν 1 φιλμ οθονης. :mad:

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Οπως εγραψα Κωστα δεν το ανοιξα να το δουλεψω γιατι περιμενω τη θηκη του.

Με απογοητευσε ομως το μαγαζι, γιατι μεσα δεν ειχε ουτε καν 1 φιλμ οθονης. :mad:

Σορρυ παιδιά είμαι πολύ βλάκας! Τελικα υπάρχει το messaging app! Φιλμ οθόνης εννοείς την προστασία οθόνης;

Καλομίλητο.Το pro ή το απλό πήρες; Oταν δουλέψεις γράψε εντυπώσεις :cool:

Καλομίλητο.Το pro ή το απλό πήρες; Oταν δουλέψεις γράψε εντυπώσεις :cool:

To απλο.

Κατσε να το δουμε πρωτα και μετα προχωραμε στο pro. (Μαλλον δεν θα το γλυτωσω γιατι μου αρεσει εμφανισιακα πολυ).

Ναι φιλμ προτεκτορ εννοω, αλλα μην με βαζετε να αλλαζω γλωσσα στο πληκτρολογιο! :p

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Οσοι εχετε το μαυρο,αφηνει δαχτυλιες στο πισω καπακι??Ειναι τυπου ματ??