Jump to content

Doogee X6 / X6 Pro

kwnana
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν έχει ξεκινήσει ακόμα από Κίνα γιατί η Doogee τους παρέδωσε μόνο άσπρα και είχα παραγκείλει μαύρο .Στις 22/12 μου είπαν τώρα.:confused:

Ρώτησα στο YouHou.gr και μου είπαν πως θα το έχουν διαθέσιμο την άλλη τέταρτη, μόνο το x6 όμως. Και το χ6 και το χ6 pro θα βγουν την ίδια μέρα;

• Απαντήσεις 279
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ωραίο πραγματικά το κινητό , αλλά το αρνητικό που βλέπω στα χαρακτηριστικά , είναι ότι έχει μάλλον τις ίδιες κάμερες ( μπρός-πίσω) με το Χ5 ......... :(

Ωραίο πραγματικά το κινητό , αλλά το αρνητικό που βλέπω στα χαρακτηριστικά , είναι ότι έχει μάλλον τις ίδιες κάμερες ( μπρός-πίσω) με το Χ5 ......... :(

Για τέτοια τιμή όμως συνδιάζει 5,5" ips hd οθονη, 3000mah (προφανώς να έχει λιγότερα), τετραπύρηνοι επεξεργαστή που είναι κατάλληλος για powersaving(ή τουλάχιστον έτσι λένε), ωραίο σχέδιασμο, εγώ πάντως δεν θα έμενα στη κάμερα ;) Πραγματικά όμως , ή κάμερα είναι από τα χαρακτηριστικά που είναι πιο ακριβά σε ένα κινητό :)

Έχοντας όμως ήδη το Χ5 Pro , δεν προσφέρει και τόσα πολλά παραπάνω , για να μου κάνει προσωπικά ''κλικ'' . Το μέγεθος της οθόνης μόνο ίσως .....

Έχοντας όμως ήδη το Χ5 Pro , δεν προσφέρει και τόσα πολλά παραπάνω , για να μου κάνει προσωπικά ''κλικ'' . Το μέγεθος της οθόνης μόνο ίσως .....

Θα προσθετα και την εμφανιση! Μπροστα στο Χ5 οτιδηποτε αλλο μου φαινεται.... Μπελουτσι! :O

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Και η μπαταρία που δε πιστεύω πως θα ειναι 3000mah λόγω ... doogee αλλά και πραγματικά 2500mah να ειναι, θα έχει στη χειρότερη κατά την γνώμη μου ένα 15% καλύτερη αυτονομία απο το x5

Παιδιά με 56,38 euro (με χρήση πόντων που μάζεψα και μοιράζει το Bangood κάθε μέρα ως πρωτοχρονιά ) και Priority Direct Mail (€2.28 & 7-10 business days) να συμπεριλαμβάνεται σε αυτήν την τιμή ....... ε ας μην είναι και τέλεια η κάμερα :lol:.

Στήν ουσία είναι το Χ5 με μεγαλύτερες μπαταρία - οθόνη και πιό όμορφη σχεδίαση .

Παιδιά με 56,38 euro (με χρήση πόντων που μάζεψα και μοιράζει το Bangood κάθε μέρα ως πρωτοχρονιά ) και Priority Direct Mail (€2.28 & 7-10 business days) να συμπεριλαμβάνεται σε αυτήν την τιμή ....... ε ας μην είναι και τέλεια η κάμερα :lol:.

Στήν ουσία είναι το Χ5 με μεγαλύτερες μπαταρία - οθόνη και πιό όμορφη σχεδίαση .

Αυτο ακριβως!! Αν και σε αυτο νομιζω η doogee επιβεβαιωσε την αναβαθμηση σε android 6 :)

Επιτέλους ήρθε στην Ελλάδα!!! Στο skroutz το έχει στα 89€ ... Παιδιά όσοι το παραγγήλατε από το εξωτερικό σας ήρθε ;; εντυπώσεις;

Ψήνομαι για το x6 pro για συγγενή μιας και το 1gb Ram εν έτη 2015 είναι πάρα πολύ λίγο.

Εγώ δεν πιστεύω πως είναι λιγο... Ειδικά σε αυτά τα χρήματα!!! Κι εγώ με το 1gb ram που έχω παίζω άνετα παιχνίδια μπαινω φβ κτλ (δεν έχω εφαρμογές όπως facebook twitter που τρώνε τουλάχιστον 15mb η μία) και έχω και το security... Κι αν δε σε φτάνει , ένα swap (εαν είναι δυνατό) είναι ότι πρέπει!!! :lol:

Εγώ δεν πιστεύω πως είναι λιγο... Ειδικά σε αυτά τα χρήματα!!! Κι εγώ με το 1gb ram που έχω παίζω άνετα παιχνίδια μπαινω φβ κτλ (δεν έχω εφαρμογές όπως facebook twitter που τρώνε τουλάχιστον 15mb η μία) και έχω και το security... Κι αν δε σε φτάνει , ένα swap (εαν είναι δυνατό) είναι ότι πρέπει!!! :lol:

Εφόσον στα 70 βρίσκεις με 2gb Ram το 1 στα 50 είναι λίγο. Το Android με 1gb ζορίζεται αρκετά. Στο note 3 με τα 3 και μένουν ελεύθερα 100 μετά από μια ζορικη μέρα.

Εφόσον στα 70 βρίσκεις με 2gb Ram το 1 στα 50 είναι λίγο. Το Android με 1gb ζορίζεται αρκετά. Στο note 3 με τα 3 και μένουν ελεύθερα 100 μετά από μια ζορικη μέρα.

Στα Ελληνικά καταστήματα πολύ δύσκολο να βρεις 2gb σε κινητό κάτω από 120€...

Στα Ελληνικά καταστήματα πολύ δύσκολο να βρεις 2gb σε κινητό κάτω από 120€...

Για κίνα λέω μόνο στην Ελλάδα όλα πανάκριβα είναι.

Προσπαθούν όμως και οι δικοί μας να βγάλουν το ψωμί τους... :/

Και εμείς σαν καταναλωτές όμως προσπαθούμε να γλιτωσουμε όσα χρήματα γίνεται.

Και εμείς σαν καταναλωτές όμως προσπαθούμε να γλιτωσουμε όσα χρήματα γίνεται.

Προτιμώ αγορές από Ελλάδα γιατί έρχονται πιο γρήγορα, γιατί μπορώ να πληρώσω με αντικαταβολή , γιατί θέλω να υποστηρίξω τους συμπατριώτες οικονομικά και σταματάω εδώ γιατί είμαστε εκτός θέματος... :)

Eξαίρεση σε αυτό που λες για τα 2gb ram αποτελεί το doogee x5 pro που ειναι στα 100€

Ναι μιλάω γενικά ;)

----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν έχει ξεκινήσει ακόμα από Κίνα γιατί η Doogee τους παρέδωσε μόνο άσπρα και είχα παραγκείλει μαύρο .Στις 22/12 μου είπαν τώρα.:confused:

Φίλε σου ήρθε το κινητό;;; :/

Μπα ακόμα Σιγκαπούρη το βλέπω .Πέσαμε στις γιορτές :mad:

Τέλοσπάντων εμένα είναι στα ΕΛΤΑ και θα πάω να το πάρω κατά το μεσημεράκι... :)

Καλή χρονιά παρεπιπτώντως! ;)

Edited by athanaso77

Παιδιά μου ήρθε!!! Αρκετά καλη οθονη και μπαταρια, δυνατό ηχείο , antutu: 22.000 (ξερω χαμηλο σκορ μα στο 3d έπιασε μόνο 1.300 :( ) καλή απόδοση , πολύ καλό σήμα wifi, όμορφο, ωραία κάμερα, καλό βάρος :)