Ntouris3 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Δεν έχει ξεκινήσει ακόμα από Κίνα γιατί η Doogee τους παρέδωσε μόνο άσπρα και είχα παραγκείλει μαύρο .Στις 22/12 μου είπαν τώρα.:confused: Ρώτησα στο YouHou.gr και μου είπαν πως θα το έχουν διαθέσιμο την άλλη τέταρτη, μόνο το x6 όμως. Και το χ6 και το χ6 pro θα βγουν την ίδια μέρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Ωραίο πραγματικά το κινητό , αλλά το αρνητικό που βλέπω στα χαρακτηριστικά , είναι ότι έχει μάλλον τις ίδιες κάμερες ( μπρός-πίσω) με το Χ5 ......... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Ωραίο πραγματικά το κινητό , αλλά το αρνητικό που βλέπω στα χαρακτηριστικά , είναι ότι έχει μάλλον τις ίδιες κάμερες ( μπρός-πίσω) με το Χ5 ......... :( Για τέτοια τιμή όμως συνδιάζει 5,5" ips hd οθονη, 3000mah (προφανώς να έχει λιγότερα), τετραπύρηνοι επεξεργαστή που είναι κατάλληλος για powersaving(ή τουλάχιστον έτσι λένε), ωραίο σχέδιασμο, εγώ πάντως δεν θα έμενα στη κάμερα ;) Πραγματικά όμως , ή κάμερα είναι από τα χαρακτηριστικά που είναι πιο ακριβά σε ένα κινητό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Έχοντας όμως ήδη το Χ5 Pro , δεν προσφέρει και τόσα πολλά παραπάνω , για να μου κάνει προσωπικά ''κλικ'' . Το μέγεθος της οθόνης μόνο ίσως ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Έχοντας όμως ήδη το Χ5 Pro , δεν προσφέρει και τόσα πολλά παραπάνω , για να μου κάνει προσωπικά ''κλικ'' . Το μέγεθος της οθόνης μόνο ίσως ..... Θα προσθετα και την εμφανιση! Μπροστα στο Χ5 οτιδηποτε αλλο μου φαινεται.... Μπελουτσι! :O Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Και η μπαταρία που δε πιστεύω πως θα ειναι 3000mah λόγω ... doogee αλλά και πραγματικά 2500mah να ειναι, θα έχει στη χειρότερη κατά την γνώμη μου ένα 15% καλύτερη αυτονομία απο το x5 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonkanaris Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Παιδιά με 56,38 euro (με χρήση πόντων που μάζεψα και μοιράζει το Bangood κάθε μέρα ως πρωτοχρονιά ) και Priority Direct Mail (€2.28 & 7-10 business days) να συμπεριλαμβάνεται σε αυτήν την τιμή ....... ε ας μην είναι και τέλεια η κάμερα :lol:. Στήν ουσία είναι το Χ5 με μεγαλύτερες μπαταρία - οθόνη και πιό όμορφη σχεδίαση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Παιδιά με 56,38 euro (με χρήση πόντων που μάζεψα και μοιράζει το Bangood κάθε μέρα ως πρωτοχρονιά ) και Priority Direct Mail (€2.28 & 7-10 business days) να συμπεριλαμβάνεται σε αυτήν την τιμή ....... ε ας μην είναι και τέλεια η κάμερα :lol:. Στήν ουσία είναι το Χ5 με μεγαλύτερες μπαταρία - οθόνη και πιό όμορφη σχεδίαση . Αυτο ακριβως!! Αν και σε αυτο νομιζω η doogee επιβεβαιωσε την αναβαθμηση σε android 6 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Επιτέλους ήρθε στην Ελλάδα!!! Στο skroutz το έχει στα 89€ ... Παιδιά όσοι το παραγγήλατε από το εξωτερικό σας ήρθε ;; εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Ψήνομαι για το x6 pro για συγγενή μιας και το 1gb Ram εν έτη 2015 είναι πάρα πολύ λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Ψήνομαι για το x6 pro για συγγενή μιας και το 1gb Ram εν έτη 2015 είναι πάρα πολύ λίγο. Εγώ δεν πιστεύω πως είναι λιγο... Ειδικά σε αυτά τα χρήματα!!! Κι εγώ με το 1gb ram που έχω παίζω άνετα παιχνίδια μπαινω φβ κτλ (δεν έχω εφαρμογές όπως facebook twitter που τρώνε τουλάχιστον 15mb η μία) και έχω και το security... Κι αν δε σε φτάνει , ένα swap (εαν είναι δυνατό) είναι ότι πρέπει!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Εγώ δεν πιστεύω πως είναι λιγο... Ειδικά σε αυτά τα χρήματα!!! Κι εγώ με το 1gb ram που έχω παίζω άνετα παιχνίδια μπαινω φβ κτλ (δεν έχω εφαρμογές όπως facebook twitter που τρώνε τουλάχιστον 15mb η μία) και έχω και το security... Κι αν δε σε φτάνει , ένα swap (εαν είναι δυνατό) είναι ότι πρέπει!!! :lol: Εφόσον στα 70 βρίσκεις με 2gb Ram το 1 στα 50 είναι λίγο. Το Android με 1gb ζορίζεται αρκετά. Στο note 3 με τα 3 και μένουν ελεύθερα 100 μετά από μια ζορικη μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Εφόσον στα 70 βρίσκεις με 2gb Ram το 1 στα 50 είναι λίγο. Το Android με 1gb ζορίζεται αρκετά. Στο note 3 με τα 3 και μένουν ελεύθερα 100 μετά από μια ζορικη μέρα. Στα Ελληνικά καταστήματα πολύ δύσκολο να βρεις 2gb σε κινητό κάτω από 120€... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Στα Ελληνικά καταστήματα πολύ δύσκολο να βρεις 2gb σε κινητό κάτω από 120€... Για κίνα λέω μόνο στην Ελλάδα όλα πανάκριβα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Για κίνα λέω μόνο στην Ελλάδα όλα πανάκριβα είναι. Προσπαθούν όμως και οι δικοί μας να βγάλουν το ψωμί τους... :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Προσπαθούν όμως και οι δικοί μας να βγάλουν το ψωμί τους... :/ Και εμείς σαν καταναλωτές όμως προσπαθούμε να γλιτωσουμε όσα χρήματα γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Και εμείς σαν καταναλωτές όμως προσπαθούμε να γλιτωσουμε όσα χρήματα γίνεται. Προτιμώ αγορές από Ελλάδα γιατί έρχονται πιο γρήγορα, γιατί μπορώ να πληρώσω με αντικαταβολή , γιατί θέλω να υποστηρίξω τους συμπατριώτες οικονομικά και σταματάω εδώ γιατί είμαστε εκτός θέματος... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Eξαίρεση σε αυτό που λες για τα 2gb ram αποτελεί το doogee x5 pro που ειναι στα 100€ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Eξαίρεση σε αυτό που λες για τα 2gb ram αποτελεί το doogee x5 pro που ειναι στα 100€ Ναι μιλάω γενικά ;) ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν έχει ξεκινήσει ακόμα από Κίνα γιατί η Doogee τους παρέδωσε μόνο άσπρα και είχα παραγκείλει μαύρο .Στις 22/12 μου είπαν τώρα.:confused: Φίλε σου ήρθε το κινητό;;; :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Το παρέγγηλα σήμερα παιδιά σε μαύρο από το youhou.gr! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 'Εχει έρθει σε κανέναν;;; 'Εχω ανάγκη να μάθω για τη μπαταρία... :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonkanaris Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Μπα ακόμα Σιγκαπούρη το βλέπω .Πέσαμε στις γιορτές :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 (edited) Μπα ακόμα Σιγκαπούρη το βλέπω .Πέσαμε στις γιορτές :mad: Τέλοσπάντων εμένα είναι στα ΕΛΤΑ και θα πάω να το πάρω κατά το μεσημεράκι... :) Καλή χρονιά παρεπιπτώντως! ;) Edited December 31, 2015 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Παιδιά μου ήρθε!!! Αρκετά καλη οθονη και μπαταρια, δυνατό ηχείο , antutu: 22.000 (ξερω χαμηλο σκορ μα στο 3d έπιασε μόνο 1.300 :( ) καλή απόδοση , πολύ καλό σήμα wifi, όμορφο, ωραία κάμερα, καλό βάρος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Καλομίλητο.Ποιο πήρες; το απλό ή το pro; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts