Jump to content

Doogee X6 / X6 Pro

kwnana
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά!! θέλω βοήθεια παρέλαβα σήμερα το x6 pro και δεν δέχεται κλήσεις από σταθερό τηλ μου βγάζει μήνυμα ότι δυστυχώς η εφαρμογή τηλέφωνο σταμάτησε και ακυρώνει την κλήση ενώ από κινητό άμα με καλέσουν δουλεύει κανονικά :(:(:(:(:(:(

Φοραει android 6.0 η το 5.1? Κ εμενα στο 6.0 εκανε τα ιδια θεματα με ολες τις αναβαθμισεις και με επαναφορα και αναγκαστικά εβαλα παλι την 5.1 και ολα καλα!

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι σίγουρα το δυσκολευουν ολα αυτα αλλα φιλε κ με glass τα πραματα ηταν πολυ δυσκολα... Αυτες τις μερες θα μπω ali να το παρω κ σε κανα μηνα τα λεμε...!

Ηρθε σημερα το digitazer και ολα φαινονται καλα (ακομα δν το εκανα πληρη εφαρμογη γιατι θελω να συμπληρωσω ταινια 2πλης οψης σε καποια σημεια για σωστη δουλεια. Παντος σε σημεια που ειχα εντονο προβλημα διακομενων touch πλεον δεν υπαρχουν εστω κ στη 10λεπτη λειτουργια που το εκανα!

• 2 months later...
  • Απαντήσεις 279
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλημέρα παιδιά

έχω δει το εν λόγο κινητό στο vickmall που το έχει σε προσφορά http://www.vickmall.com/doogee-x6-pro-smartphone-5-5inch-ips-hd-android-5-1-2gb-ram-16gb-rom-4g-mt6735-quad-core-dual-cameras.html και σκεφτομαι να το πάρω για τον πατέρα μου ο οποίος χρειάζεται κινητό με 2 sim...

θα ήθελα να ρωτήσω υποστηρίζει όντως dual stanby γιατί δεν πολυεμπιστεύομαι τους κινέζους....

κάτι άλλο (περί προβλημάτων με κλήσεις) από το vickmall έρχεται με android 5.1 θα χρειαστεί αναβάθμιση ή και με την εν λόγο rom θα δουλεύει απροβλημάτιστα?

αν χρειαστεί αναβάθμιση σε 6.0 έχει διαφορά το android με την rom που θα χρειαστεί να βάλω ή είναι το ίδιο πράγμα? (αναβάθμιση σε lolipop 6.0 γίνετε από το κινητό μόνο του ή πρέπει να το κάνω μέσω pc)

ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• 2 weeks later...
καλημέρα παιδιά

έχω δει το εν λόγο κινητό στο vickmall που το έχει σε προσφορά http://www.vickmall.com/doogee-x6-pro-smartphone-5-5inch-ips-hd-android-5-1-2gb-ram-16gb-rom-4g-mt6735-quad-core-dual-cameras.html και σκεφτομαι να το πάρω για τον πατέρα μου ο οποίος χρειάζεται κινητό με 2 sim...

θα ήθελα να ρωτήσω υποστηρίζει όντως dual stanby γιατί δεν πολυεμπιστεύομαι τους κινέζους....

κάτι άλλο (περί προβλημάτων με κλήσεις) από το vickmall έρχεται με android 5.1 θα χρειαστεί αναβάθμιση ή και με την εν λόγο rom θα δουλεύει απροβλημάτιστα?

αν χρειαστεί αναβάθμιση σε 6.0 έχει διαφορά το android με την rom που θα χρειαστεί να βάλω ή είναι το ίδιο πράγμα? (αναβάθμιση σε lolipop 6.0 γίνετε από το κινητό μόνο του ή πρέπει να το κάνω μέσω pc)

ευχαριστώ εκ των προτέρων!

μακριά - μακριά πάνε τσέκαρε κάτι προς xiaomi μεριά με λίγα παραπάνω παρά αυτή την παρωδία

από που να αρχίσεις τα αρνητικά ? αυτονομία ? ποιότητα κλήσεις ?

κινητά 10 ευρώ έχουν καλύτερη ποιότητας κλήσεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

μακριά - μακριά πάνε τσέκαρε κάτι προς xiaomi μεριά με λίγα παραπάνω παρά αυτή την παρωδία

από που να αρχίσεις τα αρνητικά ? αυτονομία ? ποιότητα κλήσεις ?

κινητά 10 ευρώ έχουν καλύτερη ποιότητας κλήσεις

Τα παραλες μου φαινεται. Εδωσα το Χ5 στον πεθερο μου και δεν μου παραπονεθηκε οσο χρονο το εχει. Μια χαρα κινητο που υποσχεται οτι λεει

Αν θελεις ομως με καθαρο 6αρι πηγαινεις σε ενα Uhans

Eiναι τοσο τιμιο που πηρα 4 απο αυτα

Το πρόβλημα με τους κινέζους είναι ότι δεν διατηρούν σε όλες τους τις συσκευές τον ίδιο ποιοτικό έλεγχο..Το x5/x5 pro θεωρώ πως αν και φθηνό είναι απο τις καλές τους συσκευές που δουλεύουν όπως πρέπει για τα χρήματα τους..Αν δεις σε άλλα θέματα των doogee μαζί και αυτά των homtom,υπάρχουν διάφορα προβλήματα.

Kαλό το uhans αλλά με 1gb ram δε πας πουθενά εν έτει 2017 κατά την γνώμη μου..