nickgt7 Δημοσιεύτηκε November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 4, 2015 το συγκεκριμενο το εχει στο Vickmall στα new arrivals. το έχει αγορασει κανείς? φαινεται αρκετα καλο. Εχει και μεταλλικό περίβλημα. Απο support η ΖΤΕ πως είναι ελλαδα? Συγκρίνεται με Xiaomi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 γιατί εχει support η χιαομι στην ελλάδα; εκτός και αν εννοεις το ελληνικό community. Μην τα συγχεουμε. παρτε και ένα βιντεάκι του κινητού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Δε το χει παρει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. November 10, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 το συγκεκριμενο το εχει στο Vickmall στα new arrivals. το έχει αγορασει κανείς? φαινεται αρκετα καλο. Εχει και μεταλλικό περίβλημα. Απο support η ΖΤΕ πως είναι ελλαδα? Συγκρίνεται με Xiaomi? Το community εννοούσα. Τα updates τα κανείς στο ZTE οπως στην samsung; Χρειαζεται manual δουλεια απο εμένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Το community εννοούσα. Τα updates τα κανείς στο ZTE οπως στην samsung; Χρειαζεται manual δουλεια απο εμένα; Δεν νομιζω να υπάρχει εταιρεία με community σαν τα xiaomi. Στο zte v5 redbull που έχω εγώ, για να έχεις ΟΤΑ updates, πρέπει η ROM σου να είναι μαμά. δλδ να μην έχεις αφαιρέσει τπτ από μέσα. οποτε θα αναγκαστείς να έχεις κινεζιές αν θες να έχεις ΟΤΑ. Ειδάλλως κατεβάζεις την ρομ και την περνάς από recovery, όπως σε όλα τα κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim21 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Καλησπερα κανείς δεν αγόρασε το συγκεκριμένο κινητό?μονο εγώ το έχω πού θα ρωτήσω κάποια προβληματακια.αν το έχει κανείς να μού πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragoloth Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Το έχω πάρει για τη γυναίκα ενος φίλου και εμφάνισε πρόβλημα , κολάει μετά από μισή ώρα...προσπαθώ να δω τι φταίει...θα δείξει η νεκροψία :(:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts