AccountSaver Δημ. January 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Επιασα στα χέρια μου σήμερα το redmi note 2. Μην τυχόν κ δεν το πάρεις κακομοίρη μου! :lol: Δεν έχω λόγια. Ο αριθμός των σελίδων του θέματος του δεν είναι τυχαίος. Πάρε την έκδοση των 16GB, που είναι κ φθηνότερη μιας κ παίρνει external sd κ η διαφορα στις διαστάσεις, που είναι 1 εκατοστό στο μήκος, ειναι αμειλητεα, περισσότερο ψυχολογικό είναι παρά πραγματικό. Καταρχίν να σε ευχαριστήσω που μπήκες στον κόπο. Το βασικό είναι το θέμα με την μπαταρία , γιατί είδα ότι πιάνει μόνο την μισή ώρα από ότι το Meizu m2 note,μιλάμε για διαφορές άνω των 5 ωρών να αντέχει το Meizu. Από που το βρήκες το 16gb και πόσο; Καλο το Redmi note 2? Από κάμερα πως το είδες ? :) Επειδή το εχω, η καμερα δεν εντυπωσιαζει, αλλα είναι μια κλαση πανω από κάθε άλλο κινεζικο. Καλες φωτογραφιες την ημερα, αλλα πρόβλημα τη νυχτα με χαμηλο φως. Γρηγορη καμερα ο πάντως με αρκετες ρυθμίσεις. Καλό αυτό :) Ακριβώς όπως τα πες alexd_92. Επειδή δεν είναι δικό μου δεν έπαιξα με Ρομ από την Ελληνική κοινότητα. Με την Ρομ που ήρθε από το gearbest (με Ελληνικά) το κινητό πετάει. 50k+ antutu, η μπαταρία αντέχει, ταχυτητα-σημα-wifi-ποιοτητα σούπερ, στο χέρι κάθεται τέλεια κ με το gps του "έμεινα"... Κλείδωσε 18 από τους 21 δορυφόρους που έβλεπε μέσα στο σπίτι σε χρόνο dt. Στα 125 ευρώ που βρίσκεις την "μικρή" έκδοση των 16GB (μιας κ παίρνει sd card) δεν υπάρχει ανταγωνιστής! Meizu mx4 pro, με τα χαρακτηριστικα που εχει, τιμη εξαιρετικη. πόσο κοστίζει όμως το mx4 pro ? Ενδιαφερομουν κ εγώ γι αυτό, το οποιο ειναι εξαιρετικό, αλλά η έκδοση που πλησιάζεται οικονομικώς είναι μόνο αυτή με τα 16GB, χωρίς sd card και είναι μονοκαρτο. Αν ενδιαφέρεται για 5.5" ας δει το εκπληκτικό zte nubia z9 max που το χει σε τιμή χώμα το fastcardtech κ αν ισχύει το κουπόνι 888200 σου βγαίνει στα 188 ευρώ απ' ότι μου παν. Όχι ευχαριστώ,είπαμε αυστηρά κάτω των 150€.Αν διάβασες! Παράθεση “In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Στο https://www.fastcardtech.com/Xiaomi-Redmi-Note-2.html την εκδοση: Dual 4G, 2GB RAM + 16GB ROM τη βρίσκεις στα 125 ευρώ, ενώ στο vickmall με Screen Film+Tempered Glass+Silicone Case στα 133 και (πιθανώς) ταχύτερο χρόνο παράδοσης (αν και αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες). Το mx4 pro μπορείς να το βρεις εκεί γύρω στα 200 ευρώ, οπότε (υποθέτω) απορρίπτεται. Στα 160 ευρω, μπορείς επίσης να βρεις το 16ρι redmi note 3, που ειναι το αναβαθμισμενο (?!?) αδερφακι του RN2, το οποίο όμως δεν υποστηρίζει sd card και έχει 4000 μη αφαιρούμενη μπαταρία, fingerprint sensor με μεταλλική κατασκευή / premium αίσθηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccountSaver Δημ. January 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Στο https://www.fastcardtech.com/Xiaomi-Redmi-Note-2.html την εκδοση: Dual 4G, 2GB RAM + 16GB ROM τη βρίσκεις στα 125 ευρώ, ενώ στο vickmall με Screen Film+Tempered Glass+Silicone Case στα 133 και (πιθανώς) ταχύτερο χρόνο παράδοσης (αν και αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες). Το mx4 pro μπορείς να το βρεις εκεί γύρω στα 200 ευρώ, οπότε (υποθέτω) απορρίπτεται. Στα 160 ευρω, μπορείς επίσης να βρεις το 16ρι redmi note 3, που ειναι το αναβαθμισμενο (?!?) αδερφακι του RN2, το οποίο όμως δεν υποστηρίζει sd card και έχει 4000 μη αφαιρούμενη μπαταρία, fingerprint sensor με μεταλλική κατασκευή / premium αίσθηση. σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά : Vickmall δεν έχει εντός εύρωπης Fastcardtech επίσης δεν είναι εντός ευρώπης. Μόνο το honorbuy βρήκα για stock warehouse και στο τέλος στα 2 κινητά που ήταν stock μου έβαλε +80€ shipping,οπότε έφαγαν άκυρο. Άρα εντός ευρώπης και να το πάρω κάτω των 150€ με θήκη μαζί δεν παίζει ε; Αναγκαστικά εκτός... άρα σε τι εταιρία πάμε λες; ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο https://www.fastcardtech.com/Xiaomi-Redmi-Note-2.html την εκδοση: Dual 4G, 2GB RAM + 16GB ROM τη βρίσκεις στα 125 ευρώ, ενώ στο vickmall με Screen Film+Tempered Glass+Silicone Case στα 133 και (πιθανώς) ταχύτερο χρόνο παράδοσης (αν και αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες). Το mx4 pro μπορείς να το βρεις εκεί γύρω στα 200 ευρώ, οπότε (υποθέτω) απορρίπτεται. Στα 160 ευρω, μπορείς επίσης να βρεις το 16ρι redmi note 3, που ειναι το αναβαθμισμενο (?!?) αδερφακι του RN2, το οποίο όμως δεν υποστηρίζει sd card και έχει 4000 μη αφαιρούμενη μπαταρία, fingerprint sensor με μεταλλική κατασκευή / premium αίσθηση. και επίσης αν κάνω παραγγελία αύριο ... SG post ή NL post ? Παράθεση “In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 (edited) Μπερδεύτηκα λίγο αλλά θα προσπαθήσω να.....απαντήσω.:lol: Αν θες να πας αυστηρά για κάτω των 150 ευρώ, νομίζω το redmi note 2 με 16GB ROM αποθηκευτικό χώρο και εξωτερική sd card στα 125-130 ευρω είναι μονόδρομος και με το 20ρικο που μένει παίρνεις tempered glass της nilkin (κορυφαίο) και θήκη που θέλεις...;) Απο Κίνα συζητάμε, το καταλάβες. Το vickmall τώρα τελευταία με singpost έχει πολύ μικρους χρόνους παράδοσης. Από το gearbest που παρηγγειλα κ το έστειλαν με nl post, έφτασε πολύ γρήγορα Ελλάδα και μέσα στις γιορτες. Να σημειωσω πως προκειται για την prime εκδοση (με τα 32GB) ήρθε με μια Ρομ με Ελληνικά, 50Κ+ antutu, σφαιρατο, το οποίο δουλεύει στην εντέλεια χωρίς να έχει χρειαστεί να το πειραξω καν (root, φλασαρισμα της Ελληνικης rom κλπ) Το χαζεψε κάτοχος G3 κ δεν πίστευε την τιμή που του έλεγα (γύρω στα 150 ευρώ). Νομίζω πάντως πως είναι θέμα τύχης το ποσο γρήγορα θα παραλαβεις από Κινα, απ όπου και αν παραγγείλεις. Κάνε μια έρευνα τιμών σε vickmall, gearbest, fastcardtech, merimobiles, minideal κ.....καλή φώτιση! Edited January 3, 2016 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccountSaver Δημ. January 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Μπερδεύτηκα λίγο αλλά θα προσπαθήσω να.....απαντήσω.:lol: Αν θες να πας αυστηρά για κάτω των 150 ευρώ, νομίζω το redmi note 2 με 16GB ROM αποθηκευτικό χώρο και εξωτερική sd card στα 125-130 ευρω είναι μονόδρομος και με το 20ρικο που μένει παίρνεις tempered glass της nilkin (κορυφαίο) και θήκη που θέλεις...;) Απο Κίνα συζητάμε, το καταλάβες. Το vickmall τώρα τελευταία με singpost έχει πολύ μικρους χρόνους παράδοσης. Από το gearbest που παρηγγειλα κ το έστειλαν με nl post, έφτασε πολύ γρήγορα Ελλάδα και μέσα στις γιορτες. Να σημειωσω πως προκειται για την prime εκδοση (με τα 32GB) ήρθε με μια Ρομ με Ελληνικά, 50Κ+ antutu, σφαιρατο, το οποίο δουλεύει στην εντέλεια χωρίς να έχει χρειαστεί να το πειραξω καν (root, φλασαρισμα της Ελληνικης rom κλπ) Το χαζεψε κάτοχος G3 κ δεν πίστευε την τιμή που του έλεγα (γύρω στα 150 ευρώ). Νομίζω πάντως πως είναι θέμα τύχης το ποσο γρήγορα θα παραλαβεις από Κινα, απ όπου και αν παραγγείλεις. Κάνε μια έρευνα τιμών σε vickmall, gearbest, fastcardtech, merimobiles, minideal κ.....καλή φώτιση! Μπερδεύτηκες ,από δικό μου μάλλον λάθος. Τόσο καιρό έψαχνα να βρώ φθηνό κινητό κάτω των 150€,και βρήκα όπως ξέρεις αυτό που είπαμε. Αλλά από Stock Ευρώπης,ώστε να μου έρθει γρήγορα το έβρισκα 142 και έλεγα χαλάλι,πήγα να κάνω εχθές το checkout και μου βάζουν επιπλέον αποστολή χρέωση για 3 κινητά, 100€ + πάνω στην τιμή οπότε το ξέχασα. Σήμερα θα καταθέσω στο vickmall παραγγελία με SG Post αφού μου λες ότι έχει υποθεί ότι είναι πιο γρήγορη ,και ελπίζω να μου έρθει στα χέρια μου ΠΡΙΝ της 11 Φεβρουαρίου γιατί πετάω, τότε και θα φύγω.Ελπίζω 1 μήνας και 1 εβδομάδα να είναι αρκετό. Οπότε θα το αγοράσω στα 134€ περίπου από vickmall θα πάρω και tempered glass και μια θηκούλα και τέλος :) Παράθεση “In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Καλή επιτυχία λοιπόν κ είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα προλάβεις με το vickmall, ειναι πολυ καλο καταστημα, αν κ απο το fastcardtech που παρηγγειλα το nubia z9 το Σάββατο, μου στείλανε κιόλας tracking number!!! Στειλε τους όμως κ ένα εμαιλ να επισπεύσουν την αποστολή όσο γίνεται για τους λόγους που ανεφερες. Θα το κατευχαριστηθεις, είναι σίγουρο...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccountSaver Δημ. January 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Καλή επιτυχία λοιπόν κ είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα προλάβεις με το vickmall, ειναι πολυ καλο καταστημα, αν κ απο το fastcardtech που παρηγγειλα το nubia z9 το Σάββατο, μου στείλανε κιόλας tracking number!!! Στειλε τους όμως κ ένα εμαιλ να επισπεύσουν την αποστολή όσο γίνεται για τους λόγους που ανεφερες. Θα το κατευχαριστηθεις, είναι σίγουρο...;) εδώ άρχισα να σκέφτομαι πάλι την yaso πως τον λένε αυτόν για 2 € είναι πιο φθηνός συνολικά αλλά δίνει tempered glass στο πακέτο, γιατί οι άλλοι το 1 το χρεώνουν 8,5€! Παράθεση “In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccountSaver Δημ. January 5, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 TD FDD ή FDD LTE ? Στα 2€ διαφορά τους ...τι διαφορά έχουν; Παράθεση “In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccountSaver Δημ. January 5, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 βρήκα αυτό που έψαχνα στο community . Άρα έγινε μια τριπλή παραγγελία :) Παράθεση “In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts