africa_twin Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Υπάρχει τρόπος να εισάγω στην Opera τους σελιδοδείκτες που έχω στoν Firefox? Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti147 Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 Africa, δεν έχω βάλει ποτέ firefox και δεν ξέρω. Αυτο που βλέπω ως επιλογή στον Opera είναι File> Import and export> με επιλογές από Opera, Netscape, IE, Konqueror. Aν καταφέρεις να περάσεις τα του Firefox στον ΙΕ, έχεις λύσει το θέμα. Όσο για τον 8, δεν μου είναι τόσο stable όσο οι παλιές εκδόσεις. Περιμένω βελτίωση προσεχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 Τελικά την βρήκα τη λύση με το Import from Netscape και όλα οκ! :rolleyes: Σε ευχαριστώ! Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 Μου φαίνεται, ή και ο καινούριος opera δεν μπορεί να μπει στο gmail? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti147 Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Του δωσα αρκετές ευκαιρίες του 8, αλλά τελικά πήρε πόδι, γιατι τσίταρε την cpu συνέχεια ύστερα από λίγη ώρα στο 100%, έτρωγε ανεξέλεγκτα μνήμη αν ήταν συνέχεια ανοιχτό και με πολλά Tabs. Εχει βγει η 8.02 version βέβαια, αλλά επέστρεψα φυσικά στον παλιό καλό Opera 7.54u2, τον παραμετροποίησα όπως μου αρέσει, πέρασα και το favourite μου Handmade skin και απολαμβάνω ξανά.. όπως παλιά...Xmm..ίσως βάλω και καμιά πιο παλιά έκδοση, γιατί βλέπω ότι συνεχίζει να τρώει μνήμη όταν δεν είναι minimized το window, αλλά τουλάχιστον δεν χρησιμοποιεί την cpu και δεν κολλάει..χμμ..για καμιά 7.21 με κόβω πάλι και γουστάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts