nickgt7 Δημοσιεύτηκε October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 31, 2015 Ήμουν κάτοχος του s4 για 2 χρόνια. Δυστυχώς έσπασε και βέβαια είχε θέμα με την μπαταρία. Μετα απο έρευνα είμαι μεταξύ των παραπάνω κινητών. Αυτο που θα ήθελα να έχουν στα θετικά καλή μπαταρία. Να περνάει τουλάχιστον την 1ημερα. για το lg g3 τα σχόλια ειναι ανάμεικτα. Απο την άλλη τα samsung τα ξέρω αλλά φοβάμαι την μπαταρία. Επειδή θα παραγγείλω κάποιο άμεσα παρακαλω την γνώμη σας. Και οτι άλλο έχετε να προτείνετε. Το Lenovo 7000 το απέρριψα. Για Κίνα τι παίζει; Πως μπορω να παραγγείλω.; Σκεφτόμουν και το xaiomi red 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. October 31, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Μετα απο λίγη έρευνα πιστεύω εχω καταλήξει στο lg g3 32gb λόγω των 3 gb ram η στο s5 neo. Στο lg ξέρει κάποιος εάν η μπαταρία ειναι αποσπώμενη? μπαταρία ποιο έχει καλυτερη?και αν γνωρίζει κάποιος για τις επιδόσεις, το s5 ειναι με οκτώ επεξεργαστές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_90 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Μετα απο λίγη έρευνα πιστεύω εχω καταλήξει στο lg g3 32gb λόγω των 3 gb ram η στο s5 neo. Στο lg ξέρει κάποιος εάν η μπαταρία ειναι αποσπώμενη? μπαταρία ποιο έχει καλυτερη?και αν γνωρίζει κάποιος για τις επιδόσεις, το s5 ειναι με οκτώ επεξεργαστές. Ναι είναι αποσπώμενη στο G3, το S5 Neo έχει 8 πυρήνες όχι 8 επεξεργαστές, ένας είναι ο επεξεργαστής. Όσον αφορά τις επιδόσεις πιστεύω σε multitasking το G3 επειδή έχει 3GB RAM θα είναι πιο future proof (εγώ στο G3 θα πήγαινα που θα πάρει και την 6 Marshmallow) Παράθεση :chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Ο μόνος λόγος για να πας στο S5 Neo είναι να μην θες να πας στο LG G3 32gb. Το G3 υπερτερεί σε όλα, εκτός της αυτονομίας, κι αυτό λόγω οθόνης. Η οθόνη του G3 είναι 2560x1440 LCD ενώ του S5 Neo είναι 1920x1080 AMOLED (σαφώς λιγότερο ενεργοβόρα και σαν ανάλυση και σαν τεχνολογία), και οι μπαταρίες τους είναι σχεδόν ίδιες (2800mAh και 3000mAh αντίστοιχα). Επομένως εκεί που π.χ. θα έβγαζες άνετα μια μέρα κανονικής χρήσης με το S5 θα χρειαστεί να είσαι πιο... προσεκτικός προς το τέλος της μέρας με το G3. Και τα δυο θα πάρουν Marshmallow, και τα δυο έχουν ικανοποιητικές κάμερες (περισσότερα megapixels το Samsung, αλλά καλύτερη απόδοση γενικότερα του G3). Στα μεγάλα υπερ του G3 τα 3gb RAM για εμένα. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Το g3 Λαγκαρει περισσότερο από το g2 που είχα πριν. Επίσης παίζει να έχει μακράν την χειρότερη αυτονομία σε σμαρτφον. Με οθόνη φουλ και καλή χρήση δεν βγάζει μισή μέρα. Θα πρότεινα το σ5 που είναι αρκετά αξιόπιστο έχει ανώτερη αυτονομία ενώ είναι και dust roof waterproof. Στα υπόλοιπα είναι πάνω κάτω ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaulPx Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Το g3 Λαγκαρει περισσότερο από το g2 που είχα πριν. Επίσης παίζει να έχει μακράν την χειρότερη αυτονομία σε σμαρτφον. Με οθόνη φουλ και καλή χρήση δεν βγάζει μισή μέρα. Θα πρότεινα το σ5 που είναι αρκετά αξιόπιστο έχει ανώτερη αυτονομία ενώ είναι και dust roof waterproof. Στα υπόλοιπα είναι πάνω κάτω ίδια. Το s5 neo πηγα και το ειδα, λαγκαρει δυστυχως, καμια σχεση με το κλασσικο s5.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- G3 32 αρι με 3gb ram δαγκωτο φιλε! Καλυτερη καμερα, πιο smooth απο το s5 neo, γενικα.με τα updates εχουν μειωθει προβληματακια που μπορει να ειχε παλιοτερα. Για το a5 κανενας ανταγωνισμος, το μονο θετικο, υποκειμενικο φυσικα, ειναι το μεταλλικο πλαισιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. November 3, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 οκ οι απαντήσεις με μπέρδεψαν περισσότερο. Ειχα την εντύπωση οτι το s5 neo θα είχε καλύτερο επεξεργαστή αλλα μάλλον κατάλαβα λάθος. Αρα το S5 είναι καλύτερο απο S5 neo. Για να καταλάβω εαν εαν κινητό έχει CPU 4 και ένα άλλο CPU 8 ποιο είναι πιο γρήγορο? Για το G3 με προβληματίζει η αυτονομία. Αν δεν μου βγάζει ούτε την ημέρα τοτε άστα.Κοιτάζοντας λίγο και HUWAEI αξίζουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaulPx Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 οκ οι απαντήσεις με μπέρδεψαν περισσότερο. Ειχα την εντύπωση οτι το s5 neo θα είχε καλύτερο επεξεργαστή αλλα μάλλον κατάλαβα λάθος. Αρα το S5 είναι καλύτερο απο S5 neo. Για να καταλάβω εαν εαν κινητό έχει CPU 4 και ένα άλλο CPU 8 ποιο είναι πιο γρήγορο? Για το G3 με προβληματίζει η αυτονομία. Αν δεν μου βγάζει ούτε την ημέρα τοτε άστα.Κοιτάζοντας λίγο και HUWAEI αξίζουν? S5 neo για την ακριβεια εχει ανεπαισθητα, ελαχιστα, καλυτερο επεξεργαστη αλλα χειροτερη καρτα γραφικων απο το σκετο s5. 4 ή 8 πυρήνες δεν εχει να κανει με επιδοσεις μην συγκρινεις με βαση αυτο. Απο αυτονομια ναι ειναι αδυναμο καπως το g3 σε σχεση με τα αλλα της γενιας του. Huawei ακουω καλα λογια αλλα δεν ειχα ποτε συσκευη για να εχω αποψη. Το καλυτερο που χεις να κανεις αφου δεν καταληγεις πουθενα ειναι να πας σε κανενα mediamarkt που εχει τα περισσοτερα σε εκθεση και να διαλεξεις οποιο τραβαει η ορεξη σου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. November 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Τελικά οι επιλογές μου έχουν περιοριστει σε LG G3 (αυτονομιά τι γινέται?), Xiaomi Redmi Note 2 Prime και έβαλα και στο παιχνίδι το Α7. Πολύ μπερδεμένος τελικά. Σαν vfm δεν το συζητώ Xiaomi αλλα και τα άλλα δυο δεν είναι άσχημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris488 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Lg g3 το είχε ο αδερφός μου και το πούλησε αμέσως γιατί λάγκαρε χωρίς λόγο.... Να έχεις τέτοια συσκευή και να λαγκάρει έλεος.. Α7 δεν ξέρω εγώ θα πήγαινα σε xiaomi γιατί είναι TO vfm κι όλοι γράφουν καλά σχόλια και στην τελική και να μη σε ικανοποιεί πλήρως (που δεν το νομίζω) δε θα τα έχεις σκάσει χοντρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris556 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Τελικά οι επιλογές μου έχουν περιοριστει σε LG G3 (αυτονομιά τι γινέται?), Xiaomi Redmi Note 2 Prime και έβαλα και στο παιχνίδι το Α7. Πολύ μπερδεμένος τελικά. Σαν vfm δεν το συζητώ Xiaomi αλλα και τα άλλα δυο δεν είναι άσχημα. Εχω απαντησει σε αρκετους που ρωτανε περι του g3..αυτονομια φιλε μου σου βγαζει την μερα ανετα..το πρωι που παω δουλεια και εχω μονιμος ανοιχτα τα δεδομενα και κανω χρηση που και που οσο ειμαι δουλεια και μετα την δουλεια σερφαρω αρκετα μου βγαζει την μερα..το βραδυ φορτιση και ξανα την αλλη μερα φτου και απο την αρχη..τωρα αν το λιωνεις λογικο ειναι να μην σου βγαλει την μερα οπως και οποιοδηποτε κινητο..οσο για το lag δεν εχω θεματα προς το παρων..το κινητο το εχω σχεδον 1 μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Μια διευκρίνηση. Όταν αναφέρετε συσκευή που βγαίνει σε διάφορες εκδόσεις καλό είναι να λέτε σε ποια αναφέρεστε. Πχ για το g3 στην έκδοση με τα 2 ή τα 3gb ram... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris556 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Μια διευκρίνηση. Όταν αναφέρετε συσκευή που βγαίνει σε διάφορες εκδόσεις καλό είναι να λέτε σε ποια αναφέρεστε. Πχ για το g3 στην έκδοση με τα 2 ή τα 3gb ram... Εχεις δικιο φιλε..μιλαω για το 32αρι με τα 3gb ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts