minovg Δημοσιεύτηκε December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 26, 2004 Παιδιά καλησπέρα. Εδώ και λίγες μέρες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Το CD-RW που έχω δεν αναγνωρίζει καθόλου τα DVD. Σαν να μην υπάρχει δίσκος λέει. Να προσθέσω ότι το μηχάνημα που έχω είναι το BUSLINK COMBO 5216 IDE. Πρόσφατα μάλιστα έγινε αντικατάσταση του drive στο service διότι δεν έγραφε CD's. Ψάχνω για κανά firmware upgrade αλλά δεν βρίσκω... Please help me! :( EDIT: Α να προσθέσω επίσης ότι δοκίμασα και CD καθαρισμού αλλά πάλι τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apektos Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 http://www.firmware.fr.st/ psaxe edo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panosgep Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 Εμενα παλι μου φαινεται απολυτα φυσιολογικο ενα CD RW drive να μην αναγνωριζει δισκακια DVD. Αφου μονο με DVD drive μπορεις να τα δεις. Ακυρο.δεν ειδα οτι ηταν COMBO. Παράθεση P@niS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 Διόρθωσες οπότε δεν απαντώ φίλε Πάνο. Άπαιχτε φοβερό το site με τα firmware αλλά δεν έχει καθόλου την BUSLINK ως μάρκα... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panosgep Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 Για κοιτα μπας και μπορεις να κανεις το ιδιο με αυτον. http://club.cdfreaks.com/lite/t-108659.html Παράθεση P@niS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 Αυτό το είχα βρει κι εγώ αλλά είναι πολύ παλιό ποστ και δεν βγαίνουν οι σελίδες γιατί απλά δεν υπάρχουν πλέον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panosgep Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 Ειδα οτι μερικοι κανουν update με firmware της AOPEN ή της Lite-ON. Να μη σε παρω και στο λαιμο μου ομως. Παράθεση P@niS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 Θα κάνω μια ερώτηση στο φόρουμ που έδωσε ο φίλος παραπάνω και θα δούμε. Στο κάτω-κάτω κάνω αυτό που λες εσύ φίλε. Όχι ρε ποιο λαιμό σου; Μην ανησυχείς. Σ'ευχαριστώ για τις συμβουλές σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rohamis Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg (27 Δεκ. 2004 , 00:11) Θα κάνω μια ερώτηση στο φόρουμ που έδωσε ο φίλος παραπάνω και θα δούμε. Στο κάτω-κάτω κάνω αυτό που λες εσύ φίλε. Όχι ρε ποιο λαιμό σου; Μην ανησυχείς. Σ'ευχαριστώ για τις συμβουλές σου. Τα DVD που δοκιμάζεις είναι αντιγραμμένα? Διότι μερικά drives διαβάζουν -R και όχι τα +R. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rohamis (27 Δεκ. 2004 , 12:58) Τα DVD που δοκιμάζεις είναι αντιγραμμένα? Διότι μερικά drives διαβάζουν -R και όχι τα +R. Αυτό δεν έχει σχέση. Ούτε γνήσια ούτε αντιγραμμένα διαβάζει. Υπάρχει ένα πρόγραμμα το DiscInfo που σου λέει ποιες είναι οι δυνατότητες του drive σου. Ε, εκεί λοιπόν μου γράφει σε όλα ΝΑΙ, ότι διαβάζει όλα δηλαδή απλά δεν γράφει DVD-R, +R κλπ. (λογικό αφου δεν είναι DVD-Recorder). Ρώτησα εκεί στο φόρουμ κατέβασα κάτι,αλλά δεν έβγαλα άκρη παιδιά, είμαι ολοταχώς για το σερβις αφού έχει και εγγύηση... Αυτό που μου τη δίνει είναι ότι πρέπει να πάω ολόκληρο το tower... :mad: Μα τι στόκοι επιτέλους; Το CD-ROM έχει πρόβλημα τι το θέλετε ολόκληρο το μηχάνημα; Πάλι καλά να λέω που δεν ζητάνε και την οθόνη... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg (27 Δεκ. 2004 , 13:08) Αυτό δεν έχει σχέση. Ούτε γνήσια ούτε αντιγραμμένα διαβάζει. Υπάρχει ένα πρόγραμμα το DiscInfo που σου λέει ποιες είναι οι δυνατότητες του drive σου. Ε, εκεί λοιπόν μου γράφει σε όλα ΝΑΙ, ότι διαβάζει όλα δηλαδή απλά δεν γράφει DVD-R, +R κλπ. (λογικό αφου δεν είναι DVD-Recorder). Ρώτησα εκεί στο φόρουμ κατέβασα κάτι,αλλά δεν έβγαλα άκρη παιδιά, είμαι ολοταχώς για το σερβις αφού έχει και εγγύηση... Αυτό που μου τη δίνει είναι ότι πρέπει να πάω ολόκληρο το tower... :mad: Μα τι στόκοι επιτέλους; Το CD-ROM έχει πρόβλημα τι το θέλετε ολόκληρο το μηχάνημα; Πάλι καλά να λέω που δεν ζητάνε και την οθόνη... :p Ο Panow έχει δίκιο πιο πάνω!!Το CD-RW που έχεις δεν διαβάζει φυσιολογικά τα DVD σου!Για να τα διαβάσει χρειάζεσαι μόνο DVD-RW μηχάνημα και όχι σαν αυτό που έχεις! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cocu (27 Δεκ. 2004 , 13:33) Ο Panow έχει δίκιο πιο πάνω!!Το CD-RW που έχεις δεν διαβάζει φυσιολογικά τα DVD σου!Για να τα διαβάσει χρειάζεσαι μόνο DVD-RW μηχάνημα και όχι σαν αυτό που έχεις! Ρε φίλε μάλλον δε διάβασες όλα τα ποστ. Το μηχάνημα είναι COMBO, 1 χρόνο τα διάβαζε όλα, την τελευταία βδομάδα κάτι έπαθε. Και όπως ανέφερα πριν λίγο το έκανα DiscInfo και γράφει ότι διαβάζει τα πάντα απλά δεν γράφει DVD-+R (λογικότατο επειδή δεν είναι DVD-Recorder!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terorist_arseni Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 H gia na ta blepeis mono ta DVD prepei na exeis eidiko recorder pou na diabazei dvd omos na mhn ta grafei kai na diabazei cd kai na ta antigrafei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος terorist_arseni (27 Δεκ. 2004 , 13:41) H gia na ta blepeis mono ta DVD prepei na exeis eidiko recorder pou na diabazei dvd omos na mhn ta grafei kai na diabazei cd kai na ta antigrafei Ρε παιδιά μη σταθούμε άλλο σε αυτό το θέμα! :eek: Θεωρείστε δεδομένο ότι το μηχάνημα διαβάζει κανονικά (θα έπρεπε τουλάχιστον) τα DVD. Ούτε ειδικό ρεκόρντερ θέλει για να διαβάζει ούτε τίποτα. Έβαζα την ταινιούλα μου, την διάβαζε κανονικότατα και την αντέγραφα κανονικότατα on the fly από το το 2ο drive που έχω (DVD-Recorder). Τώρα δεν διαβάζει πλέον. Μάλλον είναι τεχνικό το πρόβλημα και θα το επιστρέψω. :mad: Για δεύτερη φορά θα ζητήσω να μου το αλλάξουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Axx auta ta combo... opou gyrisw kai opou vrethw akouw gia provlimata Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 28, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2004 Παιδιά το πήγα στο σερβις και ησύχασα. Αμάν πια. Έφαγα τόσες ώρες να ψάχνω για firmware κλπ. Μια απόφαση ήταν. Μου πέρασαν καινούριο μηχάνημα και μάλιστα πιο καινούριο μοντέλο. Ευτυχώς δεν είχαν δουλειά και επειδή ήταν η δεύτερη φορά που πήγαινα μέσα σε ένα μήνα με εξυπηρέτησαν σε μία μέρα μέσα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts