SakisPlayer Δημ. June 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Ηταν μια υπέροχη βραδιά. Οι εντυπώσεις μου, άριστες. Το συγκρότημα πραγματικά έδωσε στην πόλη μας μια πλούσια συναυλία. Τα τραγούδια περίπου 30 απο όλους σχεδόν τους δίσκους τους. Είπαν και κομμάτια που σε αλλο live (απο DVD'S κυρίως που έχω παρακολουθήσει) , δεν έχω ξαναακούσει. Ο SIMON LEBON πραγματικός showman και αγέρωχος, ήταν η καρδιά του γκρούπ. Μάλιστα μας μίλησε στα Ελληνικά στην αρχή λέγωντας... <<ειμαστε εδω αυτή την βραδιά και ειναι πολύ σπουδαίο για εμάς, γιατι ειναι η πρώτη φορά που τα 5 αυθεντικά μέλη των DURAN-DURAN θα παίξουν για την υπέροχη πόλη της Αθήνας. >> Με ξενική σαφώς προφορά, αλλα κατενθουσίασε με τα λόγια του τον κόσμο. Η ακουστική στα 8-10 μέτρα απο την σκηνή που ήμουν ήταν πολύ καλή. Κάποιοι φίλοι μου που κάθονταν πίσω (100-200 μέτρα) μου είπαν πως ο ήχος ήταν μέτριος. Ηταν μια συναυλία που για πάντα θα θυμάμαι και πως αλλιώς άλλωστε αφού οι πρωταγωνιστές της ήταν το αγαπημένο μου σταθερά στον χρόνο, συγκρότημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wappy Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 τέλεια βραδυά, φοβερή εμφάνιση! :) Παράθεση http://www.inspiredclub.gr/images/stories/inspired.png http://www.thrylos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. June 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Και συνεχίζω. Τα τραγούδια που θυμάμαι πως παίξανε ειναι τα εξής. Ξεκίνησαν όπως ξεκινούν σε όλη τους την τουρνέ με το SUNRISE. Εν συνεχεία ο Simon μας μίλησε λέγωντάς μας αυτά που έγραψα προηγουμένως. Και τα υπόλοιπα που θυμάμαι ειναι τα εξής. PLANET EARTH WHAT HAPPENS TOMORROW UNION OF THE SNAKE HUNGRY LIKE THE WOLF A VIEW TO A KILL ORDINARY WORLD COME UNDONE WHITE LINES NOTORIUS and MIX!!! SAVE A PRAYER WILD BOYS THE CHAUFFEUR CARELESS MEMORIES THE REFLEX TIGER TIGER RIO GIRLS ON FILMS το οποίο ξεπέρασε τα 10 λεπτά αφού με το κομμάτι αυτό ο Simon παρουσίασε και τα μέλη του συγκροτήματος αλλα και τους υπόλοιπους μουσικούς εκτός 5αδας. Ενδιάμεσα και προς το τέλος της συναυλίας είπαν και 2 τραγούδια που δεν ηταν δικά τους και που δεν τα γνωρίζω για να τα αναφέρω. Επίσης ενδιάμεσα των κομματιών που έγραψα, είπαν και συνολικά 7 τραγούδια απο το νέο τους άλμπουμ. Οσον αφορά τις οπτικές μου παρατηρήσεις για τα πρόσωπα εχω να αναφέρω τα εξής. 20 χρόνια πέρασαν και ο SIMON έδειχνε λιγώτερο επιρρεασμένος εξωτερικά και κυρίως στην φωνή του. Ισως να ειναι και καλύτερη τώρα. Ο John Taylor εαν δεν είχε την κόμωσή του τέρμα πίσω δείχνωντας πολύ ακάλυπτο μπροστά (οχι πως ειχε καράφλα, αλλα τον μεγαλόδειχνε) θα έλεγα πως και αυτός ειναι το ίδιο διατειρημένος όπως ο Simon. Το ίδιο καλά διατειρημένος ειναι και ο Nick Rhodes. O Roger και o Andy Taylor, έδειχναν κάπως "κομμένοι" (μεγαλωμένοι). Ο σαξοφωνίστας ο Hamilton που τον θυμώμαστε και απο το βίντεο κλίπ του RIO, ήταν γερασμένος και πιθανολογώ πως την εποχή των 80'ς προφανώς θα ήταν ηδη 30άρης - 35άρης, ενω οι DURAN-DURAN ήταν 20αριδες. Ετσι, φαινώταν τώρα η διαφορά. Εαν δεν τον ανέφερε στο τέλος ο SIMON, δεν θα τον αναγνώριζα. Εχω βγάλει και φώτος. Η καλύτερη ήταν όταν πολύ κοντά μου ο Simon Le Bon έπαισε ανάσκελα επάνω στο πλήθος οπου τον μετέφερε για λίγα μέτρα επάνω στα χέρια του. Ολα τα λεφτά μιλλάμε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. June 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Χρωστάω κάτι. Δεν ειναι δυνατόν ενας DURANIES να λέει απλά, <<είπαν 6-7 τραγούδια απο το νέο δίσκο>>. Ας τα αναφέρω λοιπόν. SUNRICE WHAT HAPPENS TOMORROW ASTRONAUT NICE TASTE THE SUMMER CHRINS :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Δηλώνω με τη σειρά μου ως πουρο-teenager που είμαι οτι η συναυλία των duran duran ήταν ότι καλύτερο έχω δει στην Ελλάδα. Φανατικός απο τα 14 μου το βράδυ της Πέμπτης έκανα ένα γερό flashback στα χρόνια εκείνα που πέρασαννν :w00t: :w00t: Παίδες εαν κάποιος κατάφερε να έχει μια κόπια απο την συναυλία ας κάνει τον κόπο να μου στείλει ένα μήνυμα.Για ανταλλαγή έχω πάρα πολλά μουσικά DVD για όλα τα γούστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. July 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Νά'σαι καλά για την ιδέα που έγραψες. Και εγω ήθελα να το γράψω κάποια στιγμή και μου διεύφευγε συνεχώς. Η μεγάλη μου βλακεία ειναι οτι ακουσα κάποιους βλάκες που μου είχαν πει για εξωνυχιστικό έλεγχο. Ετσι και εγω, ψάρωσα και δεν πήρα παρα την φωτογραφική μου μηχανή. Εχω τραβήξει κάποια κλιπάκια, όμως δεν έχουν καλό ήχο. Η εικόνα, ψηλοτρώγεται. Αυτό που ακούγεται πολύ καλά ειναι τα λόγια του simon στα Ελληνικά. Ολα τα λεφτά λέμε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. July 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Πατήστε εδώ και θα δείτε υπέροχες φώτος απο την συναυλία στην Αθήνα. :) by... Apostolis Kalliakmanis, super fotoreporter. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. July 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Μετά την πολύ καλή επιστροφή των duran duran με το ASTRONAUT επίσημες πηγές μιλούν για δεύτερο album μετά την επιτυχία την αναμενόμενη που είχε το πρώτο. Ο Νίκ σε συνέντευξη του στο Billboard αναφέρει ότι το συγκρότημα θα ξεκινήσει συνατήσεις με σκοπό την δημιουργία νέων τραγουδιών αυτόν τον Αύγουστο μέχριτα μέσα του Δεκέμβρη ώστε να υπάρξει νέο υλικό και να "κλειστούν" στο studio στις αρχές Ιανουαρίου.Βέβαια το όλο αυτό concept λόγω το ότι θα γίνει κατα τη διάρκεια αυτής της mega-Astronaut-tour αντιλαμβανόμαστε ότι οι ημερομηνίες που αναφέρονται θα είναι πολύ δύσκολο να τηρηθούν. Το θετικό όμωε είναι ότι υπάρχει η θέληση για διάρκεια αυτής της συννένωσης των πέντε,που ζωντάνεψε ξανά την φλόγα και ξύπνησε σε εμάς τους μεγαλύτερους μια πτυχή που για καιρό ήταν κρυμμένη και σε χειμερία νάρκη. Οι πέντε (το λέω και δεν πιστεύω ακόμα ότι είναι πάλι 5:)΄ μ' αυτήν τους την κίνηση μας αποδεικνύουν οτι επέστρεψαν όχι μόνο για να μας δώσουν μια απλή γεύση με ένα μόνο album, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα, ήρθαν πάλι και θα μείνουν ! Στιγμές που αξίζουν αναμονή μέχρι το νέο album είναι: 1. Το Photo-Book με τίτλο 'unseen' του φωτογράφου Paul Edmond στις 28 Ιουλίου το οποίο θα περιέχει ακυκλοφόρητο φωτογραφικό υλικό απο το συγκρότημα. Πάρτε μια ιδέα απο την σελίδα του http://www.duranduranunseen.com όπου έχει πολλές φωτογραφίες. 2. H κυκλοφορία του τρίτου single απο το Astronaut Album με τίτλο 'Nice', μια κυκλοφορία όμως χωρίς ύπαρξη cd single παρά μόνο download μέσω itunes.Πρωτοπόροι και σ αυτό οι duran duran θα χρησιμοποιήσουν γνωστούς dj για αρκετά remix αυτού του single. 3. H αναμονή της κυκλοφορίας του Wembley DVD, μάλλον αρχές Σεπτέμβρη (ενώ ήταν να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι). O λόγος της καθυστέρησης της κυκλοφορίας αυτού του DVD λέγεται οτι είναι επειδή το συγκρότημα δεν ήταν ευχαριστημένο απο το αποτέλεσμα της αρχικής ιδέας και επειδή έχει σκοπό να προσθέσει επιπλέον υλικό, πέρα απο την συναυλία στο Wembley. Κάποιοι λένε ότι θα υπάρξει και μια μεγάλη έκπληξη μέσα σ αυτό το DVD με την ύπαρξη νέων τραγουδιών καθώς και μ ένα επιπλέον ακουστικό cd, όμως κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται μέχρι τώρα απο το συγκρότημα. 4. Η κυκλοφορία του βιβλίου 'Notorious' by Steve Malins τον Σεπτέμβρη, το οποίο θα είναι μια πλήρης επιτέλους βιογραφία για την συνολική πορεία του συγκροτήματος,από την δημιουργια και την επιτυχία του, τις δύσκολες στιγμές που ανάγκασαν στην διάλυση,εως την επανένωσή τους σήμερα. Πιστεύω ότι όλα αυτά τα παραπάνω είναι αρκετοί λόγοι να πιστέψουμε ότι το συγκρότημα έχει όρεξη για δουλειά και επάξια συναγωνίζεται οποιοδήποτε άλλο της ίδιας ή κατώτερης κλάσσης :) Ας μην ξεχνάμε και το εξής: Πέντε Σαρανταπεντάρηδες βρίσκονται απο το 2003 στους δρόμους και δίνουν συναυλίες σχεδόν ασταμάτητα με μεγάλη επιτυχία κάτι που μόνο με τους Rolling Stones μπορεί να συγκριθεί.Ε δεν πιστεύω ότι ακόμα θεωρούνται 'φλώροι' Απλά αποτελούν το πιο επιτυχημένο Pop Group όλων των εποχών (άντε οκ με βαριά καρδιά...μετα τους Beatles) Περισσότερα στο club.... http://clubs.pathfinder.gr/Duran2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 :cool: :w00t: :) :up: :up: :up: :music: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lolota Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 http://www.fasterthanlive.com/download.htm sto JULY section. Yparxei to video toy Ordinary World, h poiothta einai etsi kai etsi alla ypo8etw gia toys tyxeroys poy htan ekeinh th bradya ekei... 8a einai wraio na to doyne. Ean 3erete alla links me video apo thn A8hnaikh synaylia gia paste here paides. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. September 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Υπάρχει απο κανέναν η πληροφόρηση για το πότε και αν θα δείξει την συναυλία τους ο ΑΝΤ1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. October 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 Μου έστειλαν την συναυλία απο ερασιτεχνική κάμερα. Ολόκληρη. Καλή λήψη εαν αναλογιστούμε και την δυσκολία του να σκοπεύεις ανάμεσα σε πλήθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. November 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Live from London ειναι το νέο DVD που κυκλοφόρησαν. Θα κυττάξω να το παραγγείλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. December 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Eπιτέλους, ήρθε, το αγόρασα.:D http://www.uploadnext.com/v001/sakisAthens/img_4414.jpg Ο ήχος, καταπληκτικός. Έχει γίνει απίστευτη δουλειά. Νομίζεις οτι βρίσκεσαι εκεί και η ποιότητα ειναι άψογη για όλα τα όργανα αλλα και για τα φωνητικά. Φοβερά ακούγεται η ηλεκτρική κιθάρα στην ρύθμιση DTS. Έχει ακόμα δικάναλη ρύθμιση, 5.1 dolby digital, και άλλη μια που δεν θυμάμαι τώρα. Σε ενα καλό ηχοσύστημα με 5.1 κατα προτίμηση, θα ζήσετε στιγμές live. Και αν έχετε και βιντεοπροβολέα, ακόμα καλύτερα.:) Η εικόνα ειναι απο τις πιό ποιοτικές που έχω δεί σε μουσικά DVD. Πυκνή, ωραία χρώματα, καλές λήψεις. Εχει το I Dont Want Your Love σε 3D και το βλέπεις με τα ειδικά γυαλιά που εμπεριέχει η συσκευασία. Πολύ καλό και αυτό. Οσο για το συγκρότημα, πραγματικά έδωσε μια συναυλία τέλεια. Απο αυτές που έχω απ'όλα τα χρόνια, ειναι η καλύτερη με διαφορά. Ακόμα και απο την "ARENA" στην αμερική το 1985. http://www.uploadnext.com/v001/sakisAthens/img_4419.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 ξαναήρθαν και ήταν ΤΕΛΕΙΟΙΙΙΙ!:w00t: :up: :yahoo: :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frixos30 Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Ποτε σου αρεσαν καλυτερα φετος ή περυσι??? Καλα μιλαμε ειναι ΤΕΛΕΙΟΙ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Ποτε σου αρεσαν καλυτερα φετος ή περυσι??? Καλα μιλαμε ειναι ΤΕΛΕΙΟΙ !!!:( Πέρσυ δεν πήγα ,μην μου το θυμίζεις!:O αλλά σίγουρα στην μαλακάσα θα ήταν καλύτερα λογω χώρου και μόνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 o andy taylor έφυγε από το συγκρότημα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frixos30 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Ασε στεναχωρηθηκα πολυ γιατι πραγματικα εδινε ενα πιο ροκ ηχο στο γρουπ ειδικα στα live!! Δεν εχει ακομα διευκρυνιστει γιατι και ποιος τον εδιωξε ή εφυγε μονος του?? Κριμα........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 αναφέρει και στην επίσημη σελίδα τους ότι δεν τα πήγαιναν καλά και επέλεξαν οι υπόλοιποι 4 να συνεχίσουν χωρίς τον andy στην συναυλία του Chicago, είχαν προβλήματα από πριν ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Επίσης, ο Andy είχε εκφράσει τις αμφιβολίες του για την επικείμενη συνεργασία με τον I'm-Bringin'-Sexy-Back-Timberlake και τον Timbaland Παράθεση Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frixos30 Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Αυτο το ειχα υποψιαστει γιατι διαβασα οτι το καινουργιο τους αλμπουμ θα ειναι πιο ηλεκτρονικο κατι το οποιο φανταζομαι δεν θα αρεσε στον Andy (που πηγες ρε γαμωτο????). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. December 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Kαλά, υπήρχαν και άλλα θέματα με τον Andy αλλα ας μην τα γράψουμε δημόσια. Έδωσαν διασκέδαση, έδειξαν παθιασμένοι, είχαν ενέργεια, πήραν ανταπόκριση και αποδοχή. Για άλλη μια φορά ήταν άψογοι. Δεν έφτασαν την κατα κάποιον τρόπο συναισθηματική ατμόσφαιρα της Μαλακάσας, μην ξεχνάμε πως ήταν η πρώτη συναυλία τότε και το δέος ήταν μεγαλύτερο. Εντούτης την χάρηκα πολύ. Έχω και μια έκπληξη για τους φίλους του συγκροτήματος. Θα το ανακοινώσω τις προσεχείς μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 Duran Duran - Night Runner (feat. Timbaland & Justin Timberlake) :grin: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts