Jump to content

bluetooth κινητά, Ethernet και Internet

alexbo1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.

Ξέρει κανείς αν δουλεύει το παρακάτω:

Αγοράζουμε ένα bluetooth access point πχ.DBT-900AP (δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό). και το συνδεουμε με την κάρτα ethernet του υπολογιστή μας (ο οποίος διαθέτει μόνιμο internet πχ DSL). Αν κάνω τις κατάλληλες ρυθμίσεις στα IP μπορώ να συνδεθώ με το PDA ή το κινητό μου στο ιντερνετ? :rolleyes: (Σορυ αν σας φαίνεται χαζή η ερώτηση αλλά είμαι ψιλοάσχετος με to bluetooth και τα κινητά) :) :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alexbo1 (26 Δεκ. 2004 , 01:04)

Καλησπέρα σε όλους.

Ξέρει κανείς αν δουλεύει το παρακάτω:

Αγοράζουμε ένα bluetooth access point πχ.DBT-900AP (δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό). και το συνδεουμε με την κάρτα ethernet του υπολογιστή μας (ο οποίος διαθέτει μόνιμο internet πχ DSL). Αν κάνω τις κατάλληλες ρυθμίσεις στα IP μπορώ να συνδεθώ με το PDA ή το κινητό μου στο ιντερνετ? :rolleyes: (Σορυ αν σας φαίνεται χαζή η ερώτηση αλλά είμαι ψιλοάσχετος με to bluetooth και τα κινητά) :) :)

ναι μπορεις να μπει με το pda , αλλα γιατι να αγορασεις bt access point μπορεις να το κανεις και με ενα απλο bt dongle αυτο

παντως γινεται αυτο που θες με pda ,με κινητο δεν ξερω (Αλλα και να γινεται θα θελει πολλες ρυθμισεις )

Και με κινητό δεν πρέπει να είναι τόσο δύσκολο!

Το είχε ξαναπάρει το μάτι μου σα συζήτηση στο myphone, αλλά εγώ ακόμη δεν το έχω δοκιμάσει για να σου πω με σιγουριά αν και πώς ακριβώς γίνεται.

Κάνε μια έρευνα για "internet over bluetooth" και καλό κουράγιο!

Who cares?... It won't work anyway!!!