Jump to content

Leagoo Alfa 5

Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδες

Χριστος Ανεστη!

το τσιμπησα το κινητο για την ελληνιδα μανα

Αξιζει?

θελω να είναι απροβληματιστο

από Everbuying το πήρα

ποια ΡΟΜ να του περάσω??

Ευχαριστω

In the down down of the writing we became robes...

• Απαντήσεις 218
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδες

Χριστος Ανεστη!

το τσιμπησα το κινητο για την ελληνιδα μανα

Αξιζει?

θελω να είναι απροβληματιστο

από Everbuying το πήρα

ποια ΡΟΜ να του περάσω??

Ευχαριστω

Καλοριζικο να της ειναι. Μια χαρα ειναι το τηλεφωνο. Για μενα μην το πειραζεις. Παρακολουθησε μονο την καταναλωση και απανεργοποιησε εφαρμογες που θα δεις ενεργοβορες οπως το μεικ απ .

Ξερω οτι θα της ειναι αδιαφορο, αλλα για την κουβεντα απλα θα αναφερω μιας και ξερω οτι το ψαχνεις, οτι το εχω χρησιμοποιησει σε πλοηγηση εντος της Αθηνας με αρκετα καλα αποτελεσματα.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Καλοριζικο να της ειναι. Μια χαρα ειναι το τηλεφωνο. Για μενα μην το πειραζεις. Παρακολουθησε μονο την καταναλωση και απανεργοποιησε εφαρμογες που θα δεις ενεργοβορες οπως το μεικ απ .

Ξερω οτι θα της ειναι αδιαφορο, αλλα για την κουβεντα απλα θα αναφερω μιας και ξερω οτι το ψαχνεις, οτι το εχω χρησιμοποιησει σε πλοηγηση εντος της Αθηνας με αρκετα καλα αποτελεσματα.

Θα της δωσω τα Honor 4X και Ulefone power που χρησιμοποιω και θα κρατησω για εμενα το Α5

:p:p:p:p:p:p:p

In the down down of the writing we became robes...

• 3 weeks later...
Καλημέρα παιδιά πήρα πριν λίγες μέρες το κινητό και εχω ένα πρόβλημα με τη κάμερα. Όταν τραβάω βίντεο κάνει συνέχεια ζουμ από μόνο του. Ξέρει κανένας πως μπορώ να το σταματήσω? Πήγα στις ρυθμίσεις έβγαλα και τη αυτόματη εστίαση αλλά τπτ!

• 2 weeks later...

Aφου επεσε ενα στα χερια μου.....:)

https://www.youtube.com/watch?v=SHDVPPCPqdY

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

• 2 weeks later...
Για βάλε γλώσσα τα αγγλικά..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

αγγλικά έχω.

κάνει την αποσυμπίεση μετά ρεσταρτ για την εγκατάσταση και πριν φτάσει στη μέση, κάπου στο 30% ας πούμε μου εμφανίζει το γνωστό ρομποτάκι με το κόκκινο θαυμαστικό γράφοντας error.

το καλό είναι ότι δε μπρικάρει.

το ανοίγω και δουλεύει οκ. 2 φορές το δοκίμασα με ίδιο αποτέλεσμα. μήπως επειδή είναι root;

αλλά τα προηγούμενα updates έγιναν κανονικά με root.

αγγλικά έχω.

κάνει την αποσυμπίεση μετά ρεσταρτ για την εγκατάσταση και πριν φτάσει στη μέση, κάπου στο 30% ας πούμε μου εμφανίζει το γνωστό ρομποτάκι με το κόκκινο θαυμαστικό γράφοντας error.

το καλό είναι ότι δε μπρικάρει.

το ανοίγω και δουλεύει οκ. 2 φορές το δοκίμασα με ίδιο αποτέλεσμα. μήπως επειδή είναι root;

αλλά τα προηγούμενα updates έγιναν κανονικά με root.

Που στο καλό βρίσκετε τις ROM και εγω δεν μπορώ??

Δωσε κανένα λινκ να την κατεβάσω και να δοκιμάσω και εγώ.

στο Internet δε μπορώ να τη βρω κάπου. ούτε στο site τους την έχουν.

βάλε το κινητό σου να κάνει ένα check για update και θα σου την εμφανίσει.

• 3 weeks later...
Παιδιά σκέπτομαι να πάρω το συγκεκριμένο κινητό, κατά κύριο λόγο για απλή χρήση (κλήσεις, sms, internet browsing και κανένα απλό παιχνιδάκι) αλλά δε θελω να ασχοληθώ με αλλαγές rom οπότε θέλω να μου πείτε πως έιναι όπως έρχεται από την Κίνα. Η ακουστικότητα και οι κλήσεις γενικότερα είναι οκ; Από μπαταρία με βάση την παραπάνω χρήση πως είναι; και τέλος να επιλέξω αυτό ή να δώσω κάτι παραπάνω και να πάρω το doogee x5 pro (μόνο αν δε με καλύπτει στα παραπάνω). Ευχαριστώ πολύ

Παιδιά σκέπτομαι να πάρω το συγκεκριμένο κινητό, κατά κύριο λόγο για απλή χρήση (κλήσεις, sms, internet browsing και κανένα απλό παιχνιδάκι) αλλά δε θελω να ασχοληθώ με αλλαγές rom οπότε θέλω να μου πείτε πως έιναι όπως έρχεται από την Κίνα. Η ακουστικότητα και οι κλήσεις γενικότερα είναι οκ; Από μπαταρία με βάση την παραπάνω χρήση πως είναι; και τέλος να επιλέξω αυτό ή να δώσω κάτι παραπάνω και να πάρω το doogee x5 pro (μόνο αν δε με καλύπτει στα παραπάνω). Ευχαριστώ πολύ

Σε καλυπτει φιλε μου μια χαρα!

Τωρα βεβαια αν βρεις σε καλη τιμη, εννοειται να παρεις το Χ5 προ.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Σε καλυπτει φιλε μου μια χαρα!

Τωρα βεβαια αν βρεις σε καλη τιμη, εννοειται να παρεις το Χ5 προ.

Σε ευχαριστώ πολυ :) να ρωτήσω και κάτι ακόμη. Βλέπω ότι το gearbest έχει αρκετά καλές τιμές. Είναι αξιόπιστο ή να προτιμήσω το geekbuying απ όπου έχω πάρει αρκετά πράγματα χωρίς κανένα πρόβλημα;

Edited by tachav

Σε ευχαριστώ πολυ :) να ρωτήσω και κάτι ακόμη. Βλέπω ότι το gearbest έχει αρκετά καλές τιμές. Είναι αξιόπιστο ή να προτιμήσω το geekbuying απ όπου έχω πάρει αρκετά πράγματα χωρίς κανένα πρόβλημα;

Το ιδιο ειναι περιπου με ενα ελαχιστο να υπερτερει το Γκικ. Στα συν του οτι εχει πολυ καλυτερη συσκευασια.

Βλεπω ενα ελαχιστο πιο φθηνο το Γκιαρ. Και η θηκη που εχει σαν προαιρετικη αγορα, εναι πολυ καλη την εχω δοκιμασει.

Η αποφαση ... δικη δου! :)

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

• 3 months later...

Μετα από 10 μήνες χρήσης "φουσκωσε" η μπαταρία.

Βρίσκω μόνο απο ALI με 13-14 ευρώ (τσιμπημένες τιμες παραγματικά!)

Εχει πάρει το μάτι σας πουθενά αλλού ?

Μετα από 10 μήνες χρήσης "φουσκωσε" η μπαταρία.

Βρίσκω μόνο απο ALI με 13-14 ευρώ (τσιμπημένες τιμες παραγματικά!)

Εχει πάρει το μάτι σας πουθενά αλλού ?

Αν ειναι τοσο πολυ δινεις αλλα 40 και περνεις αλλο

Αν ειναι τοσο πολυ δινεις αλλα 40 και περνεις αλλο

Εντάξει 45 δολλάρια το είχα πάρει σε προσφορα. Αν εξαιρέσεις την φωτογραφική του, είναι τίμιο για τα λεφτά του...

Ισως δώσω τελικά τα 13-14 για την μπαταρία του και ας με βγάλει αλλο ένα χρόνο...

Ετσι όπως ανεβαίνουν τα specs στα τηλέφωνα,του χρόνου με 60 -70 ευρώ θα παίρνεις δεκαπύρηνο:p

• 3 months later...

Παιδιά επανέρχομαι και πάλι για μπαταρία.

Προσπαθω εδώ και τρεις μήνες να βρώ και μέχρι στιγμής τι έχει γίνει? Μου έχουν στείλει σε δύο διαφορετικές παραγγελίες μου μπαταρία λανθασμένων διαστάσεων.Δηλαδή πιά οι κινέζοι δεν μπορούν να αντιγράψουν τους κινέζους:lol:

Τα λεφτά τα πήρα πίσω απο τον πρώτο και έχω ζητήσει να μου επιστραφούν απο τον δεύτερο που παρέλαβα σήμερα.

Και οι δύο μπαταρίες που παρέλαβα απο διαφορετικους πωλητες είναι πιο μεγάλες κατα 1mm σε πλάτος και ύψος

και απορώ το κερατό μου...άντε θα βάλω και άλλη παραγγελία σε άλλον..που θα ξέρω τι θα μου¨ρθει?

Ρωτάω λοιπόν μήπως κάποιος απο σας έιχε παραγγέιλει πρόσφατα να με κατευθύνει κάπως.Κρίμα να πάει στο συρτάρι.

Παραγγειλα μπαταρια απο εδω https://www.aliexpress.com/item/LEAGOO-Alfa-5-Battery-BT-501-Original-New-2200mAh-Li-Polymer-Replacement-Backup-Bateria-For-Leagoo/32550751425.html?spm=2114.13010608.0.0.aQ9n0B

και ηταν μια χαρα .

τωρα τι θα σου στειλουν εσενα αυτο δεν τοπ ξερω ...παντως εγω αυτην πηρα και ταιριαζε