Jump to content

Leagoo Alfa 5

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μεγαλη ζημια στην μπαταρια κανει το make up και ξεκιναει απο μονο του! Και δεν μπορεις και να το απενεργοποιησεις.

Μονο ροοτ και παγωμα με το Τιτανιουμ.

Οπως εχει πει και ο stefanos το απενεργοποιείς και αρουταριστο

..Ρυθμισεις ..εφαρμογες ...ολα...πατημα στο make up ....απενεργοποιηση.

• Απαντήσεις 218
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οπως εχει πει και ο stefanos το απενεργοποιείς και αρουταριστο

..Ρυθμισεις ..εφαρμογες ...ολα...πατημα στο make up ....απενεργοποιηση.

Ναι ετσι την βγαζω μεχρι σημερα αλλα δεν ειναι τοσο απλο.

Καταρχας βγαζει δυο εφαρμογες με το ιδιο ονομα που ενω τις κλεινω αμεσως ξανανοιγουν και εκτος αυτου πρεπει να το κανεις μετα απο καθε ρεσταρτ. Οχι οτι ειναι κουραστικο, αλλα λεω!

Γι αυτο θελω ρουτ και τιτανιουμ να ξενοιασω.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Ναι ετσι την βγαζω μεχρι σημερα αλλα δεν ειναι τοσο απλο.

Καταρχας βγαζει δυο εφαρμογες με το ιδιο ονομα που ενω τις κλεινω αμεσως ξανανοιγουν και εκτος αυτου πρεπει να το κανεις μετα απο καθε ρεσταρτ. Οχι οτι ειναι κουραστικο, αλλα λεω!

Γι αυτο θελω ρουτ και τιτανιουμ να ξενοιασω.

Κατι δεν κανεις καλα ...γιατι οταν απενεργοποιεις ενα app δεν ξανα ενεργοποιείται οταν κανεις restat

Κατι δεν κανεις καλα ...γιατι οταν απενεργοποιεις ενα app δεν ξανα ενεργοποιείται οταν κανεις restat

Μακαρι να μην κανω εγω κατι καλα και να μπορει να τακτοποιηθει αυτο το θεμα.

Τωρα προσπαθω να ρουταρω το ενα απο αυτα που εχω για δοκιμη, συμφωνα με τις παραπανω οδηγιες. Διχνει οτι πετυχε αλλα το Σουπερζου, δεν χορηγει δικαιωματα σε εφαρμογες. Δοκιμαζω διαφορα ματζουνια και θα επανελθω. Μακαρι να πετυχει παντως. Θα μεταμορφωθει το κινητο προς το καλυτερο.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Μακαρι να μην κανω εγω κατι καλα και να μπορει να τακτοποιηθει αυτο το θεμα.

Τωρα προσπαθω να ρουταρω το ενα απο αυτα που εχω για δοκιμη, συμφωνα με τις παραπανω οδηγιες. Διχνει οτι πετυχε αλλα το Σουπερζου, δεν χορηγει δικαιωματα σε εφαρμογες. Δοκιμαζω διαφορα ματζουνια και θα επανελθω. Μακαρι να πετυχει παντως. Θα μεταμορφωθει το κινητο προς το καλυτερο.

Και εγώ προσπαθώ να του περάσω την rom απο το needrom και έχω κολλησει στην διαδικάσία.Δεν έχω βρεί μέχρι στιγμής πακέτο με drivers που να αναγνωρίζει την συσκευή κατα το boot σαν serial έτσι οπως το χρειάζεται η εφαρμογή UpgradeDownload.

Αντε ρε παιδία, κανένα σαϊνι με την διαδικάσια αυτή να μας πει πως θα γίνει..

Και εγώ προσπαθώ να του περάσω την rom απο το needrom και έχω κολλησει στην διαδικάσία.Δεν έχω βρεί μέχρι στιγμής πακέτο με drivers που να αναγνωρίζει την συσκευή κατα το boot σαν serial έτσι οπως το χρειάζεται η εφαρμογή UpgradeDownload.

Μην με κοιτας! Σαινι δεν ειμαι! :)

Να σε ρωτησω κατι. Γιατι θες να αλλαξεις ρομ? Θα βαλεις κατι καλυτερο? Σε τι θα βοηθησει?

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Για να περασεις την Ρομ μεσα απο υπολογιστη, θελεις και το αναλογο περιβαλον.

Επειδη ειναι τελιως διαφορετικη η διαδικασια toy Spreadtrum θα συνιστουσα να κοιταξεις καποια βιντεο που κυκλοφορουν στο youtube

Για να περασεις την Ρομ μεσα απο υπολογιστη, θελεις και το αναλογο περιβαλον.

Επειδη ειναι τελιως διαφορετικη η διαδικασια toy Spreadtrum θα συνιστουσα να κοιταξεις καποια βιντεο που κυκλοφορουν στο youtube

Τελικά κατάφερα να περάσω την τελευταια ROM που κυκλοφορεί απο εδώ http://www.leagoo.com.my/support/downloads/ που έχει τα πάντα μαζεμένα και νοικοκυρεμένα.

Βέβαια για να γίνει η διαδικασία με το πρόγραμμα upgradedownload, χρειάστηκε:

1)ανοίξω την εφαρμογή

2)Να φορτώσω το .pac αρχείο με την ROM

3)Nα πατήσω το κουμπί startdownloading

4)Να συνδέσω το τηλέφωνο (κλειστό) το οποίο και δεν αναγνωρίζει μεν (ενώ έχω φορτώσει τους drivers απο το ίδιο site , αλλά πατώντας τα κουμπια VOL down + Power On αρχίζει την διαδικασία φόρτωσης που πέρνει περίπου 4-5 λεπτά μέχρι να βγάλει pass.

5)Μόλις τελειώσει η διαδικάσία πατάμε το Power on μέχρι να βγεί το logo της Leaggo και ξεκινάει η διαδικάσία εγκατάστασης του τ/φ σαν να είναι πρώτη φορά.

Τώρα οι απορίες μου είναι οι εξής:

Φορτώνοντας την νέα rom πιστευα ότι θα γινόταν απλά αναβάθμιση και δεν θα μου πείραζε settings-προγράμματα και γενικά το προηγούμενο στήσιμο του τ/φ.Ετσι λοιπόν αναγκάστηκα να τα στήσω όλα από την αρχή και μάλιστα η τελευταία rom που υπάρχει στο site και είναι η MY_LEAGOO_Alfa_5_OS1.1_20160120 είναι τελείως στεγνή σε σχέση με την MY_LEAGOO_Alfa_5_OS1.1_20151230 που είχα.Δεν έχει λοιπόν ουτε ringtones ουτε μουσικές και το βασικότερο δεν έχει την εφαρμογή THEMES που είχε απειρα και θαυμάσια θέματα για το τηλέφωνο που το μεταμόρφωνε για κάθε γούστο.Τώρα με την μπαταρία που είναι και ο βασικός λόγος που έψαχνα για αναβάθμιση , δεν βλέπω καμμιά ουσιαστική διαφορά προς το καλύτερο αλλά θα τσεκάρω παραπάνω και θα σας πω.

Πάντως όσοι είσαστε με την ρομ που έχει τα THEMES προτείνω να μη το πειράξετε γιατί νομίζω ότι είναι η πιό πλήρης.

Παρέλαβα κι εγώ.

εμένα έχει την LEAGOO Alfa 5_OS1.1_Lite_20151218

δεν έχω διαβάσει για άλλον να του έχει έρθει με τη Lite.

ένας γνωστός που το είδα έχει την κανονική έκδοση.

σε μένα δεν έχει ούτε τις αρχικές με το πικαπ, ούτε τις φωτό αλλά και ούτε αυτό με τα themes. Lite γαρ....

δε με ενοχλούνε τοσο αυτά. με ενοχλεί όμως που δε βλέπω καμια ρύθμιση. δε μπορώ να ταξινομήσω τα εικονίδια σύμφωνα με τον τρόπο που θέλω. πραγματικά δεν έχει ούτε μια ρύθμιση.

απ ότι είδα όμως μου έβγαλε update, το οποίο δεν έκανα ακόμα στην LEAGOO Alfa 5_OS1.1_Lite_20160107.

προφανώς τα updates θα είναι μόνο Lite αφού έχω lite.

ερώτηση:

θέλω να κάνω root. αν μετά κάνω το Update το root χάνεται; ςπίσης αν κάνω root, το update θα μπορεί να γίνει ή θα φάω πόρτα;

έχει νόημα να προσπαθήσω να βάλω την πλήρη ROM. μήπως η Lite που έχω είναι καλύτερη από άποψη κατανάλωσης /ταχύτητας; τα φιγουρατζίδικα που χάνω δε με ενδιαφέρουν και τόσο. προτιμώ την ουσία

επίσης βλέπω πως μπορεί να τραβήξει video σε 1080P. είναι πραγματικά αυτά ή μήπως είναι Interpolation;

Edited by Beef

.............. ΑΚΥΡΟ

Τελικά κατάφερα να περάσω την τελευταια ROM που κυκλοφορεί απο εδώ

Βέβαια για να γίνει η διαδικασία με το πρόγραμμα upgradedownload, χρειάστηκε:

1)ανοίξω την εφαρμογή

2)Να φορτώσω το .pac αρχείο με την ROM

3)Nα πατήσω το κουμπί startdownloading

4)Να συνδέσω το τηλέφωνο (κλειστό) το οποίο και δεν αναγνωρίζει μεν (ενώ έχω φορτώσει τους drivers απο το ίδιο site , αλλά πατώντας τα κουμπια VOL down + Power On αρχίζει την διαδικασία φόρτωσης που πέρνει περίπου 4-5 λεπτά μέχρι να βγάλει pass.

5)Μόλις τελειώσει η διαδικάσία πατάμε το Power on μέχρι να βγεί το logo της Leaggo και ξεκινάει η διαδικάσία εγκατάστασης του τ/φ σαν να είναι πρώτη φορά.

Κανω ακριβως οτι γραφεις .....αλλα οταν συνδέω το τηλεφωνο κλειστο μου γραφει στο παραθυρο της εφαρμογης κατω απο το progress Failed:User cancel ....Μπορεις να γινεις λιγο αναλυτικος; Ποση ωρα κρατας το VOL down + Power On πατας πρωτα το VOL down; Γραψε αν θες λεπτομέρειες

.....ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ...ΤΟ VOL UP ΠΑΤΟΥΣΑ!!!!!! Το ωραιο ειναι οτι το εκανα χωρις να rootαρω το κινητο!!

Edited by xstefanosx

Το κινητο δοκιμαστηκε προσφατα σε πλοηγηση με το here, εντος Αθηνων, με πολυ καλα αποτελεσματα. Μπορει καποιος να το εμπιστευτει ανετα σε αυτο τον τομεα.:)
Με εκτιμηση Ευαγγελος.

κάτι που πρόσεξα σχετικά με την κάμερα.

αν δείτε για video έχει επιλογή 1080p-720p-480p

2 apps όμως που έβαλα δείχνουν ότι η κάμερα τραβάει μέγιστο σε 720*480 @15fps!

έκανα κάτι δοκιμές σε 480p & 1080p και δε ξέρω κατα πόσο είναι όντως "γνήσια" 1080p.

τα fps πάντως κινήθηκαν μέχρι ~20

για ρίξτε μια ματιά κι εσείς.

Ωραια ...τωρα που μαθαμε να κανουμε recovery απο που μπορω να κατεβασω την LEAGOO Alfa 5_OS1.1_Lite_20160107.pac

να την δοκιμασω και αυτην;

Επειδή μέχρι στιγμής βλέπω πως μονο εσύ έχεις κάνει upgrade με την εφαρμογή UpgradeDownload, είναι εύκολο να μου πείς εάν πρίν, είχες την έκδοση της ROM με το πικάπ και τα Θέματα,δηλαδη είχες LEAGOO Launcher?

Επειδή μέχρι στιγμής βλέπω πως μονο εσύ έχεις κάνει upgrade με την εφαρμογή UpgradeDownload, είναι εύκολο να μου πείς εάν πρίν, είχες την έκδοση της ROM με το πικάπ και τα Θέματα,δηλαδη είχες LEAGOO Launcher?

Ναι με αυτην ξεκινησα, και τωρα δοκιμαζω και τις 4 εκδοσεις ....18/12/2015, 18/01/2016, 20/01/2015, και την Lite ...και θελω λιγο χρονο για να βγαλω τα συμπερασματα μου...... παντως ετσι προχειρα μπορω να πω οτι δεν εχουν μεγαλη διαφορα οσο αφορα την μπαταρια ....αλλα μπορω να πω πως η 18/01/2016 (ειναι ιδια με την 20/01/2016) ειναι λιγο πιο γρηγορο το κινητο μου και οτι το make up δεν τρωει μπαταρια ...αλλα οποιος θελει με το kingroot μπορει να το αφαιρεσει αφοβα .

Όσο αφορα την αρχικη εκδοση με το πικαπ δεν ειναι καλυτερη (κατα την γνωμη μου ) απο την 20/01/2016. Ναι χανεις τα theme ...αλλα δεν χανεις τα ringtones οπως ειχες πει.

Αν θελετε την γνωμη μου η 18/01/2016 ειναι η καλυτερη ...την Lite δεν την συνιστω .Πιο αναλυτικες πληροφοριες στο μελλον

Edited by xstefanosx

εγώ έκανα update στην LEAGOO Alfa 5_OS1.1_Lite_20160107.pac.

αλλαγές:

1. δε εμφανίζει πλεον μια επιλογή που είχε στις ρυθμίσεις κλήσης για να κάνει αυτόματα ηχογράφηση των κλήσεων, βέβαια και πριν που υπήρχε δε μου δούλευε οπότε εγκατέστησα εξτρα app.
  2. η εφαρμογή leagoo battery master υπάρχει αλλά εξαφανίστηκε το εικονίδιο. μπορώ να την εκκινήσω βέβαια από τις εφαρμογές. βασικά λέω να την αφαιρέσω τελείως.
  3. οι κάμερες πλέον τραβάνε φωτογραφίες 8MP η πίσω και 5MP η μπροστά. έτσι γράφει τουλάχιστον.
    όσον αφορά το video όμως όλες οι άλλες εφαρμογές δείχνουν 480p.

επίσης κάτι που παρατήρησα, έχει τύχει να ξεκλειδώσω το τηλ μερικές φορές και να μου πεταχτεί το viber μπροστά.

σίγουρα δε το πάτησα εγώ κατα λάθος. το έκανε και πριν το update αυτό.

η μπαταρία σα να πέφει γρήγορα πάντως. ειδικά στην αρχή.

Ναι με αυτην ξεκινησα, και τωρα δοκιμαζω και τις 4 εκδοσεις ....18/12/2015, 18/01/2016, 20/01/2015, και την Lite ...και θελω λιγο χρονο για να βγαλω τα συμπερασματα μου...... παντως ετσι προχειρα μπορω να πω οτι δεν εχουν μεγαλη διαφορα οσο αφορα την μπαταρια ....αλλα μπορω να πω πως η 18/01/2016 (ειναι ιδια με την 20/01/2016) ειναι λιγο πιο γρηγορο το κινητο μου και οτι το make up δεν τρωει μπαταρια ...αλλα οποιος θελει με το kingroot μπορει να το αφαιρεσει αφοβα .

Όσο αφορα την ........ν

Για το περιφημο ... μεικ απ, σιγουρα μπορει να αφαιρεθει? Εχει υποθει οτι μετα δεν δουλευει η καμερα. Η μπορουμε να βαλουμε εφαρμογη για καμερα τριτου?

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Για το περιφημο ... μεικ απ, σιγουρα μπορει να αφαιρεθει? Εχει υποθει οτι μετα δεν δουλευει η καμερα. Η μπορουμε να βαλουμε εφαρμογη για καμερα τριτου?

Εγω ειπα οτι αν αφερεθει το Make up ισως θα εχει προβλημα η καμερα ....αλλα αφου αφαιρεσα το make up ειδα οτι δεν εχει κανενα προβλημα η καμερα ...οπoτε ΝΑΙ μπορει να αφαιρεθει το make up.

Παρέλαβα σήμερα τζαμάκι http://www.everbuying.net/product1123086.html

και θήκη http://www.everbuying.net/product1132765.html

Το τζαμάκι είναι τέλειο παιδιά και νομίζω αξίζει να το πάρετε.Το touch είναι άψογο,

εφαρμόζει τέλεια και (σημαντικό) δεν αφήνει δακτυλιές! :clap:Μου ήρθε ακριβώς αυτό που δείχνει και στο σαϊτ.

Η θηκούλα και αυτή τέλεια ταιριάζει άψογα ( για το χρυσό που έχω πάρει για την κόρη).Βγάζεις το πίσω μαμα καπάκι και φοράς το τ/φ στην θήκη, έτσι παραμένει λεπτό. Εχει πολυ ωραία αίσθηση στο χέρι και δεν γλυστράει πιά το τ/φ.

Τα είχα πάρει και τα δύο με κουπονάκι στα 6 ευρώ πριν ένα ακριβώς μήνα

Παρέλαβα σήμερα τζαμάκι http://www.everbuying.net/product1123086.html

και θήκη http://www.everbuying.net/product1132765.html

Το τζαμάκι είναι τέλειο παιδιά και νομίζω αξίζει να το πάρετε.Το touch είναι άψογο,

εφαρμόζει τέλεια και (σημαντικό) δεν αφήνει δακτυλιές! :clap:Μου ήρθε ακριβώς αυτό που δείχνει και στο σαϊτ.

Η θηκούλα και αυτή τέλεια ταιριάζει άψογα ( για το χρυσό που έχω πάρει για την κόρη).Βγάζεις το πίσω μαμα καπάκι και φοράς το τ/φ στην θήκη, έτσι παραμένει λεπτό. Εχει πολυ ωραία αίσθηση στο χέρι και δεν γλυστράει πιά το τ/φ.

Τα είχα πάρει και τα δύο με κουπονάκι στα 6 ευρώ πριν ένα ακριβώς μήνα

Ακριβως κι εγω τα ιδια εχω παραγγειλει κι εγω σε χρυσο το πηρα ...μονο που ειναι για μενα!!!!!Βλακεια εκανα ε;

Ναι, απαγορεύονται τα χρυσά στους άντρες

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

το κινητό αρχίζει και με εξοργίζει.

είχα αναφέρει πριν ότι μόλις το ξεκλειδώνω μου πετάγονταν μερικές φορές το viber.

το έκανα πάλι εγκατάσταση και δε μου το ξαναέκανε, αλλά.....

μου στέλνουν μηνύματα στο viber και πολλές φορές δε χτυπάει καν. περιμένω, περιμένω τίποτα.

ξέρω ότι έχω λάβει μήνυμα, ανοίγω την εφαρμογή και μετά απο λίγο έρχεται το μήνυμα.

πριν απο λίγο άνοιξα τον υπολογιστή, έχω το viber κι εδώ και βλέπω μήνυμα. στο κινητό τίποτα. πατάω την εφαρμογή και μετά από λίγο εμφανίστηκε. ένα μήνυμα κιόλας δεν εμφανίστηκε καν. το έσβησε αυτός που το έστειλε αλλά και πάλι σου βγάζει ότι σβήστηκε. στο κινητό τίποτα. ενώ στο Pc κανονικά.

εγκαθιστώ το Greek Caller ID

δοκιμάζω δουλεύει. δέχομαι μετά από λίγο μια κλήση... τίποτα.

ανοίγω την εφαρμογή, κάνω μια δοκιμή, εμφανίζει κανονικά το όνομα. μετά σε άλλη κλήση τίποτα.

εγκαθιστώ μερικές εφαρμογές για ηχογράφιση κλήσης. κάνω δοκιμές μια χαρά.

κάνω μια κλήση μετά απο λίγο, η εφαρμογή δε ξεκίνησε ποτέ. η ηχογράφηση δεν έγινε. σε όλες το ίδιο. και δοκίμασα αρκετές.

γενικά μου δίνει την εντύπωση πως μπλοκάρει εφαρμογές που πρέπει να τρέχουν στο Background.

δεν έχω εγκαταστήσει όμως τίποτα περίεργο.

πως αλλιώς εξηγείται ότι τέτοιες εφαρμογές δε δουλεύουν;

είναι θέμα rom; κινητού;

δε παλεύεται η κατάσταση. στέλνω μήνυμα στο viber από νούμερο άλλου κινητού, ειδοποίηση δεν υπάρχει.

ανοίγω το viber στο alfa5 και τότε έρχεται το μήνυμα.

ρε παιδιά μόνο σε μένα το κάνει αυτό;

Edited by Beef

Με ποια ROM είσαι?

Πιο πανω λεει οτι ειναι με την lite.

λοιπον επειδη τις εχω δοκιμασει ολες (18/12/2015, 18/01/2016, 20/01/2015, και την Lite) Μου εβγαζε κι εμενα ενα προβλημα με την καρτα (ειμαι votafone) χανοταν ξαναερχοταν το σημα ...τα μηνυματα δεν ερχοταν ή ερχοταν πολυ αργοτερα ........

Αλλα τελικα ειδα οτι εχει καλυτερεψει καπως με την 18/12/2015.

και τωρα ειμαι με αυτην και προτεινω οσοι εχουν καποιο προβλημα την βαλουν.

Να σημειωθεί οτι ολες εμφανισιακα ειναι ιδιες (εκτος απο την lite) δηλ θελω να πω οτι με καμια δεν ξαναβγαινει η αρχικη που ειχε το πικαπ. Αλλα και και ενα κινητο που παρελαβα εχτες χωρις να το κανω τιποτα δεν ειχε το πικαπ.

Αυτα ελπιζω να βοηθησα

την LEAGOO Alfa 5_OS1.1_Lite_20160107.pac έχω.

θέμα με κλήσεις και μηνύματα δεν έχω. μόνο το θέμα με τις εφαρμογές που ανέφερα και δε ξέρω αν εμφανιστεί και κανένα άλλο σε παρόμοιες εφαρμογες.

σήμερα το πρωί πάντως που είχα μια κλήση μου δούλεψε κανονικά το caller id καθώς και η ηχογράφηση.

μάλλον πρέπει να δοκιμάσω κάποια άλλη rom. να δούμε αν κάνει τα ίδια