giannisp88 Δημοσιεύτηκε October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 14, 2015 καλησπέρα σε όλους. ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια συσκευή που θα είναι μέχρι 4,5 ίντσες (έχω πρόβλημα με το χέρι μου και δεν μπορώ με μεγαλύτερο). δεν είμαι ιδιαίτερα απαιτητικός χρήστης θέλω τα βασικά να είναι όσο γίνεται γρηγορότερο και να μη κολλάει (γιατί το samsung galaxy core plus ήταν μια τρελή απογοήτευση) και να έχει μια καλούτσικη έστω κάμερα. η χρήση που θέλω να του κάνω είναι λίγες εφαρμογές όπως facebook, viber , mail, skype, youtube, ραδιόφωνο (είναι σημαντικό για εμένα) και media player. παιχνίδια παίζω σπάνια και από αυτά που δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις. έχω προτίμηση στα android. τι μου προτείνεται; έχω δει τα τρία μοντέλα παρακάτω αλλά θέλω και την άποψη κάποιων που θα ξέρουν καλύτερα από εμένα. samsung galaxy s5 mini (δεν είμαι σίγουρος ότι έχει ραδιόφωνο) http://www.skroutz.gr/s/5207762/Samsung-Galaxy-S5-mini-16GB.html?keyphrase=samsung+galaxy+s5+mini samsung a3 http://www.skroutz.gr/s/5988663/Samsung-Galaxy-A3-A300FU-16GB.html huawei ascend p7 mini http://www.skroutz.gr/s/5192068/Huawei-Ascend-P7-mini.html?keyphrase=huawei+ascend+p7+mini ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Ειχα το a3 και μ αρεσε πολυ. Πολυ γρηγορο,πολυ καλη φωτογραφικη,αριστη ποιοτητα κατασκευης. Καλη αισθηση στο χερι. Η μπαταρια του οχι κατι το ιδιαιτερο, αλλα δεν αφαιρειται. Αυτο σε συνδυασμο με την αδιαβροχοποιηση του s5 mini,ισως να μ εκαναν να παω στο δευτερο. Ωστοσο πιστευω οτι το γρηγοροτερο ολων ειναι το a3 , αν ειναι αυτη η προτεραιοτητα σου να παρεις αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Με κλειστά μάτια τα διαγράφεις όλα τα παραπάνω και πάς σε z3 compact ή σε z5 compact. Φυσικά στα προτείνω γιατί γράφεις η καλύτερη επιλογή και γιατί δεν αναφέρεις χρηματικό όριο. Είναι 4.6'' αλλά μάλλον ίδιο μέγεθος με τα άλλα γιατί είναι πολύ μαζεμένο. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemvg Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Με κλειστά μάτια τα διαγράφεις όλα τα παραπάνω και πάς σε z3 compact ή σε z5 compact. Φυσικά στα προτείνω γιατί γράφεις η καλύτερη επιλογή και γιατί δεν αναφέρεις χρηματικό όριο. Είναι 4.6'' αλλά μάλλον ίδιο μέγεθος με τα άλλα γιατί είναι πολύ μαζεμένο. Ta Z είναι λίγο μικρότερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Νομιζω οτι το z3 compact βγαινει απ την εξισωση τελειως, δεν ειναι μονο οτι εχει υπερδιπλασια τιμη, αλλα ο φιλος κανει λογο για βασικη χρηση και μερικές εφαρμογες. Αλλιως να του προτεινουμε το iphone 6,που ειναι το ανωτερο ολων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Αν κοιτάς ανεξαρτήτως ποσού τότε τα Sony είναι μονόδρομος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Νομιζω οτι το z3 compact βγαινει απ την εξισωση τελειως, δεν ειναι μονο οτι εχει υπερδιπλασια τιμη, αλλα ο φιλος κανει λογο για βασικη χρηση και μερικές εφαρμογες. Αλλιως να του προτεινουμε το iphone 6,που ειναι το ανωτερο ολων. Ναι, αλλά δεν έχει ραδιόφωνο. :rolleyes: Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Νομιζω οτι το z3 compact βγαινει απ την εξισωση τελειως, δεν ειναι μονο οτι εχει υπερδιπλασια τιμη, αλλα ο φιλος κανει λογο για βασικη χρηση και μερικές εφαρμογες. Αλλιως να του προτεινουμε το iphone 6,που ειναι το ανωτερο ολων. Ανώτερο σε χρήματα είναι μονο. Επίσης το πρότεινα επειδή δεν έβαλε όριο χρημάτων. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisp88 Δημ. October 17, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. τα sony Z τα έχω δει αλλά δεν μου αρέσουν σχεδιαστικά και έπειτα είναι αρκετά ακριβά. επίσης θα αγοράζατε από τα μαγαζιά που είναι στο σκρουτζ και δεν είναι επίσημοι αντιπρόσωποι; τι μπορεί να παίζει με τις εγγυήσεις από αυτά τα μαγαζιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. τα sony Z τα έχω δει αλλά δεν μου αρέσουν σχεδιαστικά και έπειτα είναι αρκετά ακριβά. επίσης θα αγοράζατε από τα μαγαζιά που είναι στο σκρουτζ και δεν είναι επίσημοι αντιπρόσωποι; τι μπορεί να παίζει με τις εγγυήσεις από αυτά τα μαγαζιά; Ότι παίζει με τις εγγυήσεις από τα άλλα... Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 core prime value edition στα 159 στις αλυσίδες πιο χαμηλά από skroutzομαζα Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 core prime value edition στα 159 στις αλυσίδες πιο χαμηλά από skroutzομαζα Στο skroutz ξεκινάει από τα 115€.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Εγώ θα προτείνω το moto E 2 gen. που το έχω για δεύτερο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Εγώ θα προτείνω το moto E 2 gen. που το έχω για δεύτερο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ωραίο τηλέφωνο αλλά χωρίς φλας στην κάμερα δεν πας πουθενά. Ενας φακός πάντα χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Ωραίο τηλέφωνο αλλά χωρίς φλας στην κάμερα δεν πας πουθενά. Ενας φακός πάντα χρειάζεται. Αυτό που χρειάζεται σε κινητά τέτοιας χρηματικής αξίας είναι να μην έχουν bloatware από τις εταιρείες και μετά σέρνονται και κολλάνε. Του moto το UI είναι σχεδόν Vanilla, πράγμα που με κάνει να ξεχάσω τελείως πως δεν έχει φακό. Για μένα προσωπικά είναι value for money το συγκεκριμένο. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Συμφωνώ πως είναι το πιο value for money μικρό κινητό. Ειδικά για την χρήση που το θέλει ο φίλος, είναι ότι πρέπει. Οθόνη εντός ορίων, πολύ smooth εμπειρία χρήσης, και έχει και FM. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisp88 Δημ. October 20, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.το Motorola Moto E (2nd Gen) ίσως είναι καλό σαν κινητό αλλά θα ήθελα να έχει ένα φλας να βγάζω και καμιά φώτο νύχτα και ας μην είναι τέλεια. περιμένω απαντήσεις σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.το Motorola Moto E (2nd Gen) ίσως είναι καλό σαν κινητό αλλά θα ήθελα να έχει ένα φλας να βγάζω και καμιά φώτο νύχτα και ας μην είναι τέλεια. περιμένω απαντήσεις σας! Φιλέ μου σε αυτό το εύρος τιμής κάμερα της προκοπής δεν πρόκειται να δεις και πόσο μάλλον για νυχτερινές λήψεις και με φλας, η μόνη λειτουργία του φλας θα είναι ως φακός. Προσωπική μου άποψη είναι πως σε αυτήν την κατηγορία αυτό που θα έπρεπε να κοιταξεις είναι να ρολαρει σωστά το τηλέφωνο. Κάτι Samsung ή LG ξεχνατα λόγω του user interface που έχουν πχ. Touchwiz. Της Motorola το UI είναι όσο πιο κοντά στο Vanilla Android γίνεται. Το moto E 2 το έχω για δεύτερο και μόνο θετικά έχω να πω. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Συμφωνώ κι εγώ. Φωτογραφική γενικά ξέχνα την σε αυτά τα χρήματα και με τον περιορισμό της οθόνης που θέτεις. Η μόνη λύση ΚΑΙ για αξιόλογη φωτογραφική ΚΑΙ για έως 4,5" είναι όντως το μακράν ακριβό Z3 compact που ξαναναφέρθηκε. Αλλιώς είναι τσάμπα λεφτά αν δώσεις λεφτά για οτιδήποτε ακριβότερο από το Moto E 2015. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Δεν ξερω τι φωτογραφικες εχουν τα αλλα κινητα που κοιταζει ο φιλος,αλλα του a3 ειναι παρα πολυ καλη και καθολου για πεταμα,τοσο η πισω οσο και η μπροστα. Ρωτηστε και στο θεμα του αν θελετε. Επισης λεγονται υπερβολες για την ταχύτητα και το smoothness,το a3 ειναι μια χαρα και το ιδιο πιστευω και για τα αλλα κινητα που εχουν αναφερθει. Καλη συσκευη το moto e,αλλα δεν μπορει να κοιταξει κινητα σαν αυτα που αναφερθηκαν στην αρχη,τουλαχιστον στην καμερα,ειναι καλο για δευτερο και ακομη καλυτερα γι αυτη τη χρηση ενα windows phone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts