Stefa Δημοσιεύτηκε December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 22, 2004 Γεια σε ολους! Αγορασα ενα sony dvdrom το οποίο δεν δουλέυει.Οταν λέω δεν δουλέυει ενοοώ δουλευει,αλλα δεν μπορει να διαβασει dvd και σι-ντι.Οταν το δοκιμασα σε αλλο υπολογιστη λειτουργουσε κανονικα.Οταν προσπαθει να ανοιξει ενα αρχειο , μετα απο καμποση ωρα λεει σφαλμα σε συσκευh Ι/Q τΟ WMP9 Ανοιγει μονο το μενου του dvd ενω το powerdvd μου λεει το εξης: Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ Η ΤΟ DLL C:\WINDOWS\SYSTEM32\wnsapi32.dll δεν ειναι μια εγκυρη εικονα των windows Ελεγξτε την σχέση με την δισκετα εγκατάστασης ΤΟ SONY DVD είναι ολοκαινουργιο :cry: Το συστημά μου: WINDOWS XP 150ΜΒ RAM PROCESSOR:VIA SAMUEL 2 NO GRAPHICS CARD 839MHz +cd-r/rw ricoh (λειτουργει σωστα) Καρτα βιντεο(οθονης):8MB MNHMH COMPANY:TRIDENT VIDEO SYSTEMS (Το καλωδιο που ειναι συνδεδεμενο το dvd ειχε μια συσκευη εγγραφης σι-ντι η οποια ειχε χαλασει και τη διαβαζε ετσι D........CD-R\RW oπου ....ηταν το ονομα της συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 παραβλεπω το γεγονος οτι αγορασες sony, και συνεχιζω: - μηπως λειτουργει σε PIO MODE ? βαλτο σε DMA - δοκιμασε να αλλαξεις καλωδιο IDE - αλλαξε το master/slave υπαρχει και η πιθανοτητα (μου ετυχε προσφατα) να ειναι softaware προβλημα, οποτε θα χρειαστει να ξαναπερασεις τα παραθυρα Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts