johnmlrs Δημοσιεύτηκε October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 12, 2015 εχω το Cubot H1 και λεω να το δωσω στην συζηγο για να παρω ενα για εμενα. η τιμη γυρω στα 150-200$ περιπου.. σαν απαιτησεις εχω.. -)οθονη 5.5'' -)μνημη 2gb και πανω.. -)4G -)ευκολο στη χρηση(το ανοιγεις,επιλεγεις ελληνικα και τελος) -)καλο gps -)αξιοπιστο -)δυνατο επεξεργαστη -)lolipop 5 και ακομα καλυτερα 5.1 εχω καποια στο νου μου...τι λετε?? 1)xiaomi redmi note 2 32gb 2)ulefone be touch 2 3)meizu m2 note 4)asus zenfone 2 (4gb) ξεφευγει λιγο απο το budget αλλα αν αξιζει..(εχει διαφορες τιμες,τι παιζει?) 5)lenovo k3 note η καμερα δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Honor 4 X che2L11 Aπι ΑΜΑΖΟΝ.ΙΤ Ή vmall.eu. Θα πάρει 5.1.1 σε ένα 20ημερο Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmlrs Δημ. October 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση,αλλα με χαλαει λιγο τα 8gb θα προτιμουσα 16gb+. απο huawei εντυπωσιακο ειναι και το Huawei P8 Lite!!!αλλα 5''οθονη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση,αλλα με χαλαει λιγο τα 8gb θα προτιμουσα 16gb+. απο huawei εντυπωσιακο ειναι και το Huawei P8 Lite!!!αλλα 5''οθονη... To 4X είναι καλύτερο απο το Ρ8 lite, καλύτερο GPS, 4g antenna, σήμα, αυτονομία κτλ. Τα 8γιγα δεν είναι πρόβλημα γιατί έχει δυνατότητα αποθήκευσης ΟΛΩΝ των εφαρμογων στην sd card... Εγω έχω 3 GPS apps ,περασμένα όλα στην sd. Kai περισσεύουν 3.5 γιγα ακόμα στο hdd..... ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To H1 δε σου άρεσε;;;;; Γιατί το έχω το 4Χ, αλλά εψαχνα κτηνώδη αυτονομία 2.5 ημερών φουλ χρησης Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmlrs Δημ. October 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 το H1 καλο..η μπαταρια του κανει την διαφορα!δεν ξερω αν σε βγαζει 2,5 μερες αλλα εγω με την χρηση που του κανω μου φθανει ανετα μεχρι το βραδυ και λιγο την επομενη μερα,ενω σε αλλα με 3000mah περιπου φθανουν εως το μεσημερι...:) θα προτιμουσα λιγο πιο ισχυρο επεξεργαστη,χωρις ακομα βεβαια να εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα.. επισης χρειαζεται και η συζηγος κινητο...και κατι τελευταιο,η gearbest(αψογοι!!!) μου επιστρεφει 60$ απο θεμα εγγυησης απο προγουμενο κινητο και ετσι ειναι ευκαιρια να παρω ακομα ενα... οποτε το p8 ακυρωνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 το H1 καλο..η μπαταρια του κανει την διαφορα!δεν ξερω αν σε βγαζει 2,5 μερες αλλα εγω με την χρηση που του κανω μου φθανει ανετα μεχρι το βραδυ και λιγο την επομενη μερα,ενω σε αλλα με 3000mah περιπου φθανουν εως το μεσημερι...:) θα προτιμουσα λιγο πιο ισχυρο επεξεργαστη,χωρις ακομα βεβαια να εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα.. επισης χρειαζεται και η συζηγος κινητο...και κατι τελευταιο,η gearbest(αψογοι!!!) μου επιστρεφει 60$ απο θεμα εγγυησης απο προγουμενο κινητο και ετσι ειναι ευκαιρια να παρω ακομα ενα... οποτε το p8 ακυρωνεται... το 4Χ βγαζει μια γρματη μερα. αν το σκισεις σε βγαζει εως 8-9 βραδυ GPS πως ηταν το Η1?? το 4Χ εχει κορυφαιο gps Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmlrs Δημ. October 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Το Gps του Η1 λιγο που το δοκιμασα δεν ειδα καποιο προβλημα.λειτουργει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Το Gps του Η1 λιγο που το δοκιμασα δεν ειδα καποιο προβλημα.λειτουργει κανονικα. Με δεδομένα, ή και απλο; Χωρίς;; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmlrs Δημ. October 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 το δοκιμασα γυρω στο μισαωρο..στην αρχη με δεδομενα και μετα χωρις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 MEIZU m2 note. Δεν έχει όμως την 800mhz στο 4gg Xiaomi note 2 DOOGEE F5 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmlrs Δημ. October 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 την 800 την εχει η wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 την 800 την εχει η wind? απο οσα ξερω εχει την 800 και 2600 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmlrs Δημ. October 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 δεν το εθεσα σωστα..εχω cosmote αλλα νομιζα οτι την 800 την χρησιμοποιει μονο η wind.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 δεν το εθεσα σωστα..εχω cosmote αλλα νομιζα οτι την 800 την χρησιμοποιει μονο η wind.. ολοι θα βαλουν 800αρα Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmlrs Δημ. October 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 οποτε καλο θα ηταν η συσκευη να υποστηριζει και την 800αρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 οποτε καλο θα ηταν η συσκευη να υποστηριζει και την 800αρα... ναι καποια στιγμη θα ειναι απαραιτητη δες τα Doogee F5 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmlrs Δημ. October 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 η doogee σαν εταιρια τι λεει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts