komias2 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 δεν ξερω που το γραφει στην εφαρμογη. Και 4g γραφει και H+, στην επαρχια, στην πλειονοτητα των περιπτωσεων ομως ειμαι με H+ ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μερικες εντυπωσεις για το κινητο, αν και ειμαι λιγο προιδεασμενος αρνητικα, λογω οτι παρελαβα προβληματικη συσκευη. Θετικα:Εχει εξαιρετικη αποκριση και δεν κολλαει πουθενα, οτι και να ανοιξω(3gb ram). Εξαιρετικο ηχειο, πολυ γρηγορο internet και πολυ καλο wifi. Πολυ φωτεινη οθονη. Πολυ γρηγορη φορτιση. Πολυ ευκολη η διαδικασια φλασαρισματος. Αρνητικα: Αρκετα χοντροκομενο (η κουρμπα που κανει στην πλατυ δεν βολευει) και βαρυ. Σε καμμια περιπτωση δεν ειδα 7 ωρες screen time, που αναφερουν τα παιδια. 5 ωρες μαξιμουμ. Σημειωνω πως η ενδειξη της μπαταριας δειχνει να εχει αρκετη ακομα, αλλα το εβαλα να φορτισει για λιγο επειδη ειχε φτασει 3% http://i.imgur.com/e1b0R1J.jpg Αυτή ή ένδειξη που εβαλες δε λέει 3℅ μπαταρία αλλά πολύ παραπάνω αφού στο 15℅ κοκκινίζει φίλε μου εκεί πρέπει να ειναι 30℅ τουλάχιστον σύμφωνα με τη φωτο Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Εγώ πάντως είμαι με 5 ώρες και 15 λεπτά οθόνη και 11:30 ώρες αναμονή και η μπαταρία μου είναι στο 49% με ενεργοποιημένο το 4g δεδομένα και πολύ ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotzotzo Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 σε καμμια περιπτωση η αυτονομια που λετε http://i.imgur.com/4jbBRVv.jpg http://i.imgur.com/ToAWaom.jpg http://i.imgur.com/lY6yuS6.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 σε καμμια περιπτωση η αυτονομια που λετε http://i.imgur.com/4jbBRVv.jpg http://i.imgur.com/ToAWaom.jpg http://i.imgur.com/lY6yuS6.jpg Φίλε μου αν έχεις 35% χρήση σε πλοήγηση που σημαίνει ανοιχτό GPS είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην βλέπεις παραπάνω από 5 ώρες shot στο κινητό σου Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Τι λες ρε φιλε μου εγω εχω 60 ωρες αναμονη +7 ωρες οθονη κυριως σερφ με 4τζι αλλα χωρις τζιπιες ανοιχτο ολα τα αλλα ανοιχτα συγχονισμοι 4τζι βαϊμπερ φβ μειλ με πρωτη ευκαιρια θα ανεβασω φωτο. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Τι λες ρε φιλε μου εγω εχω 60 ωρες αναμονη +7 ωρες οθονη κυριως σερφ με 4τζι αλλα χωρις τζιπιες ανοιχτο ολα τα αλλα ανοιχτα συγχονισμοι 4τζι βαϊμπερ φβ μειλ με πρωτη ευκαιρια θα ανεβασω φωτο. Έτσι. κι εγώ περίπου τους ίδιους χρόνους έχω. Του παιδιού πιο πάνω μάλλον το gps του τρώει τη μπαταρία ή τρέχουν εφαρμογές στο παρασκήνιο που δεν σταμάτησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Παρελαβα σημερα το δικο μου σε χρυσοροζ. Πολυ ομορφο πραγματικα! Ομως..... Το ανοιξα την πρωτη φορα πηγα στις ρυθμισεις κα επελεξα Ελληνικη γλωσσα. Διαπιστωσα οτι ειχε ελαχιστα Ελληνικα (c58). Το εκλεισα. Οταν αργοτερα πηγα να το ανοιξω, αυτο φορτωνει το λειτουργικο και αμμεσως βγαζει ενδειξη (στα Ελληνικα) οτι Δυστυχως η Εφαρμογη Notification Center σταματησε να λειτουργει. Try to solve it. Δυστυχως οτι και να πατησω μετα εκει μενει, με την ενδειξη να επανερχεται και να σκεπαζει οτιδηποτε προσπαθει να φανει αποκατω! Εστειλα τικετ και εμεινα με τη γλυκα. :( Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Παρελαβα σημερα το δικο μου σε χρυσοροζ. Πολυ ομορφο πραγματικα! Ομως..... Το ανοιξα την πρωτη φορα πηγα στις ρυθμισεις κα επελεξα Ελληνικη γλωσσα. Διαπιστωσα οτι ειχε ελαχιστα Ελληνικα (c58). Το εκλεισα. Οταν αργοτερα πηγα να το ανοιξω, αυτο φορτωνει το λειτουργικο και αμμεσως βγαζει ενδειξη (στα Ελληνικα) οτι Δυστυχως η Εφαρμογη Notification Center σταματησε να λειτουργει. Try to solve it. Δυστυχως οτι και να πατησω μετα εκει μενει, με την ενδειξη να επανερχεται και να σκεπαζει οτιδηποτε προσπαθει να φανει αποκατω! Εστειλα τικετ και εμεινα με τη γλυκα. :( απο που το πηρες?και ποια ρομ φοραει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 απο που το πηρες?και ποια ρομ φοραει? Οπως εχω γραψει την c58, απο EVER. Αυτο υποψιάζομαι ειναι οτι το κανει οταν γυριζω Ελληνικα. Ερευνες συνεχίζονται. :) Αυτο που δεν εχω καταλαβει αν και προσπαθησα, :O ειναι ποια ρομ Ευρωπαικη, μπορει να φλασαριστει αφοβα σε αυτο. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Οπως εχω γραψει την c58, απο EVER. Αυτο υποψιάζομαι ειναι οτι το κανει οταν γυριζω Ελληνικα. Ερευνες συνεχίζονται. :) Αυτο που δεν εχω καταλαβει αν και προσπαθησα, :O ειναι ποια ρομ Ευρωπαικη, μπορει να φλασαριστει αφοβα σε αυτο. Διάβασε μερικά ποστ πιο πίσω .... Υπάρχει πλήρης οδηγός φλασαρισματος της επίσημης ευρωπαϊκής ρομ που παιρνει κανονικά και τις αναβαθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Οπως εχω γραψει την c58, απο EVER. Αυτο υποψιάζομαι ειναι οτι το κανει οταν γυριζω Ελληνικα. Ερευνες συνεχίζονται. :) Αυτο που δεν εχω καταλαβει αν και προσπαθησα, :O ειναι ποια ρομ Ευρωπαικη, μπορει να φλασαριστει αφοβα σε αυτο. Πέρνα την ευρωπαική με τον τρόπο που αναφέρω σε προηγούμενο post και θα είσαι μια χαρά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Διάβασε μερικά ποστ πιο πίσω .... Υπάρχει πλήρης οδηγός φλασαρισματος της επίσημης ευρωπαϊκής ρομ που παιρνει κανονικά και τις αναβαθμίσεις. Σε ευχαριστω για τη προσπαθεια να βοηθησεις φιλε μου αλλα οπως θα διαβασεις και συ ενα ποστ πριν, γραφω οτι δεν εχω καταλαβει ποια πρεπει να μπει αφοβα στο 2/16 με ρομ c58! Aν εχεις ενα λινγκ θα ειμαι υποχρεος. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Σε ευχαριστω για τη προσπαθεια να βοηθησεις φιλε μου αλλα οπως θα διαβασεις και συ ενα ποστ πριν, γραφω οτι δεν εχω καταλαβει ποια πρεπει να μπει αφοβα στο 2/16 με ρομ c58! Aν εχεις ενα λινγκ θα ειμαι υποχρεος. Σου απάντησε ήδη ο basdel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Σε ευχαριστω για τη προσπαθεια να βοηθησεις φιλε μου αλλα οπως θα διαβασεις και συ ενα ποστ πριν, γραφω οτι δεν εχω καταλαβει ποια πρεπει να μπει αφοβα στο 2/16 με ρομ c58! Aν εχεις ενα λινγκ θα ειμαι υποχρεος. post 451 και σε προηγούμενα. Σημειωτέον η rom μπαίνει κανονικά σε pc58 αλλά και σε pc72 δοκιμασμένα χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Ευχαριστω και τους δυο για την βοηθεια παιδια.:) Ξεκιναω! :cry: Υπ´ οψιν οτι οπως διαπιστωσα το προβλημα που αναφερω πιο πανω, παρουσιαζεται μονο οταν γυριζω στα Ελληνικα, τα οποια οπως επισης ανεφερα, ειναι σχεδον το .... 5%. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Παιδιά αυτό mini sim παίρνει; Παρήγγειλα κι εγώ για λογαριασμό φίλου το 2gb/16gb από vickmall και θα ρθει με την νέα rom. Στάλθηκε από κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Παιδιά αυτό mini sim παίρνει; Παρήγγειλα κι εγώ για λογαριασμό φίλου το 2gb/16gb από vickmall και θα ρθει με την νέα rom. Στάλθηκε από κινητό. nanosim, οπότε δε γλιτώνεις την αντικατάσταση και το κόστος αυτής. Εγώ βέβαια την διαμόρφωσα μόνος μου, αλλά μπορεί και να μην πετύχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Ωραία, σε ευχαριστώ, θα ενημερώσω τον φίλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Παιδιά αυτό mini sim παίρνει; Παρήγγειλα κι εγώ για λογαριασμό φίλου το 2gb/16gb από vickmall και θα ρθει με την νέα rom. Στάλθηκε από κινητό. 2 nano sim και εχτρα υποδοχή για micro sd. Πολύ καλή επιλογή. Καλοδουλευτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 ηρθε σημερα κ το δικο μου.αρι.μοντ.p1a42 και ρομ την p1a42_s288_160721_ROW.. ειναι η τελευταια μου γραφει στην ερευνα αναβαθμισης.αξιζει να κανω την διαδικασια που περιγραφεται στην σελιδα 19?θα διορθωθει κατι?υπαρχει περιπτωση να παρουμε android 7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 ηρθε σημερα κ το δικο μου.αρι.μοντ.p1a42 και ρομ την p1a42_s288_160721_ROW.. ειναι η τελευταια μου γραφει στην ερευνα αναβαθμισης.αξιζει να κανω την διαδικασια που περιγραφεται στην σελιδα 19?θα διορθωθει κατι?υπαρχει περιπτωση να παρουμε android 7? Αν παίρνει κανονικά αναβαθμίσεις είσαι οκ γιατί το ποιο πιθανόν ίσως ναχεις την oficial ευρωπαϊκή ρομ. Nougat κατά πάσα πιθανότητα ναι θα δούμε απ ότι διάβασα.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 (edited) Παιδιά μία βοήθεια.ενώ έκανα όλα τα βήματα που λέει στην σελίδα 19 για το φλασαρισμα δεν μου αναγνωρίζονται οι κάρτες σιμ.τι να κάνω? δοκιμασα ολες τις εργοστασιακες ρομ αλλα τιποτα..το ιδιο αποτελεσμα.. το ετοιμαζω για τον ειδικο!! Edited October 2, 2016 by john2004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Τελικα το παρειγγειλα κι εγω απο το vickmall Το προτιμησα απο το Redmi3 Ελπιζω να εκανα καλα Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Παιδιά μία βοήθεια.ενώ έκανα όλα τα βήματα που λέει στην σελίδα 19 για το φλασαρισμα δεν μου αναγνωρίζονται οι κάρτες σιμ.τι να κάνω? δοκιμασα ολες τις εργοστασιακες ρομ αλλα τιποτα..το ιδιο αποτελεσμα.. το ετοιμαζω για τον ειδικο!! Εχασε τα IMEI. Αφου μια χαρά ήταν βρε παλικάρι, τι σου ήρθε να το πειράξεις; Στη σελίδα 19, είχαν android 5.1 και πέρασαν εκείνη τη rom για να πάρουν την αναβάθμιση σε android 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Τελικα το παρειγγειλα κι εγω απο το vickmall Το προτιμησα απο το Redmi3 Ελπιζω να εκανα καλα Γιατί να μην έκανες καλά? Διαβασες πουθενά εδώ μέσα να παραπονιέται κάνεις ή να βγάζει προβλήματα? Μία χαρά θα σαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts