Guest chrpaplos Δημοσιεύτηκε December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 20, 2004 Με ποιο access point μπορώ να έχω ασύρματα internet στο φορητό μου μεσω wifi?έχω απλή γραμμή PSTN. Όλα τα access points που κυκλοφορούν στην αγορά έχουν είσοδο RJ45 που σημαίνει ότι πρέπει να έχω είτε ISDN ή DSL? Για μας που θέλουμε απλά το ταπεινό internet των 56 K ασύρματα στον φορητό μας σεδν γίνεται? Σε mac αυτό ήταν εφικτό απο το 2000.(Το ξέρω γιατί το είχα φτιάξει ο ίδιος με το παλιό Apple Airport- για όποιν έχει ακουστά) Ευχαριστώ Χρήστος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 Θες ένα wireless router με ενσωματομένο modem ή ένα απλό ΑΡ και είτε το PC σου να συνδέετε στο internet για να μοιράζει την γραμμή, είτε ένα pstn router/modem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts