viator Δημοσιεύτηκε December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 20, 2004 Έσβησα ένα email από το Outlook και θέλω να το επαναφέρω καμιά ιδέα; Έχω Windows XP Office XP Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Παράθεση "We don’t see things as they are, we see things as we are." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 ειναι στο deleted items ... αν δεν το εσβησες κι απο'κει Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 email παιρνεις με POP3 η ΙΜΑΡ/Exchange Server? Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 Bres to programa Recover My Files kai epelexe scan gia sbismena e-mail... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viator Δημ. December 21, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Έχω pop3, έχω σβήσει και τα διαγραμένα. Θα προσπαθήσω με το πρόγραμμα που μου είπατε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Παράθεση "We don’t see things as they are, we see things as we are." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts