Jump to content

Σταυρολεξο για δυνατους λυτες!

Pantelosm
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αγαπητοι φιλοι, καλησπερα.

ερχεται σιγα-σιγα η στιγμη που θα αποχωρισθω το ΚΟΡΥΦΑΙΟ και πολυαγαπημενο S3 (I 9300) και ψαχνω τον ... διαδοχο του. (by the way, που μπορω να το πουλησω;)

οι απαιτησεις μου δεν ειναι πολλες, ειναι ομως "περιεργες", εξ ’ου και ο τιτλος του θεματος.

4 πραγματα θελω μονο:

1. Samsung smartphone

2. μπροστινη καμερα (αρα αφου Samsung, βιντεοκλησεις δικτυου)

3. FM Radio

4. Led notification

λοιπον; μπορειτε να με βοηθησετε;

υπαρχει πλεον τετοιο κινητο στην αγορα;

ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια σας!

Καταρχας πες μας λίγο τι budget μπορείς να διαθέσεις... Κατά δεύτερον βλέπω είχες ναυαρχίδα τις Samsung άρα φαντάζομαι και τώρα λογικά σε ναυαρχίδα θα πας.. Σε Samsung δεν ξέρω τι να σου προτείνω διότι από το s4 και μετά κανένα δεν έχει ραδιόφωνο... Εκτος και δεν πας σε ναυαρχίδα.. Πες μας μια τιμή για κινητό και θα σου προτείνω!!
Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20

αγαπητε φιλε, κατ’ αρχην ευχαριστω για το ενδιαφερον σου.

το budget που διαθετω ειναι μεχρι 500 ευρω, στην περιπτωση που μιλαμε για κατι εξαιρετικο!

σκεψου οτι το S3 το ειχα αγορασει 299 ευρω, αρα για να φτασω στα 500 θα πρεπει να μιλαμε για κατι πολυ δυνατο!

Δυστυχως, στα τελευταια "καλα" μοντελα της η Samsung, εκτός απο το ραδιοφωνο (το οποιο επανεφερε στην σειρα Α και J), ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ το τοσο ταπεινο μα υπερ-χρησιμο ledακι ειδοποιησεων!

ξερω οτι ολοι θα μου προτεινετε το NoLed σαν εφαρμογη, αλλα το ειχα στο Ace 2 και ετρωγε πολυ μπαταρια! ειδικα αν σε επαιρνε κανενας μεσημεριανος υπνακος και σε πλακωνανε στα τηλεφωνα και μηνυματα, η μπαταρια βογγουσε!!

λοιπον, ακουω τις προτασεις σου!

οντως;

δεν το ηξερα φιλε μου.

και παλι ομως, θεωρω πολυ πιο λειτουργικο, διακριτικο και κομψο το ledακι ειδοποιησης, απο μια ολοκληρη οθονη.

τελικα δεν υπαρχει κατι που να ικανοποιει και τις 4 απαιτησεις μου;

θα αναγκαστω να κανω (εστω και μικρη) εκπτωση οσον αφορα το ledακι;

S5 neo έχει όλα αυτά που ζητάς + ράδιο

πας να τον χαντακωσεις τον ανθρωπο, για ενα ραδιο θα παρει τη σαβουρα αυτη ?

Φιλε θα κανεις υποχωρηση στο ραδιο αν θελεις κατι απο αυτα που ζητας,

All it takes is a swipe...

Αν δεν θες οπωσδήποτε Samsung, με 340 προλαβαίνεις το εξαιρετικό Asus Zen Fon 2 από το CrazySundays. Πρώην κάτοχος S3 όπως και εσύ κ εδώ κ μία βδομάδα του προαναφερθέντος κινητού.

Εξαιρετικό κ έχει ότι ζητάς με το παραπάνω.

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

πας να τον χαντακωσεις τον ανθρωπο, για ενα ραδιο θα παρει τη σαβουρα αυτη ?

Φιλε θα κανεις υποχωρηση στο ραδιο αν θελεις κατι απο αυτα που ζητας,

Οχι και να τον χαντακωσω..μια χαρα ειναι το νεο,καλύπτει ολα αυτα που ζητάει ο φιλος.εκτος και αν μιλαμε για κυνηγο τον specs..Αν δεν το βιάζεται κιολας ας περιμένει να πέσει και λιγο ακομα η τιμή του..

ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

κατ’ αρχην, θα ηθελα να παραμεινω στην Samsung καθοτι απολυτα ικανοποιημενος απο την αξιοπιστια των συσκευων της.

το S5 neo το ειχα διαβασει, παντα ομως ειμαι επιφυλακτικος σε ολοκαινουργιες συσκευες. θα το μελετησω ομως στο αντιστοιχο θεμα με τους κατοχους του για να βγαλω οριστικα συμπερασματα.

εδω να πω οτι δεν θεωρω τον εαυτο μου "heavy" user, συνεπως δεν εχω τρελλες απαιτησεις απο specs.

θεωρω προαπαιτουμενα (ειναι και της μοδας η λεξη...), το γρηγορο και ανετο σερφαρισμα, την πολυ καλη οθονη και την ταχυτητα πλογησης στα μενου του τηλεφωνου χωρις κολληματα.

τελος, προτιμω να θυσιασω το ledακι (με λυση το NoLed), παρα το ραδιοφωνο...

αρκετα παραδοσιακος, το θελω το ραδιοφωνακι μου...