Jump to content

Ερωτηση

zapper
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω AMD Athlon 64 3200+ και με το DVD Shrink εκανα κοπιες κατι ταινιες. Ολα καλα ολα ωραια. Το κουτι μου εχει οθονιτσα εξωτερικη που γραφει τις θερμοκρασιες σκληρου καρτας γραφικων και επεξεργαστή. Εκει που ολα πηγαιναν καλα (και ολοκληρωθηκαν καλα...πεταει το μηχανημα), απλα προσεξα πως η θερμοκρασια του επεξεργαστη ηταν χαμηλη (καλο αυτο) 26 βαθμοι και κατι αλλα αναβοσβηνε η ενδειξη στην εξωτερικη οθονιτσα. (Ολα αυτα γινοντουσαν καθως δουλευε το encoding tou Shrink. Αφου τελειωσε και εγραψα το ΝΤΙΒΙΝΤΙ μου, εκανα επαννεκινηση το ΠΙΣΙ για να δω τι παιζει. Εβαλα για δοκιμη αλλο ενα ΝΤΙΒΙΝΤΙ για την ιδια διαδικασια και ενω ανεβασε περισσοτερη θερμοκρασια 31 βαθμους ουτε αναβοσβησε ουτε τιποτα.

Καπου στα χαρτια μου διαβασα πως η μητρικη που φοραει το μηχανημα μου (MSI ) εχει μια τεχνολογια Dynamic Overclocking Technology.

Τι γινεται ρε παιδια;

Θα ζησει;

Το μηχανημα μου ειναι:

AMD Athlon 64 3200+

1GB RAM

120 GB HDD

DVD/R TSST

CD/R PLEXTOR

LG 17 TFT

MSI VGA CHIPSET NVIDIA FX5700 256MB

MSI MOTHERBOARD

Τα παραθετω μπας και βοηθησουν πουθενα.

Υπαρχει ολοκληρη ομαδα απο μηχανικους και προγραμματιστες που σχεδιασανε την mobo και cpu σου που λογικα ο σχεδιασμος τους θα κοστισε πανω απο 10.000 εργατοωρες και κατι εκατομμυρια $ και εσυ προσπαθεις να βγαλεις συμπερασμα για το αν θα κρατησει στο συστημα σου απο μια ενδειξη θερμοκρασιας που σου δινει ενας μηχανισμος που εν τελει μπορει να μην ειναι καν συμβατη με την motherboard?????

Από τους 26 σου πήγε στους 31... Δηλαδή διαφορά 5 βαθμών! Αμελητέα κατά την ταπεινή μου γνώμη... :)

Δηλαδή άμα πήγαινε στους 50(έχει φτάσει και 57) που είναι η πιο συνηθισμένη θερμοκρασία για τον δικό μου AMD τι θα πάθαινες; :rolleyes: :confused:

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M (20 Δεκ. 2004 , 16:48)

Από τους 26 σου πήγε στους 31... Δηλαδή διαφορά 5 βαθμών! Αμελητέα κατά την ταπεινή μου γνώμη... :)

Δηλαδή άμα πήγαινε στους 50(έχει φτάσει και 57) που είναι η πιο συνηθισμένη θερμοκρασία για τον δικό μου AMD τι θα πάθαινες; :rolleyes: :confused:

Δεν με πειραξε η θερμοκρασια αλλα οτι αναβοσβηνε η εξωτερικη οθονη με την ενδειξη της θερμοκρασιας.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zapper (20 Δεκ. 2004 , 16:58)

Δεν με πειραξε η θερμοκρασια αλλα οτι αναβοσβηνε η εξωτερικη οθονη με την ενδειξη της θερμοκρασιας.

Κοίταξες στο BIOS εκείνη την στιγμή ταυτόχρονα για να συνδέσεις τα 2 αυτά γεγονότα; :) Άμα το κοίταζες πιστεύω πως θα μπορούσες να το επιβεβαιώσεις.

Πάντως είναι γεγονός πως τέτοιες διαδικασίες (DVD ripping π.χ που έκανες) γονατίζουν σκληρό και επεξεργαστή :rolleyes: :(

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]