Guest Dimi_Arap Δημοσιεύτηκε September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 15, 2015 Είμαι κάτοχος του κινητού αυτου..Το έχω 2 μέρες και μου άρεσε αρκετά..έχει πολύ καλή ανάλυση για τα λεφτά του και πολύ όμορφο design... Έχει όμως τα κολλήματα του...Θα ήθελα να μάθω το dolby soround Που έχει τι είναι..?? Επίσης μπορώ να το κάνω ροοτ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liana Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Είμαι κάτοχος του κινητού αυτου..Το έχω 2 μέρες και μου άρεσε αρκετά..έχει πολύ καλή ανάλυση για τα λεφτά του και πολύ όμορφο design... Έχει όμως τα κολλήματα του...Θα ήθελα να μάθω το dolby soround Που έχει τι είναι..?? Επίσης μπορώ να το κάνω ροοτ??? Επειδη ενδιαφερομαι κι εγω για το κινητο, μπορεις να μου πεις τι κολληματα εχει ; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basoula_85 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Πήρα το κινητό την Παρασκευή απο αλυσίδα καταστημάτων στην Ελλάδα! Είμαι πολύ ευχαριστημενη! ωραίο design,οθόνη πολύ καλη,κάμερα! Εχω εγκατασταση facebook,messenger,viber,skype 2 εφαρμογες για internet banking και μια ακομη εφαρμογή! Μέχρι στιγμής το κινητο δεν εχει κανενα πρόβλημα (τουλάχιστον με την δική μου χρήση) όλη μέρα με ανοιχτό 4G η wifi και η μπαταριά κρατάει περιπου μιάμιση μερα! Πιστεύω για τα λεφτα του ειναι πολύ καλο κινητό! Έχει βγάλει και μια αναβάθμιση ισως ειναι η εκδοση 5 (το αγόρασα με 4.4) αλλα ακόμη δεν την εχω κανει μιας και δεν ειμαι τοσο της τεχνολογίας (κανω την δουλεια μου και με την 4.4 δεν χάλασε ο κοσμος) :p Γενικά αν κάποιος δεν θελει να ξοδέψει πολλα χρήματα σε κινητό ας το ρίξει μια ματιά! Υ.Γ ειδα στο xda οτι υπαρχει και το Kingroot για την συσκευή αν για κάποιους μετράει αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 (edited) Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι κι εγώ να μάθω κάποιες λεπτομέρειες από εσάς που το πήρατε. 1ον πως τα πάει η κάμερα το βράδυ με φλας και 2ον τι αναβάθμιση έχει πάρει αυτή η συσκευή... (basoula_85 θα σου ήμουν υπόχρεος αν γράψεις τι λέει η αναβάθμιση που σου έβγαλε!) Γενικά όποιος το έχει δουλέψει λίγο και δε βαριέται ας κάνει ένα μίνι review να δούμε τα θετικά και τ΄αρνητικά της συσκευής... Edited September 21, 2015 by Conception Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Πήρα το κινητό την Παρασκευή..... απ οτι βλεπω ειχες το v967s πριν; μια μινι συγκριση των 2 τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basoula_85 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι κι εγώ να μάθω κάποιες λεπτομέρειες από εσάς που το πήρατε. 1ον πως τα πάει η κάμερα το βράδυ με φλας και 2ον τι αναβάθμιση έχει πάρει αυτή η συσκευή... (basoula_85 θα σου ήμουν υπόχρεος αν γράψεις τι λέει η αναβάθμιση που σου έβγαλε!) Γενικά όποιος το έχει δουλέψει λίγο και δε βαριέται ας κάνει ένα μίνι review να δούμε τα θετικά και τ΄αρνητικά της συσκευής... Δεν την έκανα την αναβάθμιση γιατι διαβάζω οτι πολλες συσκευές εχουν προβλημα με την εκδοση 5,για καμερα το βραδυ βγαζει μια χαρα φωτογραφιες απ οτι βλεπω ειχες το v967s πριν; μια μινι συγκριση των 2 τους; σε συγκριση με το v967s εχει καλύτερη οθόνη,design και καμερα αρνητικο αν μπορείς να το πεις ειναι οτι δεν δεχεται δευτερη καρτα,αλλα προσωπικά δεν με απασχολη! Ελπίζω να σας κάλυψα,για καποια αλλη απορία ρωτήστε με να σας πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 (edited) Απλά ρώτησα για να σιγουρέψω ότι παίρνει την 5 και δεν είναι κάτι άλλο γιατί για εμένα είναι ένα συν να δίνει η εταιρία αναβάθμιση στα κινητά της. (Το LG μου πάντως που την πήρε δουλεύει μια χαρά.) Δεν έχω ξαναπάρει ZTE αλλά το ζαχαρώνω. Ευχαριστώ όπως και να'χει! Edited September 22, 2015 by Conception Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basoula_85 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Απλά ρώτησα για να σιγουρέψω ότι παίρνει την 5 και δεν είναι κάτι άλλο γιατί για εμένα είναι ένα συν να δίνει η εταιρία αναβάθμιση στα κινητά της. (Το LG μου πάντως που την πήρε δουλεύει μια χαρά.) Δεν έχω ξαναπάρει ZTE αλλά το ζαχαρώνω. Ευχαριστώ όπως και να'χει! Aπο Design ειναι πολυ ωραίο και οσοι το έχουν δει στην αρχή δεν πιστεύουν οτι ειναι ZTE ούτε σε τι τιμη το πηρα!:p:p:p Οσο για την αναβαθμιση μου λεει να την κατεβασω στην καρτα μνημη για να την εγκαταστήσω και αν θυμάμαι καλα ίσως ειναι περίπου 600ΜΒ οποτε λογικά μάλλον η εκδοση 5 θα ειναι! Σημερα δοκίμασα τους χάρτες και το gps αμεσως δουλεψε βεβαια ειχα ανοιχτο και το 4G που παει πολυ γρηγορα,απλα σκεφτηκα να το αναφέρω και αυτο τα θετικά του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovolara Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Χαιρετώ και εγώ την παρέα από σήμερα έχω και εγώ το τηλέφωνο στα χέρια μου θετικές οι πρώτες εντυπώσεις , ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος που μπορούμε να βρούμε καμιά θήκη για το τηλέφωνο . Παράθεση Nokia:3330,2100,5210,5140i,5200,6233,6120c,6220c / Panasonic:VS2 / Sony Ericsson:K750,K618,S500,K850i,W595,Xperia X8 / Sony: Xperia Sole /Samsung:Galaxy y /ZTE: Blade V, Blade V220 Current device: Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GrFOx Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Χαιρετώ και εγώ την παρέα από σήμερα έχω και εγώ το τηλέφωνο στα χέρια μου θετικές οι πρώτες εντυπώσεις , ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος που μπορούμε να βρούμε καμιά θήκη για το τηλέφωνο . Για θήκη και glass μονο παραγγελεια απο εξωτερικο. Εγω απο εκει πήρα . Εκτος και αν βολεύεσαι με universal θήκες. Επισής εγω το έχω το κινητο κοντα στους 2 μηνες και δεν μου εχει βγάλει ενημέρωση για 5. Εχει βγάλει σε κανέναν απο εσας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basoula_85 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Μαλλον δεν θα βγει καμια ενημερωση για το κινητο! Μεχρι στιγμης ουτε εμενα μου εχει ερθει κατι! Κριμα και ειναι ωραιο κινητο και συσκευη 2015 που επρεπε τουλαχιστον την 5 να την παρει! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basoula_85 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Καλησπερα να κανω μια ερωτηση εχει κανεις προβλημα με το wifi ή το 4G της συσκευης; παρατειρω το τελευταιο καιρο οτι οταν σβηνει η οθονη ειναι σαν να σταματαει το ιντερνετ,μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση ή καποια εφαρμογη για να δουλευει το ιντερνετ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GrFOx Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Και τα προβληματα συνεχίζονται. Πλέον κατα καιρους σταματάει να ανταποκρίνεται. Ουτε κλείνει ούτε ανοιγει, μετα απο κανα δίωρο επανερχεται. Αρχιζω να πιστεύω οτι ήταν κακή αγορα, δεδομένης της μηδενικής υποστήριξεις λογισμικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basoula_85 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Και τα προβληματα συνεχίζονται. Πλέον κατα καιρους σταματάει να ανταποκρίνεται. Ουτε κλείνει ούτε ανοιγει, μετα απο κανα δίωρο επανερχεται. Αρχιζω να πιστεύω οτι ήταν κακή αγορα, δεδομένης της μηδενικής υποστήριξεις λογισμικού. Θα συμφωνήσω μαζι σου! Ενω η ΖΤΕ με το V967s με ικανοποίησε πολυ,με αυτο το κινητο απογοητευτικα! Ποτε ξανα ZTE! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts