padodinamos Δημοσιεύτηκε September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 15, 2015 Ψαχνω κινητό έως 200 ευρώ απο skroutz... Αν υπάρξει κατι πραγματικα πολύ καλο ανεβαίνει και το budget... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Δεν μας λες μέγεθος και τι χρηση κανεις. Πάντως νομιζω πως απο Σκρουτζ αυτή τη στιγμη το Lenovo A8 στα 196 βαση specs δείχνει να είναι η πιο συμφέρουσα αγορα. Με 8πυρινο επεξεργαστη 2Gb RAM και πολυ καλες κριτικες απο κατοχους δυσκολα πεφτεις εξω. Ίσως να μπορείς να το βρεις και πιο φθηνά σε ευρωπαϊκή αποθήκη. Απο Windows το lumia 640 είναι πολύ καλη επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
padodinamos Δημ. September 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 μέγεθος γυρω στις 5" είναι καλα... λιγο παραπανω λιγο παρακατω δεν υπαρχει θεμα! Για android ψαχνω, δεν θελω windows. Όσο για την χρηση, ιντερνετ, mail, viber, instagram, facebook, youtube και ολα τα σχετικα. Επίσης οσο το δυνατο πιο καλη καμερα και απο τις 2 πλευρες! Βρήκα το Sony Xperia M4 Aqua που ειναι βεβαια στα 234. Καλο ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Huawei Honor 4X 175 vmall.com EU SHOP Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
padodinamos Δημ. September 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 θα προτιμουσα απο skroutz καλυτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 θα προτιμουσα απο skroutz καλυτερα... Το έχει 190 στην ΑΜΑΖΟΝ. ΙΤ/FR/DE. Αξιοπιστοτατη Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
padodinamos Δημ. September 17, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Κατέληξα στο Sony Xperia M4 Aqua. Να προχωρησω για την αγορα του ή δεν μου το προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Κατέληξα στο Sony Xperia M4 Aqua. Να προχωρησω για την αγορα του ή δεν μου το προτείνετε; Καλη συσκευή αλλά απο όσο ξέρω έχει θέμα με την εσωτερική μνήμη. Μένουν γύρω στα 1,5 με 2,0 GB ελεύθερα για εφαρμογές πράγμα που είναι απαράδεκτο για μια συσκευή σε αυτές τις τιμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
padodinamos Δημ. September 17, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Καλη συσκευή αλλά απο όσο ξέρω έχει θέμα με την εσωτερική μνήμη. Μένουν γύρω στα 1,5 με 2,0 GB ελεύθερα για εφαρμογές πράγμα που είναι απαράδεκτο για μια συσκευή σε αυτές τις τιμες. αν βαλω μια καρτα μνημης 16GB δεν θα ειμαι καλυμμένος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 αν βαλω μια καρτα μνημης 16GB δεν θα ειμαι καλυμμένος; Όχι ακριβως καθώς καποιες εφαρμογες δεν μεταφέρονται στην sd και αυτές που μεταφέρονται δεν μεταφέρονται εξολοκλήρου. Αυτό σημαίνει πως κάθε λίγο θα πρεπει να καθαριζεις τα περιττά αρχεία για να μπορείς να εχεις ελεύθερο χωρο. Σκέψου μονο πως το fb πχ. πιάνει ιδιαίτερα μεγαλο χώρο που μαζί με τα data μπορεί να φτασει και τα 500mb και δεν μεταφερεται. Αν βαλεις και τα updates που θα κανει η συσκευή κάθε τόσο μπορεί να βρεθείς πολύ γρήγορα με ακόμα λιγότερο χώρο. Σε γενικές γραμμές η Sd είναι καλη λύση αλλά όταν μιλάμε για συσκευές χαμηλού κοστους που συμβιβάζεσαι. Στα 200+ είναι θέμα... Αυτή είναι η άποψη μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
padodinamos Δημ. September 18, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Καταλαβα... εχεις να μου προτεινεις καποια αλλη συσκευη; :( θα προτιμουσα κατι απο lg, samsung, sony και skroutzομάγαζο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Καταλαβα... εχεις να μου προτεινεις καποια αλλη συσκευη; :( θα προτιμουσα κατι απο lg, samsung, sony και skroutzομάγαζο. Εγώ κάτω απο 200€ θα πηγαινα στο Lenovo που σου πρότεινα παραπανω. Μέχρι 250€ θα πήγαινα σε συσκευή απο εξωτερικο όπως πχ το ZTE Nubia Z9 mini και έως 300€ θα πηγαινα στο Alcatel Idol 3. Πάντως υπαρχουν και αλλες αξιόλογες συσκευές όπως πχ το Samsung Galaxy J5 με ωραία οθόνη, απτοβληματιστο αλλά πεφτεις στο 1,5 RAM και σε πιο αργό επεξεργαστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts