Jump to content

laptop σβηνει

meiva
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδια. Oταν ανοιγω το λαπτοπ (HP G62) πηγαινει μεχρι το σημα των windows και σβηνει. Αν το ξανανοιξω πηγαινει μεχρι ενα βημα πιο πριν δηλαδη στο σημα της HP και setup F2 και παλι κλεινει. Αν το ξανανοιξω παλι ανοιγει για λιγο κι αμεσως κλεινει. Ανοιξα το λαπτοπ το καθαρισα τις εισοδους αερα, τον ανεμιστηρα, αλλαξα και παστα και παλι τα ιδια. Αλλαξα σκληρο και παλι τα ιδια. Αλλαξα μνημες παλι τα ιδια. Εβαλα μονο την μπαταρια, μονο το τροφοδοτικο και παλι τα ιδια. Δεν μπορω να μπω στο bios. Τι λετε να φταιει και τι πρεπει να κανω. Ευχαριστω πολυ!

Μήπως στο Bios Setup δεν είναι σωστά ρυθμισμένος ο δίσκος στο AHCI - SATA ? Είδα ότι δεν μπορείς να μπεις Bios. Δες λίγο το βιντεάκι http://www.fixya.com/support/t15347065-need_reset_bios_hp_g62_435dx

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Μήπως στο Bios Setup δεν είναι σωστά ρυθμισμένος ο δίσκος στο AHCI - SATA ? Είδα ότι δεν μπορείς να μπεις Bios. Δες λίγο το βιντεάκι http://www.fixya.com/support/t15347065-need_reset_bios_hp_g62_435dx

Οταν το ανοιξα και καθαρισα ανεμιστηρα κ.λ.π. ειχα βγαλει και την μπαταρια cmos οποτε πρεπει να εγινε clear.

Κατα τη γνωμη μου ειναι θερμοκρασία, περίεργο γιατι εκανες ολα αυτα που λες.

Τσεκαρες οτι γυρναει το ανεμιστηρακι;

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Κατα τη γνωμη μου ειναι θερμοκρασία, περίεργο γιατι εκανες ολα αυτα που λες.

Τσεκαρες οτι γυρναει το ανεμιστηρακι;

Ειδα και το ανεμιστηρακι, δουλευει κανονικα. Εχω κανει τα παντα δεν ξερω τι αλλο να κανω πολυ περιεργο.

Δυστυχώς δεν μπορώ να μαντέψω τι μπορεί να έχει το μηχάνημά σου. :worry:

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Μητρικη ισως. Που με την θερμοκρασια λειτουργιας εντεινεται το προβλημα. Δοκιμασε να το αφησεις μια ημερα απειραχτο και μετα δες.
Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ