meiva Δημοσιεύτηκε September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 13, 2015 Γεια σας παιδια. Oταν ανοιγω το λαπτοπ (HP G62) πηγαινει μεχρι το σημα των windows και σβηνει. Αν το ξανανοιξω πηγαινει μεχρι ενα βημα πιο πριν δηλαδη στο σημα της HP και setup F2 και παλι κλεινει. Αν το ξανανοιξω παλι ανοιγει για λιγο κι αμεσως κλεινει. Ανοιξα το λαπτοπ το καθαρισα τις εισοδους αερα, τον ανεμιστηρα, αλλαξα και παστα και παλι τα ιδια. Αλλαξα σκληρο και παλι τα ιδια. Αλλαξα μνημες παλι τα ιδια. Εβαλα μονο την μπαταρια, μονο το τροφοδοτικο και παλι τα ιδια. Δεν μπορω να μπω στο bios. Τι λετε να φταιει και τι πρεπει να κανω. Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Μήπως στο Bios Setup δεν είναι σωστά ρυθμισμένος ο δίσκος στο AHCI - SATA ? Είδα ότι δεν μπορείς να μπεις Bios. Δες λίγο το βιντεάκι http://www.fixya.com/support/t15347065-need_reset_bios_hp_g62_435dx Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meiva Δημ. September 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Μήπως στο Bios Setup δεν είναι σωστά ρυθμισμένος ο δίσκος στο AHCI - SATA ? Είδα ότι δεν μπορείς να μπεις Bios. Δες λίγο το βιντεάκι http://www.fixya.com/support/t15347065-need_reset_bios_hp_g62_435dx Οταν το ανοιξα και καθαρισα ανεμιστηρα κ.λ.π. ειχα βγαλει και την μπαταρια cmos οποτε πρεπει να εγινε clear. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Κατα τη γνωμη μου ειναι θερμοκρασία, περίεργο γιατι εκανες ολα αυτα που λες. Τσεκαρες οτι γυρναει το ανεμιστηρακι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meiva Δημ. September 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Κατα τη γνωμη μου ειναι θερμοκρασία, περίεργο γιατι εκανες ολα αυτα που λες. Τσεκαρες οτι γυρναει το ανεμιστηρακι; Ειδα και το ανεμιστηρακι, δουλευει κανονικα. Εχω κανει τα παντα δεν ξερω τι αλλο να κανω πολυ περιεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Δυστυχώς δεν μπορώ να μαντέψω τι μπορεί να έχει το μηχάνημά σου. :worry: Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Μητρικη ισως. Που με την θερμοκρασια λειτουργιας εντεινεται το προβλημα. Δοκιμασε να το αφησεις μια ημερα απειραχτο και μετα δες. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts