frafra Δημοσιεύτηκε December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 18, 2004 Ρε παιδιά σε ορισμένες σελίδες, αλλά και όταν πάω να ανοίξω torrents από το http://www.suprnova.org μου βγάζει το παραπάνω μήνυμα. Δεν μπορώ να καταλάβω αν φταίει ο mozilla ή to zone alarm. Στο mozilla δεν έχω κάποιο αντίστοιχο extension ( π.χ AdBlock), αλλά και στο zone alarm αφήνω τα pop up. Να πω ότι δεν μου έχει ξαναβγάλει ποτέ τέτοιο μήνυμα και δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει. Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 πολυ απλα ο mozilla σε προστατευει απο πολλα και διαφορα activex controls που προσπαθουν πολλες σειλδες να εγκαταστησουν στον Η/Υ σου, 99% ειναι καποιο spyware η adware Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. December 18, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (18 Δεκ. 2004 , 12:06) πολυ απλα ο mozilla σε προστατευει απο πολλα και διαφορα activex controls που προσπαθουν πολλες σειλδες να εγκαταστησουν στον Η/Υ σου, 99% ειναι καποιο spyware η adware Φίλε hunter δεν είναι ο mozilla γιατί όταν απενεργοποίησα το zone alarm έμπαινε κανονικά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει, αφού μέχρι χτες ήταν ΟΚ. Δεν μπορώ να βρω και ποια ρύθμιση είναι στο ΖΑ, να την αλλάξω...Τα κοίταξα όλα, αλλά πάλι.... Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...Το πρόβλημα εμφανίζεται κυρίως στο suprnova.org όταν θέλω να κατεβάσω κάποιο torrent στο παράθυρο του mozilla ''Open with...'', ''Save to disc...''. Εκεί γράφει object has been blocked... :blink: Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (18 Δεκ. 2004 , 12:06) πολυ απλα ο mozilla σε προστατευει απο πολλα και διαφορα activex controls που προσπαθουν πολλες σειλδες να εγκαταστησουν στον Η/Υ σου, 99% ειναι καποιο spyware η adware Τα ActiveX controls είναι προϊόν της Microsoft και ως εκ τούτου είναι λογικό να μην παίζουν σε Mozilla. Εδώ όμως το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με τον Mozilla όπως είπε και ο φίλος μας. Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. December 18, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dr_Michael (18 Δεκ. 2004 , 17:42) Τα ActiveX controls είναι προϊόν της Microsoft και ως εκ τούτου είναι λογικό να μην παίζουν σε Mozilla. Εδώ όμως το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με τον Mozilla όπως είπε και ο φίλος μας. Οπότε τι κάνω; :o Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 Η λύση είναι απλή. Ανοίγεις το ZoneAlarm και πηγαίνεις privacy. Εκεί που γράφει Mobile code control, πατάς custom. Έπειτα απενεργοποιείς το block mime-type integrated objects. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. December 18, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος verikets (18 Δεκ. 2004 , 18:58) Η λύση είναι απλή. Ανοίγεις το ZoneAlarm και πηγαίνεις privacy. Εκεί που γράφει Mobile code control, πατάς custom. Έπειτα απενεργοποιείς το block mime-type integrated objects. Είσαι πρώτος! :D Δεν πιστεύω να έχω κανά πρόβλημα με spyware ε; Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Δε νομίζω απλά καλά είναι να έχουμε ένα anti-spyware όπως το ad-aware ή το spybot. Είναι απαραίτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts