Γιάννης Δημοσιεύτηκε September 30, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 30, 2003 Εχω κατι θεματα σε vcd και svcd που ειναι 2-3 δισκακια το καθε ενα.Υπαρχει τροπος ευκολος να τα ενωσω αυτα και να φτιαξω ενα dvd που να τα περιεχει ανα παρασταση????Ευχαριστω. :) :) :) :) Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Γιάννης Εχω κατι θεματα σε vcd και svcd που ειναι 2-3 δισκακια το καθε ενα.Υπαρχει τροπος ευκολος να τα ενωσω αυτα και να φτιαξω ενα dvd που να τα περιεχει ανα παρασταση????Ευχαριστω. :) :) :) :) Χμ.... χρονοβορα διαδικασια ! Χρειαζεται να τα μετατρεψεις σε mpeg2 για DVD format, και μετα με καποιο προγραμμα DVD Authoring τα επιλεγεις και τα κανεις DVD ! http://www.pegasys-inc.com/e_main.html για τα Software !!! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 1, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2003 Ευχαριστω αλλα δεν νομιζω να ειναι για την ...ηλικια μου!!!! :) :) :) :) Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts