Jump to content

προβλημα με καινουριες μνημες ram

tzanakos1983
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα στο φορουμ

Εχω εναν υπολογιστη οπου η μητρικη υποστηριζει μνημη ram ddr3 στα 2.133 mhz

Οι μνημες μου ειναι 2 του 1 gb

αγορασα σημερα τις εξης 2 μνημες απο το e-shop

KINGSTON HX316C9SRK2/8 8GB (2X4GB) 1600MHZ DDR3 XMP HYPERX SAVAGE DUAL CHANNEL KIT

Το προβλημα ειναι, οτι ενω τις μνημες τις διαβαζει κανονικα στην εκκινηση του BIOS, μετα οταν μπαινει το logo των Windows 7 ultimate που εχω, εκει κολαει η οθονη και σταματα.

Υπαρχει καποια λυση;

Η μητρικη μου ειναι η p55-ud3l

Εκανα update στο bios, πατησα και το power ενω εχω ανοιχτο τον διακοπτη και βγαλμενη την μπριζα αλλα το ιδιο αποτελεσμα.

Καμια βοηθεια;

Να αναφερω επισης οτι στο pc μου πριν καμποσους μηνες καηκε το τροφοδοτικο, και μαζι με αυτο δεν λειτουργει η υποδοχη ethernet. Επισης, οι μνημες που εχω οι παλιες ειναι 2x2 gb. Το παραδοξο ομως ειναι οτι τωρα (μετα το καψιμο του τροφοδοτικου) τις διαβαζει σαν 2x1 gb, απο διπλες μονες δηλαδη.

Ευχαριστω εκ των προτερων

Οπως αναφέρεις ήδη έχει θέμα η μητρική όχι μόνο στο σλοτ με τις μνήμες αλλά και στο ethernet. Πολύ πιθανό να μην αναγνωρίζει, ο λόγος το πρόβλημα που έχει ;)

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως