stella_chr Δημοσιεύτηκε September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 3, 2015 Καλημέρα σας, Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: προσπαθώ, από εχτές, να εγκαταστήσω ένα wifi repeater (μάρκας Turbo-X, σας σας βοηθάει). Το repeater έχει εργοστασιακή ip 192.168.10.1 ενώ το router μου 192.168.1.1. Απ' ότι καταλαβαίνω (δεν είμαι και τεχνικός), επειδή η ip δεν είναι στην ίδια υποομάδα, δεν γίνεται επαφή του router με το repeater. Aυτό μου λέει άλλωστε όποτε κάνω χειροκίνητη απόδοση διεύθυνσης ip. Υπάρχει κάποια λύση; Σημείωση: πριν αλλάξω router, το repeater ήταν κανονικά συνδεδεμένο με το παλιό και δεν είχα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Υπάρχει πιθανότητα ασυμβατότητας...τι μάρκα ρουτερ είχες πριν και τι τώρα..δεν παίζει ρόλο ή υποομάδα.. Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 (edited) Καλημέρα σας, Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: προσπαθώ, από εχτές, να εγκαταστήσω ένα wifi repeater (μάρκας Turbo-X, σας σας βοηθάει). Το repeater έχει εργοστασιακή ip 192.168.10.1 ενώ το router μου 192.168.1.1. Απ' ότι καταλαβαίνω (δεν είμαι και τεχνικός), επειδή η ip δεν είναι στην ίδια υποομάδα, δεν γίνεται επαφή του router με το repeater. Aυτό μου λέει άλλωστε όποτε κάνω χειροκίνητη απόδοση διεύθυνσης ip. Υπάρχει κάποια λύση; Σημείωση: πριν αλλάξω router, το repeater ήταν κανονικά συνδεδεμένο με το παλιό και δεν είχα πρόβλημα. Κάνε ένα από τα δύο 1) Προφανώς θα έχει κάποιο πρόγραμμα δχσης το turbo - x :wacko: για να αλλάξεις τις ιρ δνσεις ή την ιρ δνση του, σε αυτόματη απόδοση από το ρούτερ ή σε κάποια της μορφής 192.168.1.χχχ 2) Επίσης μπορείς να αλλάξεις την ιρ του ρούτερ σου σε 192.168.10.ΧΧΧ (ΕΚΤΌΣ ΑΠΟ 1) και θα είσαι οκ πιστεύω Edited September 7, 2015 by George_Kont Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts