psybill Δημοσιεύτηκε December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 16, 2004 καλημερα παιδια. ειπα να μην ανοιξω νεο θεμα, αλλα αφου μου το προτεινε ο ιδιος ο mcde προχωρω. παραθετω το pm που του εστειλα προσφατα εγκατεστησα στο pc 2 δισκους serial ata, οχι με raid. o ενας εχει το λειτουργικο και ο αλλος τα αρχεια μου. μεχρι χτες το μεσημερι ολα πηγαινα μια χαρα. το απογευμα λοιπον καποιος επρεπε να χρησιμοποιησει το pc ενω δεν ημουν εκει για μια απλη εκτυπωση απο δισκετα.εδω θα σταθω ιδιαιτερα γιατι δεν μπορω να φανταστω κατι αλλο. μεσα στο floppy υπηρχε μια δισκετα η οποια εχει τους drivers για serial ata που βοηθησαν για την εγκατασταση των xp στο Pc. πραγματικα δεν θυμαμαι αν αυτη η δισκετα 1 μηνα τωρα ειχε βγει ποτε απο το floppy. το ατομο που χρησιμοποιησε το pc μου ειπε οτι δεν παρατηρησε κατι περιεργο, εκανε την εκτυπωση και εκανε stut down κανονικα.( η δισκετα με τους drivers δεν ξαναμπηκε στο floppy) οταν εγω πηγα να ανοιξω το pc, τα xp φανηκε να κανουν κατι σαν scan disk. υπεθεσα οτι το shutdown δεν εγινε κανονικα ειτε απο λαθος ειται απο διακοπη ρευματος.(τελικα οταν ρωτησα τιποτα απο τα δυο δε συνεβει). επειδη το scandisk καθυστερουσε ειπα να κοιταξω το pc. εδω θα σου πω οτι θυμαμαι. εκανε κατι σε 3 σταδια. αφου τελειωσαν τα 2 πρωτα στο 3ο αρχισε να κανει replace καποιο αρχειο( δεν θυμαμαι τι ακριβως) με καποιο default σε ολα τα αρχεια του υπολογιστη. οταν μετα απο αρκετη ωρα τελειωσε και ανοιξε ειδα καποιες αλλαγες στην αναλυση της οθονης και επεισης δεν υπηρχε και το quick launch. εκανα ενα restart και απο τοτε δεν ξανα ανοιξε ποτε. κανει εκκινιση, βλεπει τους 2 δισκους και με το που εμφανιζεται το logo των xp και παλι restart. δεν μπορω να μπω ουτε σε safe mode. οπως απαντησε και ο mcde η δισκετα αυτη ειχε χρησιμοτητα μονο οταν εκανα την εγκατασταση των serial ata, απλα στεκομαι εκει γιατι δεν εκανα κατι αλλο στο pc ωστε να δημιουργηθει προβλημα. προσπαθησα να κανω repair τα xp και αφου ξαναπερασα τους driver για SATA ο υπολογιστης εμεινε στο c:/windows>. δεν συνεχισα για να μην κανω καμια βλακεια. μπορει καποιος να φανταστει τι μπορει να φταει?? δεν θα χασω τιποτα το ιδιαιτερο απο αρχεια(τα περισσοτερα ειναι στον αλλο δισκο) αλλα βαριεμαι να κανω ολη τη διαδιακασια απο την αρχη. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts