pektis7 Δημ. May 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2004 Και εγώ αν και το γράφω Αρχ. μουσ. δεν μου τα αναγνωρίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. May 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2004 Ακομα τιποτα δυστυχως με το PC Suite 5.8 :( Εχει κανεις καποιο προγραμμα που να σβηνει ολα τα στοιχεια του PCSuite; Δοκιμασα και χειροκινητα αλλα τιποτα ! Δεν θελω να καταληξω σε ολικο format του δισκου... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2004 XP έχεις? αν είναι πάνω σε 98 ή 2000 (αναβαθμίστηκαν) ή αν δεν έχουν περασμένο το ΣΡ1 ή αν το έχεις περάσει μετά (δεν είναι στο αρχικό πακέτο) τότε ίσως έχεις πρόβλημα. λύση? φορμάτ. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. May 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Teacher (17 Μάι. 2004 , 11:51) Ο φάκελος πρέπει να έχει ακριβώς την ίδια ονομασία με το φάκελο που υπάρχει στη μνήμη του κινητού Αρχ. μουσ. δεν ξέρω εάν το κάνει σε εσένα, πάντως στο δικό μου δεν το κάνει.κ το γράφω ακριβώς.Μήπως θέλει κάτι άλλο; Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoelistiko Δημ. May 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος drkaltsas (17 Μάι. 2004 , 16:41) δεν ξέρω εάν το κάνει σε εσένα, πάντως στο δικό μου δεν το κάνει.κ το γράφω ακριβώς.Μήπως θέλει κάτι άλλο; kai se mena dokimasa episis me arketes alles onomasies alla tipota :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. May 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2004 Μήπως η συντακτική ομάς τής σελίδας να έγραφε για το 6230 ένα full report γιατί βλέπω έχουμε μείνει με το preview άρθρο απο τον οκτώβρη Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2004 Μπορείτε να τα βάλετε χύμα μέσα στην κάρτα. είναι ο πιο εύκολος τρόπος (αυτό κάμω και εγώ) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. May 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2004 Βρε παιδια να ρωτησω...Επειδη χρησιμοποιω πολυ το GPRS καθε μερα το να το εχω σε συνεχη συνδεση επιβαρυνω πολυ την μπαταρια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2004 Wirelessly posted (:up: Sony Ericsson P900 :up:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από gregorisvas Βρε παιδια να ρωτησω...Επειδη χρησιμοποιω πολυ το GPRS καθε μερα το να το εχω σε συνεχη συνδεση επιβαρυνω πολυ την μπαταρια?? Και βέβαια φίλε Γρηγόρη τρώει μπαταρία και δυστυχώς για εμάς τρώει πάρα πολύ μπαταρία. Ο λόγος είναι απλός, το κινητό είναι 2GSM με την ενεργοποίηση του GPRS μεταβάλετε σε 2,5GSM. Μόνο αυτό σκέψου. Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. May 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2004 Χμμμμμ....Σωστα!ΟΚ!THANX Μανοοοο!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. May 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2004 ola kala stin arxi me to kinito alla tora otan to anigo meta apo fortisi mou zitaei na rithmiso ora kai hmerominia.perni poli eykola skoni mesa stin othoni xwris na exw vgali pote thn prosopsi, kai genikos egine edw kai ena mina pou to exw poli trizato! Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. May 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2004 Αυτο με την ωρα και τη σκονη συμβαινει και σ'εμενα.Με την διαφορα οτι το ενα φτιαχνεται(σκονη).Το αλλο πως?????? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. May 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (17 Μάι. 2004 , 16:11) XP έχεις? αν είναι πάνω σε 98 ή 2000 (αναβαθμίστηκαν) ή αν δεν έχουν περασμένο το ΣΡ1 ή αν το έχεις περάσει μετά (δεν είναι στο αρχικό πακέτο) τότε ίσως έχεις πρόβλημα. λύση? φορμάτ. Ελυσα προσωρινα το προβλημα μου με το PCSuite 5.6 απλα για να μεταφερω τις φωτογραφιες και να βαλω καποια mp3 για ηχους κλησης... Δυστυχως εχω τα Win98 και προχωραω για format την επομενη εβδομαδα... :confused: Ευχαριστω παντως... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. May 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2004 Πως μπορω να εγκαταστησω παιχνιδια στο 6230; Αναλυτικα αν γινετε γιατι δεν ξερω πως γινετε σε series 40... :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2004 μέσω της σουίτας :) του nokia application installer. είναι πολύ απλό ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclaud Δημ. May 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2004 ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ 6230 ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΟΡΙΑ.. ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΩ ΑΡΧΕΙΑ avi,mpeg,wmv κτλ.. ΣΕ 3gp ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ????? ΚΑΠΟΙΟ LINK ΙΣΩΣ???? ΤΗΑΝΚ ΥΟU!!!!!! Παράθεση :kill: Ηντά πες μρε!!! θα σε ντουφεκίσω!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biller Δημ. May 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2004 Την ίδια απορία είχα κι εγώ φίλε, προσπάθησε να βγάλεις άκρη διαβάζοντας το συγκεκριμένο τόπικ που υπάρχει γι'αυτό το θέμα.... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=21809&perpage=20&pagenumber=1 Παράθεση GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 Καλημέρα Πήρα και εγώ το 6230, αλλά έχω δύο προβλήματα. 1.Με υπέρυθρες και σε windows 2000 αλλά και σε άλλο PC με windows XP ενώ βλέπει το κινητό και ξεκινάει τον συγχρονισμό δεν συνεχίζει και το πρόγραμμα βγάζει το μύνημα: "Μη καθορισμένο στοιχείο" 2. Όταν το κλείσω και το ανοίξω χάνει ώρα και ημερομηνία. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nizinski Δημ. May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 Χαίρετε.Διαβάζω πολύ καιρό τα post για το 6230 και αποφάσισα να το αγοράσω.Επειδή προκύπτουν πολλές απορίες και οι σελίδες του thread είναι πολλές για να ψάξει κανείς,θα πρότεινα να αναλάβει κάποιο μέλος με αρκετή εμπειρία στο κινητό να γράψει ένα ολοκληρωμένο review. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nizinski Δημ. May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 Κάποιος με μεγάλη εμπειρία στο κινητό να αναλάβει να γράψει ένα ολοκληρωμένο review. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DlMlTRlS Δημ. May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mclaud (18 Μάι. 2004 , 00:51) ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ 6230 ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΟΡΙΑ.. ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΩ ΑΡΧΕΙΑ avi,mpeg,wmv κτλ.. ΣΕ 3gp ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ????? ΚΑΠΟΙΟ LINK ΙΣΩΣ???? ΤΗΑΝΚ ΥΟU!!!!!! ανοίγεις το βιντεάκι που σ ενδιαφέρει με το nokia multimedia player και κανεις "αποθήκευση ως" ή "save as".επιλέγεις όνομα αρχείου στο παραθυράκι που βγαίνει κι από κάτω προσέχεις να γράφει αρχείο τύπου 3gp. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 http://www.mobile-review.com/review/nokia-6230-en.shtml Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 το ανάποδο με quick time pro νομίζω. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DlMlTRlS Δημ. May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 νομίζω πως έχω τη λύση για το πρόβλημα με την απώλεια ώρας και ημερομηνίας κατά την φόρτιση: ρυθμίστε την μορφή ημερομηνίας σε "Δευ 17 Μαίου 2004" και όχι "Δευ 17-05-2004" ή "Δευ 17/05/2004" ή "Δευ 17.05.2004" ή οτιδήποτε άλλο..... θα διαπιστώσετε ότι παύει να χάνεται η ώρα και η ημερομηνία κατά τις φορτίσεις! :D δοκιμάστε το!πιστεύω θα πιάσει και σε σας,σε μένα τουλάχιστον πιάνει τις τελευταίες 5 φορές που το δοκίμασα!!! καλή επιτυχία.... :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DlMlTRlS Δημ. May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 και κάτι άλλο ψιλοάσχετο....είδε κανείς την εκπομπή χθες βράδυ στην ΝΕΤ για τις επιπτώσεις κινητών στον ανθρώπινο οργανισμό?εγώ πάντως έπαθα ένα ψιλοσοκ,μου ρθε να το σπάσω στον τοίχο το δικό μου....νομίζω πως "παν μέτρον άριστον"....χρειάζεται λιγο προσοχή η χρήση των κινητών!κι ακόμη δεν τα χρησιμοποιούμε καμιά 20ετία για να ξέρουμε σίγουρα τι μπορούν να προκαλέσουν. αυτά συγνώμη για την παρέμβαση, ήθελα να το μοιραστώ με κάποιους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts