Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6230

Pimpsick
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (21 Αύγ. 2004 , 15:12)

361 ευρώ...?????

Πανάκριβο...ξαναλέω 332 ευρώ από telefoncity...για όποιον ενδιαφέρεται...

Hρεμα βρε που είναι και πανάκριβο...είναι κοινώς γνωστό ότι εκμεταλεύονται εκεί το Φπα που είναι 13%,αλλά ΔΕΝ σου βάζουν έξοδα αποστολής???και από πότε 29 ευρώ είναι τεράστια διαφορά????Μην φανατίζεστε,και στην διάθεση όποιου θέλει να δει τα τιμολόγια χονδρικής όπου μας το δίνουν 276 ευρώ συν 18% φπα=325,68..Οπως και νάχει για πρώτη φορά η Νόκια προσφέρει ένα best value for money,ΑΝ ομαλοποιηθεί η διάθεσή του...

<Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ.....

Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DlMlTRlS (21 Αύγ. 2004 , 12:15)

π.χ. εγώ αρχικά είχα πρόβλημα ημερομηνίας,έκανα αναβάθμιση,λύθηκε,αλλά μετα μου κανε κάτι κόλπα,την μια "έβλεπε" την mmc,την άλλη όχι!τελικά βγήκε η 4.28,μέχρις στιγμής όλα καλά,εκτός αυτού με την μνήμη που την βλέπει λιγότερη.φαντάζομαι πως αν βγει 5.28,θα έχω δικαίωμα για αναβάθμιση...τι λέτε?

nai to egrapsa kai pio panw einai DWREAN. Ego xtes piga mesimeri kai prolava 4 kleinane kai perimena kai egine. Dikeousai dwrean gia 1 xrono apla tous rotisa poso exei gian a xerw ENIMEROTIKA kai mou eipan 14 euro !!! Bebaia den plirosa tpt.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DlMlTRlS (21 Αύγ. 2004 , 10:29)

εδώ νομίζω κάνεις λάθος φίλε μου,κι εγώ έκανα αναβάθμιση,"ανεβοκατεβαίνει" κανονικά το ρολόι.

LOL nai kounietai to screen kanonika MY MISTAKE :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gjimmys (21 Αύγ. 2004 , 11:37)

Εγω πηρα τηλεφωνο σε NOKIA CLUB και μου ειπαν οτι αν δεν εχει προβλημα και ειναι στην εγγυηση πληρωνω για την αναβαθμιση.ι :rolleyes:

Loipon apokleietai na pliroseis apla rotisa enimerotika poso exei gia na xerw (14 euro) OMWS mou tin ekana dwrean kai epitopou.

Opote epeidi eisai athina pigene i Nokia Sytggrou i Nokia Vouliagmenis .pros glyfada. Stin vouliagmenis tin exei sigoura :) KAi an sou pei exei xrewsi pes oti to agorases prin 2 mines kai kolaei to roloi ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kinitoneidimonas (21 Αύγ. 2004 , 15:27)

Hρεμα βρε που είναι και πανάκριβο...είναι κοινώς γνωστό ότι εκμεταλεύονται εκεί το Φπα που είναι 13%,αλλά ΔΕΝ σου βάζουν έξοδα αποστολής???και από πότε 29 ευρώ είναι τεράστια διαφορά????Μην φανατίζεστε,και στην διάθεση όποιου θέλει να δει τα τιμολόγια χονδρικής όπου μας το δίνουν 276 ευρώ συν 18% φπα=325,68..Οπως και νάχει για πρώτη φορά η Νόκια προσφέρει ένα best value for money,ΑΝ ομαλοποιηθεί η διάθεσή του...

Xμμμμμ.... :confused:

1. Δεν φανατίζομαι, κοιτώ το συμφέρον μου!

2. Το ξέρω για το ΦΠΑ αλλά....προς όφελος μου δεν είναι? :blink:

3. Εξοδα αποστολής €6 άρα €338...πάλι είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ από τα €361...

p.s Δίνω στα παιδιά την φτηνότερη τιμή που μπορούν να το βρουν....από πότε είναι αυτό φανατισμός..? :confused: :eek:

Πάντα φιλικά. :whistle:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Iσως είναι λίγο άστοχο το<φανατίζεσαι>αλλά έτσι δείχνει σε μένα όταν γράφεις Πανάκριβο και ΞΑΝΑΛΕΩ ,αυτές τις λέξεις.Ισως και να είμαι και ευαίσθητος επειδή έχω κι εγώ ένα μαγαζάκι που λιώνω για να το κρατήσω κι όταν ακούω 361-338 με τα έξοδα=23 ευρώτεράστια διαφορά,με πιάνει κάτι... :D Σαφέστατα κοιτάς το συμφέρον σου ,αλλά δεν είναι προς όφελος του συμφέροντός σου να το πιάνεις πριν πάρεις το κινητό στο χέρι,να είσαι δίπλα στο κατάστημα ΑΝ από την μάνα του σε συσκευασία έχει πρόβλημα και να το αλλάξεις(χαρακτηρίζονται ως DOA=Dead on arrival,στην δουλειά μας)και να έχεις ια προσωπική επαφή με τον υπάλληλο -πωλητή-ιδιοκτήτη,αν χρειαστείς κάτι να αποτανθείς να σε βοηθήσει??Για 23 ευρώ??λέω απλά.... :)

Εννοείται ΄΄οτι ούτε κάν τσαντίζομαι με αυτά ,πάντα με φιλική και την καλύτερη διάθεση και εδώ και στο http://www. techteam.gr που μπαίνω στα φόρουμ,θεωρώ όλα τα μέλη φιλαράκια που αντί να τα λέμε από κοντά τα λέμε έτσι,μέσω pc. :happy:

Δυστυχώς πάντως ακόμα δεν έχει υλοποιηθεί η διάθεσή του από ότι μου είπε το άτομο που χρησιμοποιώ στην αποθήκη της νόκια.Μετά από αυτά που ήρθαν την προηγούμενη βδομάδα τα κομμάτια ,θα υπάρξει ΠΑΛΙ κενό ώσπου να ξαναπαραλάβει άλλ α και να τα διαθέσει..

<Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ.....

Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol:

Kανένα πρόβλημα κ μου αρέσει να συζητώ με επιχειρήματα..

Υπάρχει λοιπόν κ ο αντίλογος (μέσα σε αυτούς κ εγώ) που υποστηρίζει ότι πάντα με προσεκτική έρευνα αγοράς κ από διαπιστωμένα σωστά online shops είναι καλύτερα να αγοράζεις ηλεκτρονικά.Γιατί?

1. Μπορείς να βρεις καλύτερες τιμές επειδή αρκετά από αυτά δεν έχουν κόστος "βιτρίνας" με ότι εμπεριέχει αυτό.

2. Κάνεις γρήγορα κ εύκολα την παραγγελία σου.Ξέρεις πόσες φορές πήγα σε ένα κατάστημα κ δεν υπήρχε αυτό που ήθελα..?

Τώρα όσον αφορά την διαφορά...στην τιμή.

Ο ένας (telefoncity) πουλάει 332 ευρώ.Δηλαδή βγάζει κέρδος €20 περίπου. [332-(276+13%)]

Ο άλλος (πλαίσιο) πουλάει 361 ευρώ.Δηλαδή βγάζει κέρδος περίπου €35!! [361-(276+18%)]

Και ο ένας και ο άλλος έχει λειτουργικά έξοδα καθώς κ οι δύο έχουν καταστήματα!

Τα συμπεράσματα δικά σου...:whistle:

ps το ξέρω ότι έχεις κατάστημα... :o

Tο μόνο που μπορώ να συμπληρώσω είναι ότι και το Πλαίσιο αλλά και το Τέλεφον σίτι μπορεί να βρίσκουν και να αγοράζουν σε ΠΟΛΥ καλύτερη τιμή από οτι βρίσκω εγώ.Μην το δένεις κόμπο και σίγουρα άλλη τιμή όταν παίρνεις 500 κομμάτια χοντρική και άλλο στα 20... ;)

...έδωσα ένα παράδειγμα για να καταλάβεις την λογική της διαφοράς και την λογική του να αγοράζεις ηλεκτρονικά..!

thats all..

Τιποτα dimitrigr, κανουμε τη ζωη μας πιο ευκολη

Εγω πια εχω το 95% της καρτας σε AAC.

Το μονο που δε μπορω να τα στειλω στους φιλους.

Με ρωτανε AAC τι ειναι αυτο?? και σκεφτομαι...

...χμμ μαλλον κατι καινουριο και καλο!

Ρε παιδια ψαχνω την εφαρμογη MobiWord που ανοιγει κειμενακια στα series 40,

μηπως κανεις ξερει τιποτα ???

http://users.panafonet.gr/tsizmo/kid.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tracker (21 Αύγ. 2004 , 22:59)

exei mpei se ayto to forum meta tin selida 60 epsaxna kai go xtes alla den prolava na katebasw.. Nai kai ego arxisa tis metatropes kai siga siga tha ta kanw ola AAC pou einai kai to mellon.

Pantws den yparxei kamia apwleia stin poiothta hxou. Se ti kbps ta kaneis 128 i 192 ?

Οχι φιλε καμια απολυτως διαφορα.

Το ψαξα καπως παραπανω θα ελεγα μιας και ειναι και η δουλεια μου σχετικη με τον ηχο.

Λοιπον στο pc εχω μια SBLive Platinum5.1 καρτα και την συνδεω ψηφιακα με εναν harman cardon surround ενισχυτη με klipsh ηχεια.

Κωδικοποιοντας καποια συγκεκριμενα track απο ενα sound test cd που εχω συγκρηνα τα εξης:

1 τον διαχωρισμο καναλιων(ποσο πολυ μπορει να διεφερει το δεξι απο το αριστερο καναλι ηχου δηλ. καλη στερεοφ. εικονα)

2 Την αναπαραγωγη υψηλων συχνοτητων(εκει αρχιζουν πρωτα και κουρευουν αυτοι οι κωδικοποιητες)

Βρηκα λοιπον ακριβως το ιδιο ακουσμα ενος AAC στα 96/kbs με ενα mp3 στα 128/Kbs. Με πολυ μικρη διαφορα που δυσκολα γινεται αντιληπτη ισχυει το ιδιο και για ενα 80/kbs AAC(επισης ακουσα και με ακουστικα AKG)

Αρα κερδιζεις ογκο η κωδικοποιεις στο ιδιο kbs και κερδιζεις ποιοτητα.

Οντως εξελισοντας τους ιδιους αλγορυθμους συμπιεσης του mp3

εκαναν καλη δουλεια

Προσωπικα τα περισσοτερα τα κανω 96/Kbs

http://users.panafonet.gr/tsizmo/kid.jpg

thank you gia tin ypodeixi. Nai sta 128/Kbs einai ligo kalyteri i poiothta ta AAC. Pantws apo xwro lene . Einai to mellon.

Gia to word pou psaxneis kane anazitisi s ayto edw to thema den thymamai akrivws pws legetai to programa.

Σας παρακαλω,επειδη χθες μολις αγορασα ενα 6230,θα ηθελα να σας κανω μερικες ερωτησεις (κι αν γνωριζετε-και ειστε απολυτως σιγουρος μου απαντατε)

1. Γιατι οταν ειναι συνδεδεμενα τ'ακουστικα δε μου βγαζει ηχο σε εισερχομενο μηνυμα ενω αντιθετως μου βγαζει σε εισερχομενη κληση?

2. Πως μπορω να εχω διαφορετικο ηχο κλησης για καποια ονοματα του τηλ.καταλογου?(οχι ομως με ομαδες)-(εννοω προσωπικο ηχο για την καθε επαφη του τηλ.καταλογου)

3. Δοκιμασα να μεταφερω αρχεια απο το λαπτοπ στο 6230 μεσω υπερυθρων και μεσω προγραμματος pc suite 6.2 (χθες το κατεβασα απο το ιντερνετ-ειναι και σε ελληνικη εκδοση).Κατα τη μεταφορα απο το λαπτοπ στην καρτα πολυμεσων,(σχεδον παντα)μου βγαζει μηνυμα αποσυνδεσης των υπερυθρων χωρις να εχουν αποσυνδεθει.Τα windows βλεπουν κανονικη συνδεση.Τι φταιει?

Σας ευχαριστω γιατο ενδιαφερον κ την αμεση απαντηση σας εκ των προτερων.

Γιωργος.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος singer (22 Αύγ. 2004 , 01:38)

Σας παρακαλω,επειδη χθες μολις αγορασα ενα 6230,θα ηθελα να σας κανω μερικες ερωτησεις (κι αν γνωριζετε-και ειστε απολυτως σιγουρος μου απαντατε)

1. Γιατι οταν ειναι συνδεδεμενα τ'ακουστικα δε μου βγαζει ηχο σε εισερχομενο μηνυμα ενω αντιθετως μου βγαζει σε εισερχομενη κληση?

2. Πως μπορω να εχω διαφορετικο ηχο κλησης για καποια ονοματα του τηλ.καταλογου?(οχι ομως με ομαδες)-(εννοω προσωπικο ηχο για την καθε επαφη του τηλ.καταλογου)

3. Δοκιμασα να μεταφερω αρχεια απο το λαπτοπ στο 6230 μεσω υπερυθρων και μεσω προγραμματος pc suite 6.2 (χθες το κατεβασα απο το ιντερνετ-ειναι και σε ελληνικη εκδοση).Κατα τη μεταφορα απο το λαπτοπ στην καρτα πολυμεσων,(σχεδον παντα)μου βγαζει μηνυμα αποσυνδεσης των υπερυθρων χωρις να εχουν αποσυνδεθει.Τα windows βλεπουν κανονικη συνδεση.Τι φταιει?

Σας ευχαριστω γιατο ενδιαφερον κ την αμεση απαντηση σας εκ των προτερων.

Γιωργος.

1. Ayto to pathainw kai ego na min se anisixei . Sin eiserxcomeni klisi bgazei kanonika hxo kai me hands free, antitheta sta SMS den bgazei !

2.Den ginete mono me omades apo oso xerw :)

3. Gia tis yperytres me Pc Suite 5.8 to exw doulepsei poli kamia fora kolaei kai aposyndeetai . KANE RESTART kai dokimase kai tin ekdosi pio palia toy NOKIA pou eixe sto kouti. diladi tin 5.8

Pantws me yperythres douleuei kata 80% to pc suite

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimitrisgr (22 Αύγ. 2004 , 02:16)

Xexasa na sou gracw Kalimera kai kalws irthes kai sto forum !

ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ 6230 ΜΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΜΕΣΩ ΥΠΕΡΥΘΡΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΡΧΕΙΩΝ(ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΟ PC SUITE ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ),ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ SITE ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ???

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

Exw dokimasei PC Suite 6.1+ 5.8 . Kollane merikes fores.

Antitheta to Oxygen 2.4 douleuei apolyta pleon ayti i ekdosi me to 6230.

A Yparxei kai to MobiMB to version 2.0 exw dokimasei to kainourgio den mporo na to brw . Pantws ego katelixa pleon sto oixygen to teleutaio. To testara mias kai prin 2 meres ekana anavathmisi firmware opou xanaperasa ola ta rxeia me epityxia sto 6230 den milame mono gia tilefona, alla ypenthymiseis klp.

Lipon to linkl to evala apopse sto

Sto kanw edw copy paste :)

Epeidi arketoi zitate link oriste

http://nokia4alarab.net/upload/dct4...e/opm2reg24.zip

otan tha to kanete unzip tha sas zitisei password to opoio einai

UnZip password : http://www.Nokia4Alarab.Net

version 2.4 kali diaskedasi douleuei apolyta me 6230 epitelous diladi kai gallery.

Einai zip arxeio gyro sta 12 MB tha sou zitisei password gia na to anoixeis opou kai to evala. To aggliko einai.

Kali sou mera !

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimitrisgr (22 Αύγ. 2004 , 03:03)

Exw dokimasei PC Suite 6.1+ 5.8 . Kollane merikes fores.

Antitheta to Oxygen 2.4 douleuei apolyta pleon ayti i ekdosi me to 6230.

KALA EISAI A P I S T E Y T O S !!!!!!!!

SWZEIS ZWES!!!!!! :cool:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tracker (21 Αύγ. 2004 , 22:59)

Τα ΑΑC μου θυμίζουν σε φιλοσοφία τα αντίστοιχα .wma της Μicrosoft...

Πάντως λένε από θέμα χώρου και ποιότητα αναπαραγωγής... :whistle:

Παιδιά έχει κανείς το java Backgammon (ταβλάκι) που είχε το 6220..?

Το είχα δει να παίζει στο νετ όταν είχα το Siemens s55 (το είχα βάλει κιόλας) αλλά από τότε δεν μπόρεσα να το βρω..?

Αnyone help..?