Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6230

Pimpsick
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Trobocop® όχι και ίδια τιμή με το 6230 όταν κυκλοφόρησε. Η πρώτη τιμή του 6230 στα nokia shops ήταν 398 ευρώ και όπως βλέπεις το νέο θα κάνει 450 με 475 ευρώ. Μεγάλη διαφορά. Δικαιολογείται όμως γιατί οι καινοτομίες είναι πάμπολλες. Δεν είναι απλά διάδοχος, είναι η εξέλιξη του 6230.

Και λόγω όλων αυτών των καινοτομιών η συκευή πιθανόν δε θα λέγεται 6230i αλλά 6300. Άλλωστε και στην φωτογραφία του πρώτου πόστ φαίνεται καθαρά πάνω πάνω το NOKIA 6300.

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

An telikos isxioun tha einai ena apo ta kalitera kinita tis katigorias tou(isos kai to kalitero) eite exei MMC eite exei RS-MMC...

Edo to K700 pou den ipostirizei kamia karta exei fanatikous ipostiriktes to 6230i me tosa perissotera features tha exei provlima...:)

Nexus 4 & iPad mini

Eμ, σε νόκια σοψ ξεκίναγε από 384 τελική. Επίσης να πω ότι οι πρώτες αναφορές για το 6230 μίλαγαν επίσης για 450 ευρώ.

Αυτό για το όνομα το πιστεύω και εγώ. :)

Παιδιά, η εμπειρία έχει δείξει πως ενίοτε η τελική τιμή των νέων αναβαθμισμένων μοντέλων είναι χαμηλότερη από αυτή των αναβαθμιζόμενων και αυτό είναι η μαγεία της εξέλιξης, της τεχνολογίας, αλλά και του υφιστάμενου ανταγωνισμού....Θυμηθείτε 7250 και 7250i... :)

Εξαιρόντας τα σκάλες πίσω Κ 700 και S 65, μην ξεχνάτε και την επικείμενη και φημολογούμενη για εκείνη την εποχή, έλευση του F 700 ή Τ 650, με αντίστοιχες δυνατότητες.... ;)

Παίδες αν και σίγουρα έχει απαντηθεί η ερωτησή μου, είναι λίγο δύσκολο να ψάξω στις χιλιάδες σελίδες του topic, πόσα sms αποθηκεύει το κινητό; Κάνει χρήση της mmc κάρτας όσο αφορά τα sms;

Thanks

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος haki (23 Ιούν. 2004 , 16:23)

Σου ειπα ξεκαθαρα να μπεις σε αυτην τη σελιδα ΜΕΣΩ WAP και οχι μεσω PC!!! Απροσεκτεεεε! :p :p :p

Tέλος καλό....όλα καλά!!! :)

Μεγιά και το νέο σου Κ700... :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος CptBill (23 Ιούν. 2004 , 15:59)

Παίδες αν και σίγουρα έχει απαντηθεί η ερωτησή μου, είναι λίγο δύσκολο να ψάξω στις χιλιάδες σελίδες του topic, πόσα sms αποθηκεύει το κινητό; Κάνει χρήση της mmc κάρτας όσο αφορά τα sms;

Thanks

Δεν κάνει χρήση της mmc για τα sms... Η mmc είναι για τις gosu photos που βγάζει ή για τα mp3 που ακούς :up: Έχει κοινόχρηστη μνήμη με τα mms, τα mails, τις εφαρμογές java, τις επαφές, την αντζέντα (κ όμως!!) και την έκθεση. Οπότε εξαρτάται από το τί άλλο έχεις στο τηλ. Γι αυτό δεν λέει πουθενά πόσα sms αποθηκεύει. Πάντως η συνολική αυτή κοινόχρηστη μνήμη είναι 9 MB. Βγάλε computeraki κ υπολόγισε :rotfl:

6230 rulez :spam:

If only my heart had a home...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος piou (23 Ιούν. 2004 , 19:17)

"..ή για τα mp3 που ακούς.."

Παράλειψή μου...Ήθελα να πω " ή για τα mp3 που ακούς σε ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ" :p :p weeee :up:

"trobocop" τι φρίκη τρως με τις rsmmc?

πρέπει να έχεις καμια δεκαρια mmc δεν εξηγείται αλλιώς.

επίσης εσύ και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα κάτι έχετε με την nokia !!!

δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά!!

είναι μια εταιρία σαν όλες τις άλλες .

Θα συμφωνήσω με τον μίρορ. Το πλήρες έγινε ύπερπλήρες. Καλό θα ήταν όμως να ήταν έτσι από την αρχή αλλά για τη Nokia μιλάμε, ε?

η τεχνολογία εξελίσσεται .τα standards των συσκευών αλλάζουν μέρα με την μέρα και εσείς τα θέλετε όλα με την μια!!!

αν βγάλουν την υπερπλήρη συσκευή του σήμερα τι θα αγοράσεις αύριο?

εσύ θα την κρατήσεις 3 χρονια και αυτοι θα φαλιρίσουν!!!

τους έχεις για τόσο κουτούς??

ισα ισα η nokia έχει δείξει ποσο έξυπνη είναι σ αυτό γι αυτό και έχει γίνει ηρωίνη στο 80% των πελατών κινητής τηλεφωνίας.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c (23 Ιούν. 2004 , 21:20)

"trobocop" τι φρίκη τρως με τις rsmmc?

πρέπει να έχεις καμια δεκαρια mmc δεν εξηγείται αλλιώς.

η τεχνολογία εξελίσσεται .τα standards των συσκευών αλλάζουν μέρα με την μέρα και εσείς τα θέλετε όλα με την μια!!!

ισα ισα η nokia έχει δείξει ποσο έξυπνη είναι σ αυτό γι αυτό και έχει γίνει ηρωίνη στο 80% των πελατών κινητής τηλεφωνίας.

Poli sostos file sequent_c...

Sigoura den nomizo to RS-MMC na apotelei apo mono tou kritirio gia agora kinitou ektos an exeis polles MMC kai den 3ereis ti na tis kaneis... :D

Oso gia tin stasi apenanti stin nokia apo pollous den einai dikaiologimeni giati opos i nokia den ebgale(kai oute tha bgalei) tin iperpliri siskevi etsi kai oi alloi arxisan na 3YPNOUN kai na min bgazoun mia siskevi pou na ta exei ola gia na mporoun na pouloun ola ta montela tis paragogis tous...

Nexus 4 & iPad mini

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος piou (23 Ιούν. 2004 , 19:17)

Δεν κάνει χρήση της mmc για τα sms... Η mmc είναι για τις gosu photos που βγάζει ή για τα mp3 που ακούς :up: Έχει κοινόχρηστη μνήμη με τα mms, τα mails, τις εφαρμογές java, τις επαφές, την αντζέντα (κ όμως!!) και την έκθεση. Οπότε εξαρτάται από το τί άλλο έχεις στο τηλ. Γι αυτό δεν λέει πουθενά πόσα sms αποθηκεύει. Πάντως η συνολική αυτή κοινόχρηστη μνήμη είναι 9 MB. Βγάλε computeraki κ υπολόγισε :rotfl:

Dystyhos :( ayto einai lathos.

Apothikevei 150 sms opos anaferetai kai sto site tis nokia.

Para ti megali tou mnimi, to kinito menei sta 150 sms kai i dynamiki tou mnimi de mporei na hrisimopoiithei gia tin apothikefsi sms :mad:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Lion (23 Ιούν. 2004 , 21:57)

Dystyhos :( ayto einai lathos.

Apothikevei 150 sms opos anaferetai kai sto site tis nokia.

Para ti megali tou mnimi, to kinito menei sta 150 sms kai i dynamiki tou mnimi de mporei na hrisimopoiithei gia tin apothikefsi sms :mad:

Eμένα το κινητό άλλα λέει :blink: Στις ρυθμίσεις τηλεφώνου στην μνήμη τα έχει αναλυτικά και σου λέει πόσα KB/MB πιάνει το καθένα και πόση διαθέσιμη μνήμη έχει ακόμα. Κ στο manual στο πόσα αποθηκεύει σε παραπέμπει στο κεφάλαιο "κοινόχρηστη μνήμη" και λέει αυτά που περίπου είπα. Είσαι σίγουρος ότι είναι 150?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Lion (23 Ιούν. 2004 , 22:10)

Pragmati ayto pou les ishyei.Alla to oti leei posa kb pianoun ta sms de simainei oti horaei aperiorista.

Dystyhos eimai sigouros, toulahiston eos kai ti version 3.15.

http://www.nokia.com.gr/nokia/0,8764,47676,00.html

Έχεις δίκιο για το όριο των 150 sms.

Αν συνδιάσουμε το manual με το site της Νokia, αποθηκεύει μέχρι 150 όση κ αν είναι η διαθέσιμη μνήμη. Eμένα πάντως περισσότερο με χαλάει ότι αν γεμίσει η μνήμη θα χτυπάει σε πολύ λιγότερα μηνύματα από τα 150 :(

Όχι οτι δε βγάζει υπερπλήρης συσκευές. Μη λέμε ότι θέλουμε. Φυσικά και έχει βγάλει και θα συνεχίσει να βγάζει. Μιλάω για τα communicator. Το καθένα ήταν ότι πιο σύγχρονο και πλήρης την εποχή που έβγαινε. Έτσι είναι και το 9500. Δεν του λείπει ΤΙΠΟΤΑ. Όταν ένας θέλει τα πάντα απο το κινητό του, παίρνει, κάθε εποχή, το αντίστοιχο communicator.

Το σωστό θα ήταν να λέγαμε οτι δεν βγάζει και ούτε πρόκειται να βγάλει αυτό που θεωρεί ο καθένας μας τέλειο και υπερπλήρης. Το 6230i είναι ένα άψογο χωρίς ελλείψεις κινητό. Όμως όχι για όλους. Άλλοι θα πουν οτι δεν είναι smartphone, άλλοι οτι δεν έχει οθόνη 262Κ χρωμάτων, άλλοι οτι δεν είναι 3G και παέι λέγοντας.

Για μένα το 6630 αλλά και το 7700 όπως φυσικά και το 9500 είναι αριστουργήματα και απόλυτα κινητά για αυτό που αντιπροσωπεύουν. Όμως πολλοί θα διαφωνήσουν μαζί μου και θα πούν το ένα δεν υποστηρίζει video-calling, το άλλο δεν έχει υπέρυθρες, το άλλο δεν έχει megapixel κάμερα και πάει λέγοντας....

Όταν θες να κατηγορήσεις μια εταιρία, υπάρχουν εκατομμύρια αφορμές και άλλοι τόσοι τρόποι να το κάνεις. Όμως γι'αυτό είμαστε εδώ; Αν δεν σου αρέσει ένα κινητό και απεχθάνεσαι την εταιρία που το βγάζει, μην το αγοράσεις, μην ασχολείσαι μαζί της, μην μπαίνεις στα θέματα που αφορούν κινητά της και το σημαντικότερο, μην προσπαθείς να πείσεις αυτούς που πραγματικά ενδιαφέρονται για την ορθότητα των απόψεών τους.

Για το συγκεκριμένο θέμα δεν έχω ποτέ έρθει σε αντιπαράθεση με κανέναν και ούτε πρόκειται να το κάνω. Απλά τις τελευταίες μέρες έχω διαβάσει απίστευτα πολλές κατηγορίες για την ΝΟΚΙΑ και την πολιτική που ακολουθεί. Ολόκληρο το φόρουμ έχει καταντήσει ένα τεράστιο vs.

Ζητώ συγγνώμη για το off-topic.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Lion (23 Ιούν. 2004 , 22:24)

Den to nomizo... :)

Ta 150 ta heis sigoura :)

Aparadekto gia mena , mono tosa, me tosi diathesimi mnimi :mad:

Mακάρι να τα χω σίγουρα. Στο manual λέει πως αν δεν υπάρχει διαθέσιμη μνήμη χτυπάει και σε 1-2 μηνύματα :mad:

Εντάξει γενικότερα πάντως το κινητούλι είναι θαυματουργό :) Ακούς rock fm και παίζεις formula :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (23 Ιούν. 2004 , 22:28)

Όχι οτι δε βγάζει υπερπλήρης συσκευές. Μη λέμε ότι θέλουμε. Φυσικά και έχει βγάλει και θα συνεχίσει να βγάζει. Μιλάω για τα communicator. Το καθένα ήταν ότι πιο σύγχρονο και πλήρης την εποχή που έβγαινε. Έτσι είναι και το 9500. Δεν του λείπει ΤΙΠΟΤΑ. Όταν ένας θέλει τα πάντα απο το κινητό του, παίρνει, κάθε εποχή, το αντίστοιχο communicator.

Το σωστό θα ήταν να λέγαμε οτι δεν βγάζει και ούτε πρόκειται να βγάλει αυτό που θεωρεί ο καθένας μας τέλειο και υπερπλήρης. Το 6230i είναι ένα άψογο χωρίς ελλείψεις κινητό. Όμως όχι για όλους. Άλλοι θα πουν οτι δεν είναι smartphone, άλλοι οτι δεν έχει οθόνη 262Κ χρωμάτων, άλλοι οτι δεν είναι 3G και παέι λέγοντας.

Για μένα το 6630 αλλά και το 7700 όπως φυσικά και το 9500 είναι αριστουργήματα και απόλυτα κινητά για αυτό που αντιπροσωπεύουν. Όμως πολλοί θα διαφωνήσουν μαζί μου και θα πούν το ένα δεν υποστηρίζει video-calling, το άλλο δεν έχει υπέρυθρες, το άλλο δεν έχει megapixel κάμερα και πάει λέγοντας....

Όταν θες να κατηγορήσεις μια εταιρία, υπάρχουν εκατομμύρια αφορμές και άλλοι τόσοι τρόποι να το κάνεις. Όμως γι'αυτό είμαστε εδώ; Αν δεν σου αρέσει ένα κινητό και απεχθάνεσαι την εταιρία που το βγάζει, μην το αγοράσεις, μην ασχολείσαι μαζί της, μην μπαίνεις στα θέματα που αφορούν κινητά της και το σημαντικότερο, μην προσπαθείς να πείσεις αυτούς που πραγματικά ενδιαφέρονται για την ορθότητα των απόψεών τους.

Για το συγκεκριμένο θέμα δεν έχω ποτέ έρθει σε αντιπαράθεση με κανέναν και ούτε πρόκειται να το κάνω. Απλά τις τελευταίες μέρες έχω διαβάσει απίστευτα πολλές κατηγορίες για την ΝΟΚΙΑ και την πολιτική που ακολουθεί. Ολόκληρο το φόρουμ έχει καταντήσει ένα τεράστιο vs.

Ζητώ συγγνώμη για το off-topic.

Exeis apolito dikaio file mirror.... :)

Nexus 4 & iPad mini

Polu endiaferon to kinitaki! Tromera ta specs kai pistevw pws ta xristougenna i epiloges tha einai toso kales kai polles pou de tha kseroume ti na prwtoparoume!

P.S: Apla na ipenthimisw oti tis photo kai ta info ta dimosieuse prwtos o Eldar apo to mobile review, ton opoio exoun mia tasi polloi se auto to forum na apokaloun "pseyti". Elpizw oi plirofories gia to 6230i na apodeiksoun (otan parousiastei kai episima) oti o anthrwpos an oxi oles tis fores tote tis perisoteres kserei poli kala ti leei

'Greed, for lack of a better word... is good!'

Wirelessly posted (Nokia 7650: NokiaN-Gage/1.0 (4.03) SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Paidia fovero to kinitaki,kai me 2 hxeia!To apoluto non smartphone.Twra gia tis mmc,eite aples eite RS,prosopika den me enoxlei katholou!:)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k (22 Ιούν. 2004 , 20:57)

Χρήστες άλλων camera phone NOKIA με ενημέρωσαν πως σε άλλα τηλέφωνα, όπως 7250 και λοιπά, δεν συμβαίνει αυτό και μπορούν να τραβούν φωτό ακούγοντας παράλληλα ράδιο (σε όσους κατι τέτοιο φαίνεται υπερβολικό, ας συνειδητοποιήσουν πρώτα τις ανάγκες τους και μετά να κάνουν τις επιλογές τους και τα αυθαίρετα σχόλιά τους....).

εμ βεβαια,καθε αντιθετη αποψη με αυτην καποιων,ειναι αυθαιρετη.....καλα,το ξαναειδαμε αυτο το εργο εδω περα..........

απλα προπσπαθω να πω οτι καταντα κουραστικο να ψαχνουμε λεπτομερειες,που στο κατω κατω πιστευω οι τεχνικοι-προγραμματιστες της νοκια δεν φανταστηκαν καν πως καποιος θα προσπαθησει να βγαλει φωτογραφια ακουγοντας την ρουσλανα του στο mp3 του.

αλλη φορα προτεινω να μην ειμαστε τοσο απολυτοι και ειρωνικοι ως προς την γνωμη αλλων χρηστων.

σημειωνω πως οταν κανω μακροβουτι στη θαλασσα σταματαει να ψηνει καφε το κινητο μου.μηπως προκειται για νεο bug? :)

φιλικα Δημητρης

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DlMlTRlS (24 Ιούν. 2004 , 00:23)

οι τεχνικοι-προγραμματιστες της νοκια δεν φανταστηκαν καν πως καποιος θα προσπαθησει να βγαλει φωτογραφια ακουγοντας την ρουσλανα του στο mp3 του.

αλλη φορα προτεινω να μην ειμαστε τοσο απολυτοι και ειρωνικοι ως προς την γνωμη αλλων χρηστων.

σημειωνω πως οταν κανω μακροβουτι στη θαλασσα σταματαει να ψηνει καφε το κινητο μου.μηπως προκειται για νεο bug? :)

φιλικα Δημητρης

Ti kako ehei na vgazeis photo akougontas ti Rouslana? :D

Pera apo tin plaka , kalo tha einai na min (kata)krineis ki esy me ti seira tou tis apopseis allon.Ekeinos goustarei na akouei Rouslana kai na vgazei photo.Esy ti provlima eheis me ayto?

Epeidi de thelo flame edo mesa, i syneheia (an hreiazetai ) me PMs.

An do asheta posts tha fane svisimo horis proeidopoiisi. :!:

Με WINME δεν παιζει το PCSUITE. Κολλάει στην έκθεση.

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βγάζουν οι υπέυθυνοι ένα προγραμμα που να

ρέει χωρίς πρόβλημα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c (23 Ιούν. 2004 , 21:20)

Δεν έχω τπτ περισσότερο με τη Νόκια από ό,τι έχω με τις άλλες εταιρείες. Το ότι τυχαίνει να διαβάζεις το φτυάρισμά μου μόνο για την Νόκια είναι ακριβώς αυτό: Τυχαίο. Aντίστροφα όμως έχω εξυμνήσει τη Νόκια για κάποια κινητά της που τα θεώρησα και τα θεωρώ αξίλογες, τίμιες προτάσεις. Όπως το Ngage, το 6230, το 6260... Κατά την γνώμη μου όμως τα καλά κινητά της Νόκια τα ψάχνεις με το ντουφέκι... Αλλά η γνώμη μου δεν έχει σημασία.

η τεχνολογία εξελίσσεται. τα standards των συσκευών αλλάζουν μέρα με την μέρα και εσείς τα θέλετε όλα με την μια!!!

Πόσες φορές τα έχω πει στο παρελθόν αυτά ακριβώς τα λόγια.... Ούτε και εγώ δεν θυμάμαι. :whistle: Χαίρομαι που συμφωνούμε. :)

Προσωπικά ποτέ δεν περίμενα την "Πλήρη" συσκευή που τα έχει όλα. Θα περίμενα για πάντα! Περίμενα την συσκευή που θα εχει όλα όσα θέλω... ;) Το "6300" φαίνεται να είναι μια από αυτές... :)