Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6230

Pimpsick
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cdcd_x (21 Ιούν. 2004 , 18:28)

otan mou erxonte anafores mou erxonte sto stil "paradothike sto noumero 69234@#$#@$#$" kai oxi px "paradothike kostas" pos ginetai na to ftiakso ayto?

Το νουμερο 69234@#$#@$#$" το εχεις περασμενο στον καταλογο με τα ονοματα????? :( :( :( :(

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Γιάννης (21 Ιούν. 2004 , 18:57)

Το νουμερο 69234@#$#@$#$" το εχεις περασμενο στον καταλογο με τα ονοματα????? :( :( :( :(

fisika ...kai to periergo ine oti ta minimata pou erxontai, erxontai kanonika me ta onomata pou exo stis epafes ...mono stis anafores mou kanei ayta ta kolpa

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cdcd_x (21 Ιούν. 2004 , 19:32)

fisika ...kai to periergo ine oti ta minimata pou erxontai, erxontai kanonika me ta onomata pou exo stis epafes ...mono stis anafores mou kanei ayta ta kolpa

Εμενα στην αναφορα περιλαμβανει και το ονομα και το τηλεφωνο του παραληπτη του sms. :) :) :) Τι να πω... :( :( :(

Φιλικά Γιάννης

άσχετο αλλά μου διαφεύγει....

μπορείς να βάλεις για ήχο κλήσης mp3? όπως γινόταν και με to ngage??

επίσης συνδέεται με καλώδιο usb αι το βλέπει κατευθείαν ο υπολογιστής???

:X

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mplip^ (21 Ιούν. 2004 , 21:02)

άσχετο αλλά μου διαφεύγει....

μπορείς να βάλεις για ήχο κλήσης mp3? όπως γινόταν και με to ngage??

επίσης συνδέεται με καλώδιο usb αι το βλέπει κατευθείαν ο υπολογιστής???

Για ηχο κλισης φυσικαααα!!!Για καλωδιο δεν ξερω γιατι το συνδεω με υπερυθρες. :) :) :)

Φιλικά Γιάννης

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cdcd_x (21 Ιούν. 2004 , 18:28)

otan mou erxonte anafores mou erxonte sto stil "paradothike sto noumero 69234@#$#@$#$" kai oxi px "paradothike kostas" pos ginetai na to ftiakso ayto?

Ayto symvainei otan sto kinito yparhei katahorimeno to noumero dyo fores(px se dyo diaforetika onomata).

Dokimase na sviseis loipon tin(monadiki,opos nomizeis) katahorisi pou eheis.

An deis pali noumero stin anafora, treheis nokia :)

Γνήσια φίλε... μήν το συζητάς, δεν έχεις ακούσει για τις εκρήξεις που ενδέχεται να προκαλούνται από τις ιμιτασιόν μπαταρίες?
GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5...

Δύο ερωτήσεις και παρακαλώ να απαντηθούν....

Α. Το "ΛΟΓΌΤΥΠΟ ΦΟΡΕΑ" στο μενού ρυθμίσεις οθόνης σας είναι ενεργοποιημένο ή όχι (μαύρο ή γκρι)

Β. Το GPRS πρέπει να είναι μόνιμα ενεργοποιημένο ή μόνο όταν απαιτείται; Σε 3200 φίλου μου λειτουργεί σωστα μόνο "όταν απαιτείται" ενώ στο 6230 το δικό μου πρέπει να είναι μόνιμα ενεργοποιημένο....Το ίδιο και στα δικά σας;

Αναμένω τις απαντήσεις σας.... :rolleyes:

Α. Το λογότυπο φορέα εμένα είναι γκρίζο και δεν μπορώ να το αλλάξω

Β. Το gpsr ενώνεται μόνο όταν θα μπώ wap ή όταν θα στείλω/πάρω mms

Forza scuderia

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος drkaltsas (22 Ιούν. 2004 , 12:16)

:!: logotypo-goma: wap.keeptouch.net apo to kin. apla pragmata!

Εμένα η επιλογή για λογότυπο φορέα είναι ενεργή (όχι γκρίζα) και αν πατήσω την απενεργοποίηση στην οθόνη του κινητού εμφανίζεται PANAFON, αν πατήσω ενεργοποίηση τότε εμφανίζει και πάλι το λογότυπο που έχω προσθέσει εγώ (@Vodafone).
GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5...

Στο blank logo for 6230 βγαζει memory full αλλά αν κατεβάσεται το άλλο blank logo που δεν γράφει για ποιο κινητό είναι δουλεύει μια χαρά ;)

Forza scuderia

EΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! :up:

Κάτι, όντως απλό και άμεσο, περισσότερο από ότι φανταζόμουν. Να φανταστείτε δεν χρειάστηκε καν να πληκτρολογήσω το νούμερο του τηλεφώνου μου. Με ένα απλο κλικ όλα τελειώσανε.... :eek: :)

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους...... :D

Ευχαριστώ πολύ.... :)

Υ.Γ. Πλέον το "λογότυπο φορέα" είναι ενεργοποιημένο και μαύρο.... ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nanis (22 Ιούν. 2004 , 02:14)

Θέλω να αγοράσω δεύτερη μπαταρία. Να πάρω γνήσια; Αυτες που είναι κατασκευή Γερμανός ή δεν ξερω'γω τι άλλο, τι λένε;

Γνησια και ας πληρωνεις κατι παραπανω.

Ετσι εχεις το κεφαλι σου ησυχο μια και αν παθει

κατι το κινητο σου δεν το καλυπτει η εγγυηση.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Παιδιά μιά νέα ερώτηση τώρα.... :rolleyes:

Όταν ακούτε ράδιο ή mp3 και ενεργοποιήσετε την κάμερα, ο ήχος ραδιοφώνου ή μπ3 διακόπτεται μέχρι την ακύρωση της κάμερας;

Σε μένα με έκδοση την αρχική δηλ. 3.14 διακόπτεται και φυσικά είναι πολύ σπαστικό.... :cry:

Περιμένω την απάντησή σας..... :whistle:

@ christ-k

Και εγω το παρατήτισα.Εχω την 3,15 δεν είναι bug.

Πρέπει να το κάναν έτσι λόγω της ύπαρξης του βίντεο στο ίδιο μενοού με την κάμερα.Δέν είναι και τόσο σπαστικό!!!!!!

LIFE IS SHORT... RIDE HARD

χμ..νομίζω ότι οι απαιτήσεις μας έχουν ξεφύγει λίγο.....εμένα δε μου έτυχε ποτέ εκεί που βγάζω φωτο να θέλω να ακούω και μουσική.δε νομιζετε ότι το παρατραβήξαμε λίγο?και αυτή η ιστορία με τα logo...τοσα posts?μου φαίνεται πρέπει να γίνει καινούριο τοπικ με αυτό το θέμα.........

Χρήστες άλλων camera phone NOKIA με ενημέρωσαν πως σε άλλα τηλέφωνα, όπως 7250 και λοιπά, δεν συμβαίνει αυτό και μπορούν να τραβούν φωτό ακούγοντας παράλληλα ράδιο (σε όσους κατι τέτοιο φαίνεται υπερβολικό, ας συνειδητοποιήσουν πρώτα τις ανάγκες τους και μετά να κάνουν τις επιλογές τους και τα αυθαίρετα σχόλιά τους....).

Ακόμα να πω πως ακόμα και στο νέο Κ700 η λήψη φωτό γίνεται χωρίς διακοπή του ραδιοφώνου, παρά μόνο ακούγεται ένα κενό κατά τη στιγμή της λήψης.... :confused:

Προφανώς πρόκειται για ατέλεια στο S/W του 6230 που σαφώς δεν είναι και ότι καλύτερο.... :o

Μπορεί και να μην είναι ατέλεια απλά επειδή στο ίδιο μενού υπάρχει βιντεοσκόπηση με ήχο και να σταματά λόγω του βίντεο..
Forza scuderia

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mik3 (22 Ιούν. 2004 , 21:03)

Μπορεί και να μην είναι ατέλεια απλά επειδή στο ίδιο μενού υπάρχει βιντεοσκόπηση με ήχο και να σταματά λόγω του βίντεο..

Σε μένα δεν συμβαίνει αυτό...Με το που ακούω ράδιο και πατήσω από το μενού την άνω συντόμευση του πολυπλήκτρου της λήψης φωτό, το ράδιο διακόπτεται.... :eek:

Αν σε σένα συμβαίνει αυτό που λες, πες μας τί firmware έχεις.... :worry:

Υ.Γ. Τί μαγικό έγινε;;; Είμαι σίγουρος πως έκανα quote σε σχόλιο του Lion πως στο ράδιο δεν συμβαίνει η διακοπή και στο 6230...και μου βγήκε το ποστ του mik3 :alien: :alien:

LOL.Kanena magiko.Esy sosta ekanes quote sto diko mou post.

Ego omos esvisa to diko mou ena lepto meta, gia na testaro kai sta dyo kinita mou (v 3.14 kai 3.15) an symvainei.

Eihes dikio , kovetai kai sto radio.Eiha tin entyposi oti itan mono sto mp3...