Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6230

Pimpsick
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος t630user (18 Ιούν. 2004 , 19:29)

Όταν λέει μειωμένο μέγεθος δεν εννοει την χωρητικότητα αλλα το φυσικό μέγεθος της κάρτας(διαστάσεις).Το 6230 παίρνει μέχρι 512ΜΒ,για το 7610 δεν ξέρω αν έχει βγεί πάνω απο 256ΜΒ(είναι και πιο ακριβές νομίζω).Πάντως να ξέρεις οτι αν επίλέθεις το 7610 να ξέρεις οτι βγήκε και ο πρώτος ιός και έπεται και η συνέχεια.Υπολόγυσε πόσοι ιοί υπάρχουν για τον υπολογιστή και πόσοι ακόμα θα βγούν για το 7610(series 60),ενω το 6230 που είναι series 40 δεν έχει τέτοι πρόβλημα.

tora einai aytos logos na min paris 7610 :D diavases posmporis na paris ton io?i einai diskolo na bgi kai ios se alla kinita?
Γιαννης

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Aς επανέλθουμε στο 6230 και μόνο.... :o

Αν και έχει γραφεί σε κάποια προηγούμενη σελίδα....(ομως η επαναληψή της είναι πάντα χρήσιμη), ποιός είναι ο πιό ενδεδειγμένος, ευκολότερος και δοκιμασμένος τρόπος να αφαιρέσεις το λογότυπο από την οθόνη του κινητού; :worry:

όταν εγκαθιστώ καμιά 20αριά εφαρμογές με την μία μέσω υπερύθρων,μετά μου κάνει restart όταν πάω να τις ανοίξω.το παθαίνει κανάς άλλος?

Αφού το τηλέφωνο συνδεθεί μέσω Bluettooth με το PC και μετά το synchronization επιλέγω να απενοργοποιήσω το Bluetooth στο κινητό και εμφανίζεται ένα μύνημα του στυλ:

"Αποσύνδεση από όλες τις Bluetooth συσκευές" ?

Παντώντας "Ναι" το κινητό κολάει για λίγο, κάνει reset και μετά αν επιλέξω πάλι από το menu του Bluetooth απενεργοποίηση, τότε κλείνει κανονικά.

Συμβαίνει γενικότερα αυτό?

Επίσης, έβαλα PC Suite 6.2 και κάτι ψιλό crashes με το synchronization λυθήκανε.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k (20 Ιούν. 2004 , 10:49)

Aς επανέλθουμε στο 6230 και μόνο.... :o

Αν και έχει γραφεί σε κάποια προηγούμενη σελίδα....(ομως η επαναληψή της είναι πάντα χρήσιμη), ποιός είναι ο ποιός ενδεδειγμένος, ευκολότερος και δοκιμασμένος τρόπος να αφαιρέσεις το λογότυπο από την οθόνη του κινητού; :worry:

Εγω το καταφερα μονο με συνδεση απο το κινητο στη σελιδα http://wap.mob453.com που κατεβασα και αποθυκευσα κενο logo.Απο την http://www.logolove.gr δεν τα καταφερα. :) :) :) :)

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sadiagraxa (18 Ιούν. 2004 , 15:39)

Ποιο προγραμμα χρησιμοποιησες για μετατροπη των video;

Δωσε τα φωτα σου φιλε μου για να κανουμε το κινητο DVD :o

nokia multimedia player

Χαιρετώ τους πάντες. :rolleyes: :D

Είμαι νέος χρήστης του site και ώρες τώρα διαβάζω βασανιστικά όλες τις πληροφορίες του site περί 6230. Οι κυριότερες απορίες που λόγω τεράστιας ποικιλίας απόψεων δεν λύθηκαν είναι οι ακόλουθες :

1. Ποιό ειναι το μεγαλύτερο μέγεθος MCC που υποστιρίζει; 128 ή και παραπάνω;

2.Μπορώ να το χρησιμοποιήσω και σαν μέσω αποθήκευσης για οτι αρχεία θέλω;

3.Αν τελικά προχωρίσω στην αγορά του, θα πρέπει να προβώ σε άμεση αναβάθμιση του λογισμικού του, ή μήπως δεν οφελεί;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nanis (21 Ιούν. 2004 , 05:27)

Χαιρετώ τους πάντες. :rolleyes: :D

Είμαι νέος χρήστης του site και ώρες τώρα διαβάζω βασανιστικά όλες τις πληροφορίες του site περί 6230. Οι κυριότερες απορίες που λόγω τεράστιας ποικιλίας απόψεων δεν λύθηκαν είναι οι ακόλουθες :

1. Ποιό ειναι το μεγαλύτερο μέγεθος MCC που υποστιρίζει; 128 ή και παραπάνω;

2.Μπορώ να το χρησιμοποιήσω και σαν μέσω αποθήκευσης για οτι αρχεία θέλω;

3.Αν τελικά προχωρίσω στην αγορά του, θα πρέπει να προβώ σε άμεση αναβάθμιση του λογισμικού του, ή μήπως δεν οφελεί;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

1.ego exo 256mmc alla kai 512mmc kai 1gb pithanon nai analogos tin marka

2.nai san skliro disko

3.oxi mono an exei thn 3.14 na kaneis anabathmisi se 3.15 (den exei kai simantikes diafores)

Thank you kounabi22.

Τελικα πιστύω πως θα το παρω.

Ειμαι λιγο guggetάκιας kai o Mr Scott, ενας φίλος μου, επιμένει να αφήσω κάθε άλλη λύση, μιας και το κινητό έχει πλέον δοκιμαστεί και δεν δημιουργεί προβλήματα! Διαφωνεί κάποιος;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Γιάννης (20 Ιούν. 2004 , 15:34)

Εγω το καταφερα μονο με συνδεση απο το κινητο στη σελιδα http://wap.mob453.com που κατεβασα και αποθυκευσα κενο logo.Απο την http://www.logolove.gr δεν τα καταφερα. :) :) :) :)

Γιάννη, προσπαθώ να συνδεθώ και μου λέει " Couldn't reach the indicated web server"..... :(

Προσπαθώ να μπω κατευθείαν μέσω wap....Εσύ μήπως μπαίνεις με κάποιον άλλο τρόπο;;; :blink:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k (21 Ιούν. 2004 , 16:09)

Γιάννη, προσπαθώ να συνδεθώ και μου λέει " Couldn't reach the indicated web server"..... :(

Προσπαθώ να μπω κατευθείαν μέσω wap....Εσύ μήπως μπαίνεις με κάποιον άλλο τρόπο;;; :blink:

Τωρα δοκιμασα απο το κινητο και μπηκα μια χαρα.Βεβαια πρεπει να εχεις κανει τις ρυθμισεις για wap.

Πηγα Υπηρεσιες -----Μεταβαση στη διευθυνση και πληκτρολογησα το παραπανω url.

Προσοχη τα γραμματα που γραφεις να ειναι Αγγλικα οταν μοιαζουν με τα Ελληνικα (πχ το ο ειναι το δευτερο που συνανταμε πατωντας επανηλλημενα το πληκτρο 6).

Φιλικά Γιάννης

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Γιάννης (21 Ιούν. 2004 , 16:26)

Τωρα δοκιμασα απο το κινητο και μπηκα μια χαρα.Βεβαια πρεπει να εχεις κανει τις ρυθμισεις για wap.

Πηγα Υπηρεσιες -----Μεταβαση στη διευθυνση και πληκτρολογησα το παραπανω url.

Προσοχη τα γραμματα που γραφεις να ειναι Αγγλικα οταν μοιαζουν με τα Ελληνικα (πχ το ο ειναι το δευτερο που συνανταμε πατωντας επανηλλημενα το πληκτρο 6).

Mόλις μπήκα και εγώ έτσι.... :)

Πρέπει να κάνω εγγραφή;;; Το λευκό λογότυπο χρεώνεται; Πρέπει να δώσω πιστοτική κάρτα; :worry:

Πάντως μου ζήταγε παρα πολλά στοιχεία και την ακύρωσα την εγγραφή.... :cry:

Καμιά άλλη ιδέα για ανέξοδο λευκό λογότυπο;;; :whistle:

Δεν χρειαζεται καρτα πιστωτικη.Το λογοτυπο δεν νομιζω οτι χρεωνεται...Στον λογαριασμο που θα ερθει θα σιγουρευτω.Αυτο που χρεωνεται ειναι η χρηση wap...(δεν ξερω ποσο γιατι την χρησιμοποιησα μονο για αυτο και δεν με απασχολει και πολυ ....) :D :D :D :D

Φιλικά Γιάννης

[\

Καμιά άλλη ιδέα για ανέξοδο λευκό λογότυπο;;; :whistle:

Υποτιθεται οτι στελνει δωρεαν το http://www.logolove.gr αλλα οσες φορες μου το εστειλε δεν μπορεσα να το αποθυκευσω.... :alien: :alien: :alien: :alien:

Φιλικά Γιάννης

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Γιάννης (21 Ιούν. 2004 , 16:53)

Δεν χρειαζεται καρτα πιστωτικη.Το λογοτυπο δεν νομιζω οτι χρεωνεται...Στον λογαριασμο που θα ερθει θα σιγουρευτω.Αυτο που χρεωνεται ειναι η χρηση wap...(δεν ξερω ποσο γιατι την χρησιμοποιησα μονο για αυτο και δεν με απασχολει και πολυ ....) :D :D :D :D

Zήταγε μέχρι και τραπεζικό λογαριασμό... :eek:

Μη μας γδύσουν για ένα λογοτυπάκι.... :p Θα προσπαθήσω με το logolove.... :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Γιάννης (21 Ιούν. 2004 , 16:55)

Υποτιθεται οτι στελνει δωρεαν το http://www.logolove.gr αλλα οσες φορες μου το εστειλε δεν μπορεσα να το αποθυκευσω.... :alien: :alien: :alien: :alien:

Έχουν περάσει πάνω από πέντε λεπτά και ακόμα να μου έρθει... :whistle:

Ρε παιδιά έχω δωσει το e-mail μου και κάθε φορά που υπάρχει μήνυμα άσχετα με το ερώτημα που έθεσα, έχω μήνυμα στο mail μου. είναι λογικό αυτό; Τώρα μόλις έγινε το ίδιο!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nanis (21 Ιούν. 2004 , 17:19)

Ρε παιδιά έχω δωσει το e-mail μου και κάθε φορά που υπάρχει μήνυμα άσχετα με το ερώτημα που έθεσα, έχω μήνυμα στο mail μου. είναι λογικό αυτό; Τώρα μόλις έγινε το ίδιο!!

Aν εννοείς την ειδοποίηση του Myphone για τα threads που απαντάς γίνεται αυτόματα ειδοποίηση σε κάθε απάντηση....δεν είναι εφικτό ακόμα να έχεις απάντηση μόνο στην προσωπική σου ερώτηση... :p

Αν θέλεις μεσα από την ειδοποίηση e- mail υπαρχει τρόπος για απενεργοποιήση της ειδοποίησης για το συγκεκριμένο θρεντ ή μπορείς να απενεργοποιήσεις μόνιμα τη δυνατότητα αυτή μέσα από τις ρυθμίσεις... ;)

Α...και καλοσώρισες στο myphone.... :)

Σ'ευχαριστώ christ-k!!! :D

Βλέπω ότι έχει πάρα πολυ ενδιαφέρον το forum.

Φυσικά αυτό οφείλεται σε όλους εσάς τους φανατικούς του είδους!

Πάντως εάν αθτό δεν αποτελεί πρόβλημα σκοπεύω να δώσω τη διεύθυνση σε αρκετούς γνωστούς μου που μάλλον αγνοούν την ύπαρξη της.

Έχω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το 6230. :rolleyes:

Γίνεται το PC να δει το τηλέφωνο σαν σκληρό δίσκο χωρίς οδηγούς ή προγράμματα; Απλά σαν Local Disk;

Θα με ενδιέφερε η χρήση του σαν * Mobile HDD * :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος haki (21 Ιούν. 2004 , 17:18)

Mπες με wap στη διευθυνση http://www.encodinginfo.org.uk/nokia/blank.nol και σε 5 δευτ θα σου ερθει ενα τζαμπε κενο λογοτυπο χωρις να κανεις απολυτως τιποτε αλλο! :)

Kατ΄αρχήν τελικά το λογότυπο από logolove δεν μου ήρθε ποτέ....

Φίλε haki για το λευκό λογότυπο που μου έστειλες, το μετέφερα μέσα απο bt στο τηλέφωνο, το οποίο το αποθήκευσα στο φάκελο με τις φωτό και φυσικά μόνο σαν wallpaper μπορώ να το βάλω.... :(

...Μέσα απο τις ρυθμίσεις οθόνης το λογότυπο φορέα είναι απενεργοποιημένο (γκρι) και όταν το πατάω μου λεει πως η μνήμη του τηλεφώνου δεν έχει λογότυπα.... :(

Καμιά ιδέα;;; Να πω ακόμα πως το λογότυπο της οθόνης μου δεν είναι το vodafone gr , αλλά το panafon.... :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k (21 Ιούν. 2004 , 17:59)

Kατ΄αρχήν τελικά το λογότυπο από logolove δεν μου ήρθε ποτέ....

Φίλε haki για το λευκό λογότυπο που μου έστειλες, το μετέφερα μέσα απο bt στο τηλέφωνο, το οποίο το αποθήκευσα στο φάκελο με τις φωτό και φυσικά μόνο σαν wallpaper μπορώ να το βάλω.... :(

...Μέσα απο τις ρυθμίσεις οθόνης το λογότυπο φορέα είναι απενεργοποιημένο (γκρι) και όταν το πατάω μου λεει πως η μνήμη του τηλεφώνου δεν έχει λογότυπα.... :(

Καμιά ιδέα;;; Να πω ακόμα πως το λογότυπο της οθόνης μου δεν είναι το vodafone gr , αλλά το panafon.... :whistle:

Μηπως εχεις συνδεση με Q και κανει χρηση περιαγωγης με Panafon??? :( :( :(

Φιλικά Γιάννης

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Γιάννης (21 Ιούν. 2004 , 18:02)

Μηπως εχεις συνδεση με Q και κανει χρηση περιαγωγης με Panafon??? :( :( :(

Όχι...vodafone καθαρόαιμη.... :o

Η αλήθεια είναι πως ενώ αρχικά ήταν panafon (όταν αγόρασα το τηλέφωνο), με επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων έγινε vodafone gr, αλλά κάποια στιγμή ξαναέγινε panafon....(ίσως με μιά δεύτερη επαναφορά που έκανα, χωρίς όμως να προσέξω την εκ νέου αλλαγή του λογότυπου την στιγμή της δεύτερης επαναφοράς, για να είμαι σίγουρος ότι έγινε με αυτή.... :whistle: )

Να ρωτήσω στα δικά σας τηλέφωνα στις φωτό υπάρχει η δυνατότητα εκτός από wallpaper να οριστεί και σαν λογότυπο η φωτό;

Ή μήπως μέσα από την επιλογή ρυθμίσεις της οθόνης του μενού, είναι εφικτή η αλλαγή του λογότυπου; (μάλλον πρέπει σε σας να είναι ενεργή δηλ. όχι γκρι....)