niknik Δημοσιεύτηκε December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 15, 2004 Μιας και γινεται ολο και περισσοτερο και στην Ελλαδα μοδα, θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για τις διαφορες συσκευες που κυκλοφορουν και διαφημιζονται στην τηλεοραση? Η' οτιδηποτε αλλο γνωριζετε για PS2, DVD (οπως Κοκκινου) ή αλλη συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος niknik (15 Δεκ. 2004 , 22:31) Μιας και γινεται ολο και περισσοτερο και στην Ελλαδα μοδα, θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για τις διαφορες συσκευες που κυκλοφορουν και διαφημιζονται στην τηλεοραση? Η' οτιδηποτε αλλο γνωριζετε για PS2, DVD (οπως Κοκκινου) ή αλλη συσκευη. το karaoke πιστεύω είναι μια πολύ καλή συσκευή αρκεί να έχεις φωνή!!! :D . στο ps2 κυκλοφορεί το sing star 2 με η χωρίς μικρόφωνο. έχει 30 τραγούδια (όλα ξένα φυσικά)τώρα αυτό τις κόκκινου είναι για άλλη συσκευή ποθ δεν γνωριζω! :o Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taurus Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Εγώ έχω δει μια καινούρια συσκευή karaoke από την AS.Έχει μέσα και ελληνικά τραγούδια.Κοστίζει γύρω στα 100 ευρώ.Μια απορία έχω μόνο. Πως βρίσκεις αυτά τα cd που έχουν μόνο τη μουσική των τραγουδιών; Υπάρχουν στο εμπόριο;.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 σκετα λιγο δυσκολο να τα βρεις ! ειναι ειδικά cds. η αν τα κανεις επεξεργασία και βγάλεις τον ήχο του τραγουδιστή. αλλα νομίζω πως δεν θα δουλεψει γιατί οι εταιρίες έχουν κάνει συμφωνίες για τα τραγούδια που θα χρησιμοποιηθούν. τώρα έβγαλε η heaven 3 dvds με την Κόκκινου την Βανδή και τον Μαζονακη που το συνδεεις στο στερεοφωνικο η στο dvd player ;) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 Exω την σειρά με τα Ελληνικά του Νάκα και πουλάω το κάθε dvd προς 6€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 sorry αλλα ποιος ειναι ο Νακας; Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SakisPlayer (20 Δεκ. 2004 , 14:09) Exω την σειρά με τα Ελληνικά του Νάκα και πουλάω το κάθε dvd προς 6€. Τι τραγούδια περιέχει; Παράθεση Q σου λεβέντη μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Aπο 60'ς,70'ς, έως και καινούργια κομμάτια. Επίσης απο λαικά έως και έντεχνο. Άψογες ενορχηστρώσεις, πραγματικά καταπληκτική διασκέδαση. Μαζεύωνται πολλοί συγγενείς και φίλοι στο σπίτι και τραγουδάμε. Χρειάζεται φυσικά να έχεις και μια μικροφωνική(1 η 2 μικρόφωνα) και ενισχυτή και καλά ηχεία ωστε να έχεις την αίσθηση οτι βρήσκεσαι σε στούντιο κλπ. Την "ψωνίζεις" κανονικά δηλαδή.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Φιλιππος Νακας= Ενα απο τα μεγαλυτερα μαγαζια μουσικων οργανων και ειδων στουντιο κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 ααααα! thanks! ;) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 για δέστε και εδώ Karaoke: Τραγούδια χωρίς την φωνή του τραγουδιστή :) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos Δημ. December 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 Σε παρακαλώ μπορείς να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες; - Έχει τους στίχους και να σου λέει που πρέπει να πεις τι;;; - Αν ισχύει το παραπάνω, παίζει στο DVD και εσύ βλέπεις από την TV;;; Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SakisPlayer (22 Δεκ. 2004 , 14:33) Aπο 60'ς,70'ς, έως και καινούργια κομμάτια. Επίσης απο λαικά έως και έντεχνο. Άψογες ενορχηστρώσεις, πραγματικά καταπληκτική διασκέδαση. Μαζεύωνται πολλοί συγγενείς και φίλοι στο σπίτι και τραγουδάμε. Χρειάζεται φυσικά να έχεις και μια μικροφωνική(1 η 2 μικρόφωνα) και ενισχυτή και καλά ηχεία ωστε να έχεις την αίσθηση οτι βρήσκεσαι σε στούντιο κλπ. Την "ψωνίζεις" κανονικά δηλαδή.:) Παράθεση Q σου λεβέντη μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xrhstos (24 Δεκ. 2004 , 17:05) Σε παρακαλώ μπορείς να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες; - Έχει τους στίχους και να σου λέει που πρέπει να πεις τι;;; - Αν ισχύει το παραπάνω, παίζει στο DVD και εσύ βλέπεις από την TV;;; Aκριβώς. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SakisPlayer (20 Δεκ. 2004 , 14:09) Exω την σειρά με τα Ελληνικά του Νάκα και πουλάω το κάθε dvd προς 6€. SakisPlayer έχεις pm... Παράθεση Q σου λεβέντη μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts