george0808 Δημοσιεύτηκε August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 29, 2015 Καλησπέρα, πριν λιγες μερες ενω πηγα να μεταφερω κατι στο usb μου σταματησε να λειτουργει και απο τοτε μου βγαζει το μηνυμα οτι ο ειναι κατεστραμενο. το δοκιμασα και σε αλλον υπολογιστη αλλα τιποτα. ουτε σε linux το αναγνωριζει.Μηπως υπαρχει καποιος τροπος να ανακτησω τα αρχεια μου? δοκιμασα με το recuba αλλα μου τα βγαζει μπερδεμενα και δεν ξερω αν ειναι ολα. γινεται με καποιο προγραμμα να μου τα επαναφερει οπως ηταν σε φακελους? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 george0808 said: Καλησπέρα, πριν λιγες μερες ενω πηγα να μεταφερω κατι στο usb μου σταματησε να λειτουργει και απο τοτε μου βγαζει το μηνυμα οτι ο ειναι κατεστραμενο. το δοκιμασα και σε αλλον υπολογιστη αλλα τιποτα. ουτε σε linux το αναγνωριζει.Μηπως υπαρχει καποιος τροπος να ανακτησω τα αρχεια μου? δοκιμασα με το recuba αλλα μου τα βγαζει μπερδεμενα και δεν ξερω αν ειναι ολα. γινεται με καποιο προγραμμα να μου τα επαναφερει οπως ηταν σε φακελους? ευχαριστώ Στειλε μας ενα screenshot απο το μηνυμα που σου βγαζει. Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george0808 Δημ. August 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Αυτό μου βγάζει συνέχεια. Και το recuba δεν βρήκε όλα τα αρχεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 george0808 said: Αυτό μου βγάζει συνέχεια. Και το recuba δεν βρήκε όλα τα αρχεία Για να σωσεις αρχεια που εχεις χασει χρησιμοποιησε αυτο: http://www.powerdatarecovery.com/download.html Ειναι κατα την γνωμη μου το καλυτερο Σχετικα με το προβλημα αυτο δεν μου ερχετε κατι, κατεβασε το mini tool partition wizard και δες μηπως πηραχτικε κατι Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Ἔχεις μήνυμα Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts