Phantomas23 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Καλησπέρα. Σε σημειο όπου με το προηγούμενο κινητό μου είχα σήμα 4g της COSMOTE, με το Xiaomi Mi4c βγάζει H+. Χρησιμοποιώ δύο κάρτες. Υπάρχει θέμα με το 4g γενικότερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Καλησπέρα. Σε σημειο όπου με το προηγούμενο κινητό μου είχα σήμα 4g της COSMOTE, με το Xiaomi Mi4c βγάζει H+. Χρησιμοποιώ δύο κάρτες. Υπάρχει θέμα με το 4g γενικότερα? δεν έχει την 800συχνότητα (θα έπρεπε να το ξέρεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phantomas23 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Δεν έχω θέμα, και πάλι σφαίρα πάει με 3g. Ή δεύτερη κάρτα είναι Wind, θα πιάνει 4g εκείνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 (edited) 2 ωρες οθονη με 20% οθονη 14% wifi και 14% συστημα android...λογικο? Βαζω screenshot γιατι δεν καταφερα να τις ανεβασω εδω: https://drive.google.com/folderview?id=0ByokaW1jaSXmSHBPSldSV2dNMG8&usp=sharing Edited December 2, 2015 by Dalaz Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Δεν έχω θέμα, και πάλι σφαίρα πάει με 3g. Ή δεύτερη κάρτα είναι Wind, θα πιάνει 4g εκείνη? κυρίως το θέμα η wind το έχει , οπότε με cosmote είναι πιο σίγουρο να πιάσει παρά με wind (προφανώς μιλάω γενικά , δεν μπορώ να ξέρω εκεί που είσαι τι κεραίες υπάρχουν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_the_fraud Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 (edited) Καλησπερα παιδια! Σημερα ηρθε και το δικο μου, αλλα με προβληματισε η ρομ που φοραει. Λεει 7.0.4.0 stable αλλα εχει πολλες γλωσες, ακομα και ελληνικα! λινκ για screenshot Μηπως ειναι η αγγλικη και οχι η οφισιαλ; Edited December 2, 2015 by sakis_the_fraud link Παράθεση θα παρακαλούσα όσους γράφουν εντυπώσεις, να παραθέτουν και τα προηγούμενα κινητά τους για να έχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικόνα για τα οσα λεει ο καθένας. οσοι αναφέρονται σε SoT, να μας λένε και τις ρυθμίσεις που ειχαν, πχ ανοικτο 4g, wifi only, gps, gaming κλπ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisPliakos Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Καλησπερα,ενδιαφερομαι πολυ για το συγκεκριμενο κινητο και θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει τροπος να το αγορασω με χρεωστικη καρτα (visa) απο καποια αποθηκη στην ευρωπη ή απο οπουδηποτε ειναι δυνατον,ακομα και αν η τιμη ειναι λιγο υψηλοτερη..ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sveel Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 καλησπέρα . θα ήθελα να ρωτήσω πού υπάρχει για download η rom η ελληνική. ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 καλησπέρα . θα ήθελα να ρωτήσω πού υπάρχει για download η rom η ελληνική. ευχαριστώ:) https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/CategoryList/ Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Από το Σάββατο λέει το σαιτ της Singapore post ότι έφυγε και ακόμα δεν έχει προσγειωθει Ελλάδα. Τι στο καλό γίνεται;;;; Το περιμένω πως και πως! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris488 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Καλησπέρα έχω παραγγείλει κι εγώ τη συσκευή από vickmall κι εδώ και μια βδομάδα έχει κολλήσει κάπου Ελλάδα; Destination Post λέει.Ξέρουμε τι είναι αυτό; Package Status: In Transit Destination Country: Greece 2015-11-20 10:56 SINGAPORE, ITEMS IN PACKING Origin Country: Singapore 2015-11-27 16:46 Arrival at Destination Post (Country: GR) 2015-11-23 10:56 Despatched to overseas (Country code: GR) 2015-11-20 10:56 Received from Customer ====================================== Powered by http://www.17track.net Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. December 3, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Καλησπέρα έχω παραγγείλει κι εγώ τη συσκευή από vickmall κι εδώ και μια βδομάδα έχει κολλήσει κάπου Τίποτα περίεργο έτσι είναι σε όλους, ίσως λόγω Χριστουγέννων να υπάρχει μεγαλύτερη κίνηση και να καθυστερούν τα ΕΛΤΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisM83 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Και το δικό μου τα ίδια είναι Destination Country - Cache Time: 2015-12-03 15:11 2015-11-20 11:27 SINGAPORE, ITEMS IN PACKING Origin Country - Cache Time: 2015-12-03 15:11 2015-11-27 16:51 Arrival at Destination Post (Country: GR) 2015-11-23 11:27 Despatched to overseas (Country code: GR) 2015-11-20 11:27 Received from Customer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris488 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 A εντάξει άρα κάτι παίζει γενικά. Αυτό είναι το τελωνείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisM83 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Αυτό από όσο ξέρω σημαίνει ότι απλός έχει φτάσει στο αεροδρόμιο, τελωνείο συνήθως δεν κάθονται πάνω από μέρα αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
buruburu Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Ρε παιδιά εσείς που το έχετε πάρει δώστε μου τα φώτα σας επειδή ενδιαφέρομαι πολύ για τη συγκεκριμένη συσκευή: με το ραδιόφωνο τι παίζει; Στο gsm arena γράφει ότι έχει ραδιόφωνο αλλά στο vickmall που ρώτησα μου είπαν ότι ΔΕΝ έχει, ότι πρέπει να εγκαταστήσεις εφαρμογή η οποία όμως δουλεύει μόνο μέσω wifi ή gprs. Ισχύει αυτό;;; :blink: :cry: Παράθεση "The only people we can think of as normal are those we don't yet know very well." Alain de Botton Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeKa Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Για αποριες σχετικα με την αποστολη απο Κινα και τα σχετικα διαβαστε εδω : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε παιδιά εσείς που το έχετε πάρει δώστε μου τα φώτα σας επειδή ενδιαφέρομαι πολύ για τη συγκεκριμένη συσκευή: με το ραδιόφωνο τι παίζει; Στο gsm arena γράφει ότι έχει ραδιόφωνο αλλά στο vickmall που ρώτησα μου είπαν ότι ΔΕΝ έχει, ότι πρέπει να εγκαταστήσεις εφαρμογή η οποία όμως δουλεύει μόνο μέσω wifi ή gprs. Ισχύει αυτό;;; :blink: :cry: Ισχύει ! Ραδιοφωνο μονο με εφαρμογες μεσω ιντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_61 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Ακριβώς τα ίδια γράφει και σε μένα: Destination Country - Cache Time: 2015-12-03 15:11 2015-11-20 11:27 SINGAPORE, ITEMS IN PACKING Origin Country - Cache Time: 2015-12-03 15:11 2015-11-27 16:51 Arrival at Destination Post (Country: GR) 2015-11-23 11:27 Despatched to overseas (Country code: GR) 2015-11-20 11:27 Received from Customer Σε ερώτηση στα ΕΛΤΑ με ενημέρωσαν οτι 1) κάνουν πιο ενδελεχή ερευνα και 2) περίπου θέλει 10 μέρες για άνοιγμα των αποστολών. Λογικά Δευτέρα Τριτη θα ανοίξουν το πακέτο μας (μάλλον είναι στο ίδιο σάκο όλων μας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gartzaki Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Παιδιά καινούριο καλώδιο φόρτισης πού μπορούμε να βρούμε; Usb type-c εννοώ.γιατί στο e-bay βρίσκω αλλά από Ελλάδα και στο skroutz που κοιτάζω δεν βρίσκω κάτι. Επίσης για το otg έχει δοκιμάσει κάποιος κάποιο συγκεκριμένο καλώδιο που να δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeKa Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Kαλωδια με λιγο ψαξιμο θα βρεις. Eιδα στα Public αλλα το εχουν πανακριβο 19.99 ! Για otg πρεπει να βρεις καλωδιο usb c to otg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 δεν έχει την 800συχνότητα (θα έπρεπε να το ξέρεις) Δεν έχουμε εδώ στην Ελλάδα 800αρα αυτές που παίζουν είναι https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_LTE_networks_in_Europe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Δεν έχουμε εδώ στην Ελλάδα 800αρα αυτές που παίζουν είναι https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_LTE_networks_in_Europe Φυσικά και έχουμε, η Wind το LTE δίκτυο της πάνω στην 800άρα το χτίζει κυρίως. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Δεν έχουμε εδώ στην Ελλάδα 800αρα αυτές που παίζουν είναι https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_LTE_networks_in_Europe δηλαδή σε 101 διαφορετικά ποστ με "κινέζικα" "μαλώνουμε" για την 800αρα και με το ένα λινκ τις "πάντα" έγκυρης wikipedia είσαι τόσο σίγουρος ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 (edited) The real flagship killer λέει το video. Εγώ προσωπικά θα έβαζα πρώτο το letv x800 pro και μετά το mi4c, καθαρά και μόνο βλέποντας τα χαρακτηριστικά, και μιας και είναι κοντά σχετικά σε τιμή με το 3/32 xiaomi, χωρίς να έχω το letv. Edited December 5, 2015 by gesvts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamanths_7 Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Καλησπέρα!Παραγγέλvω κ εγώ την Τρίτη απο Vickmall και θέλω να μου πείτε πόσο θα μου κρατήσει το pay pal σαν εξτρα χρέωση περα απο τα 247 ευρο του τηλεφωνου και αν αξιζει το Tempered Glass που δίνουν σαν δώρο η να πάρω το NILLKIN που κοστίζει 11 ευρο!Σας ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts