kdami4 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Βάλε αρχικά μια πιο νέα έκδοση και δοκιμασε. Η τελευταία είναι η 6.3.24. Είμαι άκρως ικανοποιημένος με τη μπαταρία του, και μπορείς να την βελτιώσεις ακομη περισσότερο αν θες με τον τροπο που αναφέρω λιγα ποστ πιο πανω, αλλά αρχικά αναβάθμισε στη τελευταία έκδοση πριν κανεις οτιδήποτε. Ok θα δοκιμάσω και την καινούρια έκδοση. Ευχαριστώ! Όταν λες να βάλουμε τους big πυρήνες στα 384MHz εννοείς min και max στα 384; Και μόνο στους little αλλαγή του governor στο ondemand; Όχι αλλαγή governor και στους Big ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Ok θα δοκιμάσω και την καινούρια έκδοση. Ευχαριστώ! Όταν λες να βάλουμε τους big πυρήνες στα 384MHz εννοείς min και max στα 384; Και μόνο στους little αλλαγή του governor στο ondemand; Όχι αλλαγή governor και στους Big ε? Όπως τα λες. Δεν έχει νόημα ν αλλάξεις governor στους big απ τη στιγμή που min και max ειν το ίδιο. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Αν και εχουν δωσει τα kernel sources απο το κινητο μονο 2-3 custom rom εχω βρει ... δεν εχει και πολυ κινηση το κινητο μας ε? (πατησε ελληνικο εδαφος αντε να ερθει στα χερια μου!!!) Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Αν και εχουν δωσει τα kernel sources απο το κινητο μονο 2-3 custom rom εχω βρει ... δεν εχει και πολυ κινηση το κινητο μας ε? (πατησε ελληνικο εδαφος αντε να ερθει στα χερια μου!!!) Δοκίμασε cm13 για αλλαγή και δε θα θες τίποτα άλλο. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Δοκίμασε cm13 για αλλαγή και δε θα θες τίποτα άλλο. ☺πιο μετά θα δοκιμάσω σίγουρα...παντως ο κωδικός ξεκλειδώματος μου ήρθε σημερα και είμαι με wind f2g που γενικά κάποιοι είχαν θέμα με την εταιρία.. Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Όπως τα λες. Δεν έχει νόημα ν αλλάξεις governor στους big απ τη στιγμή που min και max ειν το ίδιο. Οκ. Ευχαριστώ. Και εάν θέλουμε να επιστρέψουμε στην αρχική κατάσταση ποιο είναι το default max στους big? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Βλέπω ότι έχει πέσει κάτω από τα 200₱$ το κινητό. Όσοι το έχετε είστε ευχαριστημένοι;; Υπάρχει κάτι που θα θελατε να ήταν διαφορετικά; Η cm ως βανίλια πως τα πάει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Βλέπω ότι έχει πέσει κάτω από τα 200₱$ το κινητό. Όσοι το έχετε είστε ευχαριστημένοι;; Υπάρχει κάτι που θα θελατε να ήταν διαφορετικά; Η cm ως βανίλια πως τα πάει;; Από πιο site το βρηκες; κι εγω το σκέφτομαι για αγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Βλέπω ότι έχει πέσει κάτω από τα 200₱$ το κινητό. Όσοι το έχετε είστε ευχαριστημένοι;; Υπάρχει κάτι που θα θελατε να ήταν διαφορετικά; Η cm ως βανίλια πως τα πάει;; Η cm που την είχα πριν δυο τρεις μέρες ήταν πολλή καλή και σφαιρατη. Το μόνο κακό ήταν η ίσως λίγο χειρότερη αυτονομία. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Οκ. Ευχαριστώ. Και εάν θέλουμε να επιστρέψουμε στην αρχική κατάσταση ποιο είναι το default max στους big? To μέγιστο ειν αυτό που σου δειχνει η εφαρμογη. 1800κάτι για τους big Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom222 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 καλησπερα παιδια για ενα mi4c ενος φιλου ποια ρομ πιστεύετε ότι είναι ή καλύτερη στην κατανάλωση μπαταρίας μέχρι στιγμής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 καλησπερα παιδια για ενα mi4c ενος φιλου ποια ρομ πιστεύετε ότι είναι ή καλύτερη στην κατανάλωση μπαταρίας μέχρι στιγμής? Βάλε τη τελευταία ελληνική developer Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom222 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Βάλε τη τελευταία ελληνική developer Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flash713 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Καλησπερα παιδια! Μπορειτε να μου προτεινετε μια ελληνικη ρομ και να μου πειτε αν εχετε διαπιστωσει κατι αρνητικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Καλησπερα παιδια! Μπορειτε να μου προτεινετε μια ελληνικη ρομ και να μου πειτε αν εχετε διαπιστωσει κατι αρνητικο? https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Category/530-Xiaomi-Mi-4C-Libra/ , χρησιμοποιώ την developer, δεν έχω κανένα παράπονο, μπορείς να δοκιμάσεις και την stable αν θες. Φυσικά κατεβάζεις πάντα την τελευταία-νεότερη έκδοση Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daidalus0084 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Καλησπερα σε ολους εχω το mi4c 3/32 με την ελληνικη rom 6.1.28 θα ηθελα να περασω μια καλη stable αλλα και να μην χασω ολα τα αρχεια μου κατα την διαρκεια της αναβαθμισης (πχ εισερχομενα μυνηματα, αρχεια viber τελευταιες τοποθεσιες στο gps) υπαρχει καποια διαδικασια ωστε να γινει η αναβαθμιση χωρις να χαθουν ολα αυτα? ζητω συγνωμη αν εχει ηδη απαντηθει το ερωτημα μου και δεν το ειδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Παιδιά επειδή έχω χαθεί, υπάρχει κάπου ένας οδηγός για το πώς να φλασάρεις στο κινητό; Πόσο απλό είναι; Μου ήρθε χθες και μέχρι στιγμής απλά έχω κάνει το OTA update στην τελευταία stable. Για να βάλω τη ROM Που προτείνετε οι πιο πολλοί χρειάζεται unlock o bootdriver; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggospat13 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Παίδες σκέφτομαι να το αγορά σύντομα καθώς το 920 μου χάλασε (μου δουλεύει μόνο σε 2g). Επειδή το θέμα είναι αρκετά μεγάλο θα ήθελα να μου απαντήσετε σε μερικές ερωτήσεις. * Έχει κάποια θέματα -bug και ποια είναι; * από κάμερα ελπίζω να τα πάει καλύτερα από το 920 μου που ναι πλέον 3 ετών * από ποιότητα κατασκευής πως είναι; σε καμιά τούμπα τη βγάζει καθαρή; * θα το πάρω από vickmall ποια rom να προτιμήσω την multi ή την Orignal η multi αναβαθμίζεται * Ο bootloader υποθέτω είναι ακόμα ξεκλείδωτος για να μπορέσω να περάσω την ελληνική ρομ, σωστά. * Υπάρχει καμιά άλλη αξιόλογη πρόταση μέχρι 250 ευρω; ευχαριστώ εκ τον προτέρων και συγνώμη αν ρωτάω τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo72 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Παιδιά καλησπέρα σε όλους. Αποφάσισα να πάρω το συγκεκριμένο τηλέφωνο Xiaomi mi 4c σκέφτομαι από Minideal η Banggood να το ππαραγγείλωγείλω ξεκλείδωτο με Ελληνικά; και όταν με το καλό έρθει ποια Ρομ να εγκαταστήσω; το θέλω για την δουλειά μου και θέλω κάτι σταθερό και μόνιμο όσο γίνεται. Ακόμα θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος Θεσσαλονίκη να με βοηθήσει με την εγκατάσταση της Ρομ που θα μου προτείνετε. Σας ευχαριστώ όλους προκαταβολικά για την βοήθειά σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Παιδιά, για να φλασάρω TWRP πρέπει πρώτα να ξεκελειδώσω τον bootloader; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Παιδιά, για να φλασάρω TWRP πρέπει πρώτα να ξεκελειδώσω τον bootloader; Δοκιμασε και δες, μπορει να μην ειν κλειδωμένος. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smaridakis Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 ., Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Καλησπέρα σας. Είμαι αναμεσα στο mx5 32gb και το mi4c αν μπορεί κάποιος που να έχει η όχι δουλέψει τις συσκευές να με βοηθήσει. Απο θέμα κάμερας ποιο θεωρειται καλυτερο; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Σε θέματα κάμερας η Meizu θεωρείται καλυτερη. Στάλθηκε από το Z30 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_LAR Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Redmi 3 pro ή mi 4c ; Παράθεση BORN TO BE AEL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts