teo6389 Δημοσιεύτηκε August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 23, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι φοιτητής και σαν μέρος της διατριβής μου επέλεξα να φτιάξω μια εφαρμογή σε περιβάλλον android. Στόχος της εφαρμογής είναι ο χρήστης να ενημερώνεται για τις τιμές αλλά και την διαθεσιμότητα ενός προϊόντος μέσω του barcode του. Δεν υπάρχει κάποια έτοιμη βάση με τις παραπάνω πληροφορίες και έτσι υπάρχει η δυνατότητα εάν το προϊόν δεν είναι καταχωρημένο, να μπορεί να το καταχωρήσει ο ίδιος ο χρήστης. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για την εφαρμογή, καθώς και ποιές μελλοντικές βελτιώσεις θα θέλατε να έχει. Την εφαρμογή θα την βρείτε εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teo6389.priceit Σας ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo6389 Δημ. August 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Υστερα από πρόβλημα που υπήρχε στο server η εφαρμογή σταμάτησε να λειτουργεί από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και πρίν λίγο. Το πρόβλημα επιδιορθώθηκε και πλέον η εφαρμογή θα λειτουργεί κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo6389 Δημ. August 27, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Η έκδοση 1.7 είναι διαθέσιμη στο google play. Πλέον μπορείτε να αποθηκεύσετε την τοποθεσία του καταστήματος όταν γίνεται καταχώρηση αλλά και να ενημερωθείτε για την απόσταση και την τοποθεσία άλλων καταστημάτων αν έχουν καταχωρηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts