Jump to content

Εξωτερικη καρτα ηχου

giorgosauto
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα σας.

Στο pc μου εχω τα windows xp.Εχω δοκιμασει τα παντα για να βρω drivers για ηχο αλλα δεν μπορω να βρω τιποτα(υποψιαζομαι οτι εχει θεμα η καρτα ηχου )

Καθως εψαχνα στο διαδυκτιο καπου πηρε το ματι μου εξωτερικες καρτες ηχου με συνδεση σε θυρα usb αρκετα φθηνες.

Αν αγορασω μια τετοια καρτα ηχου και τη συνδεσω στο usb απο το pc μου θα μπορεσω να εχω ηχο μετα η πρεπει οπως και δηποτε να βρω drivers για την ενσωματωμενη καρτα ηχου?

2 απλα ηχεια εχω με πρασινο καρφι οπως τα πιο πολλα

Σας ευχαριστω!!

http://www.e-shop.gr/sound-card-goobay-68878-usb20-p-PER.502141

κατι σαν αυτο εννοω

Καλημερα σας.

Στο pc μου εχω τα windows xp.Εχω δοκιμασει τα παντα για να βρω drivers για ηχο αλλα δεν μπορω να βρω τιποτα(υποψιαζομαι οτι εχει θεμα η καρτα ηχου )

Καθως εψαχνα στο διαδυκτιο καπου πηρε το ματι μου εξωτερικες καρτες ηχου με συνδεση σε θυρα usb αρκετα φθηνες.

Αν αγορασω μια τετοια καρτα ηχου και τη συνδεσω στο usb απο το pc μου θα μπορεσω να εχω ηχο μετα η πρεπει οπως και δηποτε να βρω drivers για την ενσωματωμενη καρτα ηχου?

2 απλα ηχεια εχω με πρασινο καρφι οπως τα πιο πολλα

Σας ευχαριστω!!

http://www.e-shop.gr/sound-card-goobay-68878-usb20-p-PER.502141

κατι σαν αυτο εννοω

Ακριβώς. Θα λειτουργεί κανονικότατα όπως και η onboard που είχες την οποία από την Δχση Συσκευών μπορείς ακόμ ακαι να την απενεργοποιήσεις

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Τελεια!!Ειχα μια βδομαδα που εψαχνα για drivers και εχανα τις ελπιδες μου.Σου εστειλα ενα λινκ παραπανω με μια φθηνη καρτα ηχου .Θα κανω τι δουλεια μου με αυτη πιστευεις?(απλα να ακουγεται θελω)Σε ευχαριστω πολυ.Καλη σου μερα

Τελεια!!Ειχα μια βδομαδα που εψαχνα για drivers και εχανα τις ελπιδες μου.Σου εστειλα ενα λινκ παραπανω με μια φθηνη καρτα ηχου .Θα κανω τι δουλεια μου με αυτη πιστευεις?(απλα να ακουγεται θελω)Σε ευχαριστω πολυ.Καλη σου μερα

Ποια κάρτα έχεις και δεν βρίσκεις drivers?Ειναι η onboard?Δεν έχει στο site του κατασκευαστή της motherboard?

Ναι ειναι η onboard.Κατεβασα το realtek ac97 και με το που εκανε την εγκατασταση κανει επανεκινιση.Στη διαχειρηση συσκευων μου βγαζει οτι εχει εγκαταστησει το realtek αλλα δεν εχω ηχο.Μολις παω να κατεβασω αλλο driver δν με αφηνει να το εγκαταστησω και με πεταει συνεχεια στο ρεαλτεκ .Αν παω να σβησω το ρεαλτεκ ac 97 απο τον πινακα ελενχου δεν με αφηνει να το απεγκαταστησω.Με λιγα λογια δεν φευγει το ρεαλτεκ με τιποτα.Ο μονος τροπος ειναι να απενεργοποιησω την ον μπορμπ και να παρω μια εξωτερικη πιστευω

Ναι ειναι η onboard.Κατεβασα το realtek ac97 και με το που εκανε την εγκατασταση κανει επανεκινιση.Στη διαχειρηση συσκευων μου βγαζει οτι εχει εγκαταστησει το realtek αλλα δεν εχω ηχο.Μολις παω να κατεβασω αλλο driver δν με αφηνει να το εγκαταστησω και με πεταει συνεχεια στο ρεαλτεκ .Αν παω να σβησω το ρεαλτεκ ac 97 απο τον πινακα ελενχου δεν με αφηνει να το απεγκαταστησω.Με λιγα λογια δεν φευγει το ρεαλτεκ με τιποτα.Ο μονος τροπος ειναι να απενεργοποιησω την ον μπορμπ και να παρω μια εξωτερικη πιστευω

Μαλλον για format είσαι

Φορματ το ειχα κανει.προχθες.Γιαυτο δενμπορω να βρω τωρα ηχο .Και παλι να το κανω θα πεδευομαι για καιρο.Να παρω μια εξωτερικη να ξεμπερδευω?

Φορματ το ειχα κανει.προχθες.Γιαυτο δενμπορω να βρω τωρα ηχο .Και παλι να το κανω θα πεδευομαι για καιρο.Να παρω μια εξωτερικη να ξεμπερδευω?

Αν την πάρεις κανε disable εσωτερική από το bios

Το cd-dvd που είχε μαζί με τη motherboard δεν το εχεις; αν το έχεις βάλτο και κανε από εκεί uninstall μετά κανε επανεκκίνηση και μετά install από το cd.

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Μια χαρά είναι η καρτούλα στο λινκ

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Αν την πάρεις κανε disable εσωτερική από το bios

Ναι θα το κανω για να μην εχω καμια παρεμβολη.ευχαριστω

----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το cd-dvd που είχε μαζί με τη motherboard δεν το εχεις; αν το έχεις βάλτο και κανε από εκεί uninstall μετά κανε επανεκκίνηση και μετά install από το cd.

Δεν εχω cd ετο εχω απο το 2002 και δν εχω ιδεα που ειναι.Τωρα την παρηγγειλα την καρτα Ελπιζω να ειναι ολα καλα.Ευχαριστω

----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μια χαρά είναι η καρτούλα στο λινκ

Για την απλη χρηση που την χρειαζομαι πιστευω θα ειναι μια χαρα