Jump to content

Destinator 3

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@maxim01

Να εισαι σιγουρος,πως προσπαθειες απο Ελληνικες εταιρειες που αξιζουν την προσοχη μας οπως η NGI, θα μας βρισκουν παντα αρωγους στην υποστηριξη και τις προτασεις.Αλλωστε ποιος καταναλωτης δεν επιθυμει αριστο προιον,ενα προιον βεβαια που δεν ερχεται ουρανοκατεβατο αλλα αναπτυσσεται σε καθημερινη βαση.Ελπιζω πως καποια στιγμη εφοσον ειμαστε ωριμοι αρκετα εδω,να παρακολουθησουμε ξανα τα γραφομενα σου σχετικα με το Destinator.

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@maxim01

Να εισαι σιγουρος,πως προσπαθειες απο Ελληνικες εταιρειες που αξιζουν την προσοχη μας οπως η NGI, θα μας βρισκουν παντα αρωγους στην υποστηριξη και τις προτασεις.Αλλωστε ποιος καταναλωτης δεν επιθυμει αριστο προιον,ενα προιον βεβαια που δεν ερχεται ουρανοκατεβατο αλλα αναπτυσσεται σε καθημερινη βαση.Ελπιζω πως καποια στιγμη εφοσον ειμαστε ωριμοι αρκετα εδω,να παρακολουθησουμε ξανα τα γραφομενα σου σχετικα με το Destinator.

porcupine έχεις δίκιο, και θα πρέπει να ενθαρρύνουμε με κάθε τρόπο τον maxim01 να συνεχίσει εκείνη την πολύ εποικοδομητική συζήτηση της αρχής που δυστυχώς ελαττώθηκε έως κοπής. :O

My mobiles so far: Ericsson T28, T320s, T68i, P800, P900, Siemens SL45, Nokia 7650, Qtek S100, Qtek 9100

My PDAs : HP 620LX, Handspring Visor Prism , iPAQ h3950 , iPAQ h5550, Qtek S100, Qtek 9100

Now using: Smartphone:ETEN X500 (WM™ 6.0) PDA:iPAQ h4700 (WM™ 6.0)

porcupine έχεις δίκιο, και θα πρέπει να ενθαρρύνουμε με κάθε τρόπο τον maxim01 να συνεχίσει εκείνη την πολύ εποικοδομητική συζήτηση της αρχής που δυστυχώς ελαττώθηκε έως κοπής. :O

simpfono ki ego apolita me porcupine & markar. maxim01 tha mas itan poli hrisimo na mas voithuses me tin empiria su!

filika grimak

Φιλικά Μάκης

Destinator-> SpeedCameras - POI

όλα είναι ένας κυκλός. Καλό προιόν --> πολλοί πελάτες.... πολλοί πελάτες --> ακόμα καλύτερο προιόν... αρα στο τέλος όλοι ευχαριστημένοι. Αρκεί φυσικά η κάθε εταιρία, να επενδύει πάντα σε γνώση και εξέλιξη. Ολα αυτά καλά και άγια, απλά είμαστε πιστεύω λίγο δυσπιστοι προς τις ελληνικές προσπάθειες. Καθε τι όμως που ξεχωρίζει, πραγματικά πρέπει να γινόμαστε διαφημιστές του.

όλα είναι ένας κυκλός. Καλό προιόν --> πολλοί πελάτες.... πολλοί πελάτες --> ακόμα καλύτερο προιόν... αρα στο τέλος όλοι ευχαριστημένοι. Αρκεί φυσικά η κάθε εταιρία, να επενδύει πάντα σε γνώση και εξέλιξη. Ολα αυτά καλά και άγια, απλά είμαστε πιστεύω λίγο δυσπιστοι προς τις ελληνικές προσπάθειες. Καθε τι όμως που ξεχωρίζει, πραγματικά πρέπει να γινόμαστε διαφημιστές του.

Έχω εκφράσει πολλές φορές κάπως "αντίθετη" άποψη. Πάντως ενώ συμφωνώ μαζί σου, θα πώ πάλι ότι ακόμα και ΕΝΑΝ μόνο πελάτη να έχεις, έχεις υποχρέωση να του φερθείς σωστά Θες δεν θές, πρέπει να τον κρατήσεις ευχαριστημένο γιατί και αυτός σου έκανε την τιμή να σε υποστηρίξει. Εκεί είναι η διαφωνία μου. Ξέρω ότι είναι λίγο ουτοπική, αλλά επειδή έχω συνεργαστεί με ανθρώπους με μικρά πελατολόγια του εξωτερικού.. είχα καλύτερη αντιμετώπιση...

Σε μια βάρκα στο γυαλό λιάζεται ένα giagoloth και στην πλάτη του βαρκάρη κρέμεται ένα tanari

Μια Αγγλίδα βυζαρού την κολάει το batezu κι ένα orc με ροζ μπικίνι κάνει spell σ' ένα πιπίνι

Εν' aperitif ζητάει ένας τουρίστας Githzerai κι ο σερβιτόρος που είναι lich του το φέρνει πριν πει κιχ.

Σ' ένα pocket space στην Πάρο θα 'ρθω Troll μου να σε πάρω

Μ' ένα Illithid Κινέζο κι ένα Draw Γιαπωνέζο που με spells και μια minolta στο Αιγαίο βγήκαν βόλτα.

Εχω το ΜΙΟ 168 το πηρα χθες, το δουλεψα κανονικα ολη μερα, και σημερα, αλλα ξαφνικα το απογευμα εχασε τα ελληνικα με αποτελεσμα να μην μπορω να πληκτρολογησω τιποτε και για πλοηγηση πρεπει να βρω την περιοχη μεσα απο το μενου του destinator.

Μπωρει να βοηθησει καποιος.

Εχω το ΜΙΟ 168 το πηρα χθες, το δουλεψα κανονικα ολη μερα, και σημερα, αλλα ξαφνικα το απογευμα εχασε τα ελληνικα με αποτελεσμα να μην μπορω να πληκτρολογησω τιποτε και για πλοηγηση πρεπει να βρω την περιοχη μεσα απο το μενου του destinator.

Μπωρει να βοηθησει καποιος.

μην ρωτάμε το ίδο σε διαφορετικές θεματικές ενότητες εκτός αν δεν έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον στο πρόβλημά σου.

ευχαριστώ.

http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg

"Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..."

katevasa to destiauto ala den xero pu prepi na valo ayto to arhio gia na stamatisi na rotai an simfono i ohi? an xeri kapios parakalo na mu grapsi.

efharisto!

To kaneis copy ston idio fakelo pou exeis kai to destinator.exe meta to kaneis ena shortcut sto start menu kai an theleis to orizeis na anoigei me kapoio button ws hot link ..

Όπως και παλαιότερα, πριν γίνουν ανακατατάξεις στο thread μετά από ένα μικρό «χαμό» που θα θυμούνται οι παλαιότεροι του forum, συνεχίζω να παρακολουθώ με πολύ ενδιαφέρον όλες τις παρατηρήσεις σας.

Σχετικά με το κόστος των χαρτών του Destinator, χωρίς να γίνομαι κουραστικός, θα ήθελα να αναφέρω ότι με χρηματοδότηση από την «Κοινωνία της Πληροφορίας» (Ευρωπαϊκή Ένωση) προγραμματίζεται να γίνει διαγωνισμός για την δημιουργία «μητρώου οδών» με προϋπολογισμό μερικών εκατομμυρίων ευρώ ! και θεωρείται χαμηλός !

Η προσπάθεια επομένως καλής, γρήγορης και με μεγάλη κάλυψη χαρτογράφησης δεν είναι εύκολη υπόθεση και κοστίζει πολλά.

Για τον λόγω αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους αφού το χρησιμοποίησαν σπασμένο, το αγόρασαν και θα ήθελα να τους διαβεβαιώσω ότι πέρα από την υποστήριξη που θα έχουν, συμβάλουν στην γρήγορη ολοκλήρωση της χαρτογράφησης καθώς και στην προσπάθεια ακόμη χαμηλότερης τιμής.

Maxim να ξέρεις οτι με τέτοια ποιότητα υπηρεσιών είμαστε "αναγκασμένοι" :D να σας υποστηρίξουμε ,επίσης αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι ότι είστε απο τις ελάχιστες ελληνικές εταιρίες που αφουγκράζονται την γνώμη των πελατών τους και δείνουν άμεσες λύσεις, συνεχίστε έτσι και η υποστηριξη ολων εμάς, προς την εταιρία σας είναι μονόδρομος ..

Παίδες καλημέρα. Έχω 3 απορίες:

1. Χθες έστησα το destinator για να το ψάξω... Απο την μάνα του είχε μέσα χάρτη του 2004... Στο dc++ βρήκα χάρτη του 2005 αλλά δεν ξέρω με ποιά επιλογή τον περνάω στην συσκευή...

Ο κατάλογος του νέου χάρτη είναι ο GreeceG (μήπως πρέπει να κάνω overwrite κάποιο υπάρχων folder sto c:\DestinatorApps ?

2. Υπάρχει κάποιο option που να εμφανίζει τα ονόματα των δρόμων παράλληλα με τον δρόμο;

3. Υπάρχει κάποιο option που να εμφανίζει την φορά του κάθε δρόμου; (με βελάκια όπως το route 66 για παράδειγμα)

Μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του (ή έστω να με παραπέμψει σε κάποιο σημείο του θέματος που να λύνει τις απορίες μου);

Ευχαριστώ

Δημήτρης

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

*** Τελικά ήταν έκδοση για άλλο σύστημα :) ***

είμαι νέος χρήστης ενός qtek 2020i και περιμένω ένα bt-338 gps.

Βρήκα το ευρωπαικό destinator (όχι το ελληνικό της ngi) από ένα φίλο και δοκίμασα να το εγκαταστήσω για δοκιμή χωρίς επιτυχία. Στην εγκατάσταση όταν πάει να το περάσει με activesync στο qtek βγάζει "invalid processor code or OS.." και δεν προχωράει στην εγκατάσταση.

Γνωρίζει μήπως κανείς κάτι σχετικό?

1. Χθες έστησα το destinator για να το ψάξω... Απο την μάνα του είχε μέσα χάρτη του 2004... Στο dc++ βρήκα χάρτη του 2005 αλλά δεν ξέρω με ποιά επιλογή τον περνάω στην συσκευή...

Ο κατάλογος του νέου χάρτη είναι ο GreeceG (μήπως πρέπει να κάνω overwrite κάποιο υπάρχων folder sto c:\DestinatorApps ?

2. Υπάρχει κάποιο option που να εμφανίζει τα ονόματα των δρόμων παράλληλα με τον δρόμο;

3. Υπάρχει κάποιο option που να εμφανίζει την φορά του κάθε δρόμου; (με βελάκια όπως το route 66 για παράδειγμα)

1.

Αντικαθιστάς το GreeceG dir με το καινούργιο.

Αντικαιστάς τα αρχεία στο forlinks με τα καινούργια

Εναλλακτικά:

Κάνεις ένα GreeceGnew ή όπως αλλοιώς θες.

Με στο ίδιο όνομα μετονομάζεις τα αρχεία που θα μπούν στο forlinks (έτσι έχεις και τους 2 χάρτες, πράμα που δεν χρειάζεται.

Επίσης απ' όσο γνωρίζω, το τελευταίο δεν δουλεύει χωρίς το upgrate (εγώ το έχω upgrated από το πρό-τελευταίο οπότε απλά το άκουσα από άλλους. Δεν μου έτυχε)

2. Νομίζω ότι ανάλογα με το πόσο μεγάλος είναι ο δρόμος και τα γύρω ανόματα, αποφασίζει μόνο του αν θα βάλει το όνομα οριζόντια ή κάθετα

3. Μάλλον όχι.

Σε μια βάρκα στο γυαλό λιάζεται ένα giagoloth και στην πλάτη του βαρκάρη κρέμεται ένα tanari

Μια Αγγλίδα βυζαρού την κολάει το batezu κι ένα orc με ροζ μπικίνι κάνει spell σ' ένα πιπίνι

Εν' aperitif ζητάει ένας τουρίστας Githzerai κι ο σερβιτόρος που είναι lich του το φέρνει πριν πει κιχ.

Μ' ένα Illithid Κινέζο κι ένα Draw Γιαπωνέζο που με spells και μια minolta στο Αιγαίο βγήκαν βόλτα.

Geia XARA SE OLOYS KAI SYGNOMI EAN EPANERXOME ME THEMATA EXOYN IDI YPOTHI ,MA PAROL POY EPSAKSA POLH EDW STO FORUM DEN BRIKA KATI POY NA ME PISI I NA KATALABO,EPIDI EIMAI NEOS XRISTIS.Ean einai eykolo LIPON tha thela na matho to destinator 3 poses konsoles exi ,eho tin ekdosi 3.0.75 LXXII ,yparxi kati pio kainoyrgio apo ayto? kai ean nai apo poy mporyme na tin promitheytoyme.

Kai kati alo,stin ekdosi poy exo,parola poy exo bali to new xarti me ta forlinks kai ta main,eksakoloythi na yparxi problima me tin emfanisi ton diodion,blepo mono koytakia,yparxi lisi se ayto, ean NAI mporei na boithisi kapios kai stis dyo erwtisis moy tha eimoyn eygnomon akoma kai meso PM.

EYXARISTO

CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN-

WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO,

MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9

http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg

Basika na eyxaristiso oloys sas gia tis plirifories. Exo ena ipaq 4700 kai tin perasmeni ebdomada agorasa to D3. To dokimasa Thessaloniki-Giannitsa kai Thessaloniki Drama. Basika einai para poli kalo ektos apo kapia simia poy mebgazei ektos dromoy. Den exei ton neo periferiako tis Thessalonikis kai xanete ston periferiako mprosta apo to papageorgiou to nosokomio opos kai apo sindo mexri tin gefira kai poli ligo meta tin gefira. Sta Giannitsa kai skydra einai apsogo opos kai gia Drama kai mesa stin Thessaloniki. Tin alli evdomada 8a pao mexri orestiada gia doyleia kai 8a to dokimaso.

H ekdosi console pou pira einai 3,1.

miatamania.gr

Geia XARA SE OLOYS KAI SYGNOMI EAN EPANERXOME ME THEMATA EXOYN IDI YPOTHI ,MA PAROL POY EPSAKSA POLH EDW STO FORUM DEN BRIKA KATI POY NA ME PISI I NA KATALABO,EPIDI EIMAI NEOS XRISTIS.Ean einai eykolo LIPON tha thela na matho to destinator 3 poses konsoles exi ,eho tin ekdosi 3.0.75 LXXII ,yparxi kati pio kainoyrgio apo ayto? kai ean nai apo poy mporyme na tin promitheytoyme.

Kai kati alo,stin ekdosi poy exo,parola poy exo bali to new xarti me ta forlinks kai ta main,eksakoloythi na yparxi problima me tin emfanisi ton diodion,blepo mono koytakia,yparxi lisi se ayto, ean NAI mporei na boithisi kapios kai stis dyo erwtisis moy tha eimoyn eygnomon akoma kai meso PM.

EYXARISTO

Κατέβασε τα updated for_links, εγκατέστησε το "πατσαρισμένο" main.cab

Είναι εύκολο να θυμίσει κάποιος ποιά ρύθμιση αλλάζουμε όταν μετά από αναβάθμιση στους χάρτες οι δρόμοι εμφανίζονται στα κινέζικα; Μιλάω προφανώς για Ελληνικούς χάρτες

Ευχαριστώ

EDIT: Τα regional settings είναι Greek

xerete .mpenei gia 1 deyterolepto anoigei ton xarti kai kleinei .s100. help please

Paides exo kai ego problem me to s100, exo parei to dest3 kai mou gam... tin mnimi. mou tin gemizei mesa se 20lepta diadromis. Prospathisa na to valo stin Storage card alla meta to program leei pos den einai sosta installed....

KAMIA VOITHEIA PLEASE!!!!!! fevgo stis 15 gia GALLIA kai to thelo.

Paides exo kai ego problem me to s100, exo parei to dest3 kai mou gam... tin mnimi. mou tin gemizei mesa se 20lepta diadromis. Prospathisa na to valo stin Storage card alla meta to program leei pos den einai sosta installed....

Για οποιαδήποτε χώρα εκτός Ελλάδας η λύση είναι μια και ακουεί στο όνομα TomTom Navigator!! Η εφαρμογή είναι πολύ μπροστά σε σχέση με destinator.. :!:

άλλο πράκτωρας και άλλο εισπράκτωρας... ΘΟΥΒΟΥ 000

Re pedia an thelete na pate kapou kalytera na min akoyte to destinator ,an pao pyrgo Ilias me to destinator tha kano 7 ores kai einai treis.O dromos einai mia eythia kai me paei meso thessalias ,apo "ti katalava apofeygei diodia.
JEISON!

Μήπως πρέπει να το αγοράσεις; Γνωστό bug στην "σπασμένη έκδοση". Μην παραπονιέσαι λοιπόν. Δεν φταίει το πρόγραμμα αλλά ο c r a c k e r.

Re pedia an thelete na pate kapou kalytera na min akoyte to destinator ,an pao pyrgo Ilias me to destinator tha kano 7 ores kai einai treis.O dromos einai mia eythia kai me paei meso thessalias ,apo "ti katalava apofeygei diodia.

Και βέβαια αποφεύγει τα διόδια, εάν του πεις να τα αποφύγει. Εάν του πεις να μην τα αποφύγει, τότε δεν τα αποφεύγει!!!

Γενικότερα θα έλεγα πως είναι καλύτερα να διαβάσουμε και κανένα manual πριν κάνουμε κρίσεις κι επικρίσεις. Και για να αναδιατυπώσω την συμβουλή που δίνεις στους υπόλοιπους: Αν θέλετε να πάτε κάπου, καλύτερα να μην ακούτε αυτούς που δεν ξέρουν.

Na erotikso kati???

(Porkimenou na kano kai mia parembasi gia mia mikri beltiosi sto programa)

An tou pis na kanis mia diadromi kapou sto kentro (mesa ston daktilio)

exontas epileksi tin apofigi daktiliou to programma tha se paei opos kai

na exei prospathontas na xrisimopoiisi oso ligotero ginetai ton daktilio.....

Exo dikio???

(To exo dokimasi me to *****ed, alla oxi tora me tin agorasmeni efarmogi)

An loipon exo dikio, mipos , leo mipos tha itan kalo na iparxi mia fonitiki idopoiisi

pou na se proidopoiei gia to oti eiserxese ston daktilio???

Ti lete esis??

Na to doso os request??

Thanks!!

-----------------------------------------------

Current Multimedia BOX.: HTC ARTEMIS - P3300 :tease:

-----------------------------------------------

(mou kopsane ta polla polla.... ;-(( )