_DiMoN_ Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Ξέρει κανείς να μου προτείνει κανένα χάρτη που να έχει όλη τη γη, απλώς κράτη και βασικές πόλεις;; (με GPS) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
behos Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Κάνε login στο site της NGI. Εκεί θα βρεις την ενημερωμένη έκδοση του DestDLL.dll (3.0.75_108) να την εγκαταστήσεις. Το πρόβλημα δεν είναι του χάρτη, αλλά της DLL (του προγράμματος Destinator). Με αυτή την έκδοση δεν έχω ξαναδεί μέχρι στιγμής το Path not found. ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ 108 ΤΟΥ DLL ΟΝΤΩΣ ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΥΝΗΜΑ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΙΣΩΣ ΛΥΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΡΤΩΝ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stars Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Tha ithela na rotiso an exei vgei pio kainouria version gia xartes apo tin Q4.2911. Apantiste mou me PM please. Euxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAMAN Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Ξέρει κανείς να μου προτείνει κανένα χάρτη που να έχει όλη τη γη, απλώς κράτη και βασικές πόλεις;; (με GPS) autoroute 2005 kai to pocket streets gia ppc Παράθεση ----------------------------------------------- Current Multimedia BOX.: HTC ARTEMIS - P3300 :tease: ----------------------------------------------- (mou kopsane ta polla polla.... ;-(( ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimos Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 autoroute 2005 kai to pocket streets gia ppc Δηλαδή εσένα το πρόβλημά σου θα είναι μόνο το σε ποιά πόλη βρίσκεσαι; :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: Παράθεση Σε μια βάρκα στο γυαλό λιάζεται ένα giagoloth και στην πλάτη του βαρκάρη κρέμεται ένα tanari Μια Αγγλίδα βυζαρού την κολάει το batezu κι ένα orc με ροζ μπικίνι κάνει spell σ' ένα πιπίνι Εν' aperitif ζητάει ένας τουρίστας Githzerai κι ο σερβιτόρος που είναι lich του το φέρνει πριν πει κιχ. Σ' ένα pocket space στην Πάρο θα 'ρθω Troll μου να σε πάρω Μ' ένα Illithid Κινέζο κι ένα Draw Γιαπωνέζο που με spells και μια minolta στο Αιγαίο βγήκαν βόλτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAMAN Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Δηλαδή εσένα το πρόβλημά σου θα είναι μόνο το σε ποιά πόλη βρίσκεσαι; :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: isos kai se pion dromo briskese, kai pou einai kapoios allos dromos se sxesi me tin thesi pou briskese.... :p protrexeis protrexeis.... :rolleyes: min biazesai na apantiseis mono gia na pis kati.... :wacko: outos i allos o anthropos rotise kai ego tou apantisa... ;) Παράθεση ----------------------------------------------- Current Multimedia BOX.: HTC ARTEMIS - P3300 :tease: ----------------------------------------------- (mou kopsane ta polla polla.... ;-(( ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phobos Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Εχει εγκαταστήσει κανείς σας στο Μιο το ΟΖΙΕxplorer και αν ναι ξέρεται πως συνεργάζεται με το GPS του MIO΄; Παράθεση sinapidisantonis.spaces.live.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimos Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 isos kai se pion dromo briskese, kai pou einai kapoios allos dromos se sxesi me tin thesi pou briskese.... :p protrexeis protrexeis.... :rolleyes: min biazesai na apantiseis mono gia na pis kati.... :wacko: outos i allos o anthropos rotise kai ego tou apantisa... ;) Δεν βιάστηκα, ούτε προτρέχω, μου έκανε τόση εντύπωση και δεν μπορώ με τίποτε να αντιληφθώ την χρησιμότητα του να έχεις GPS που να σου δείχνει μόνο όσα ζητάει που... ήθελα απλά να μου το εξηγήσει.... γιατί;;;; Απορία είναι.... :O (Ναι, ΟΚ, έκανα λάθος quoting, την ερώτηση ήθελα να κάνω και όχι την απάντησή σου..... :worry: ) Παράθεση Σε μια βάρκα στο γυαλό λιάζεται ένα giagoloth και στην πλάτη του βαρκάρη κρέμεται ένα tanari Μια Αγγλίδα βυζαρού την κολάει το batezu κι ένα orc με ροζ μπικίνι κάνει spell σ' ένα πιπίνι Εν' aperitif ζητάει ένας τουρίστας Githzerai κι ο σερβιτόρος που είναι lich του το φέρνει πριν πει κιχ. Σ' ένα pocket space στην Πάρο θα 'ρθω Troll μου να σε πάρω Μ' ένα Illithid Κινέζο κι ένα Draw Γιαπωνέζο που με spells και μια minolta στο Αιγαίο βγήκαν βόλτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik1313 Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Μηπως ξερετε που μπορω να βρω χαρτη της Γερμανιας για το Destinator Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 Μηπως ξερετε που μπορω να βρω χαρτη της Γερμανιας για το Destinator Παρε τηλ την NGI Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 Παιδια ξερει κανεις αν οι καινουργοι χαρτες θα βγουν πριν το Πασχα? Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimos Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 Παιδια ξερει κανεις αν οι καινουργοι χαρτες θα βγουν πριν το Πασχα? Πάρε τηλ την NGI :p Παράθεση Σε μια βάρκα στο γυαλό λιάζεται ένα giagoloth και στην πλάτη του βαρκάρη κρέμεται ένα tanari Μια Αγγλίδα βυζαρού την κολάει το batezu κι ένα orc με ροζ μπικίνι κάνει spell σ' ένα πιπίνι Εν' aperitif ζητάει ένας τουρίστας Githzerai κι ο σερβιτόρος που είναι lich του το φέρνει πριν πει κιχ. Σ' ένα pocket space στην Πάρο θα 'ρθω Troll μου να σε πάρω Μ' ένα Illithid Κινέζο κι ένα Draw Γιαπωνέζο που με spells και μια minolta στο Αιγαίο βγήκαν βόλτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik1313 Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 Παρε τηλ την NGI Ευχαριστω για την πληροφορια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fnwokke Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 Θυμίστε μου λίγο πως...απενεργοποιούμε το σπαστικό όποτε ανοίγουμε το DESTINATOR 'ΣΥΜΦΩΝΩ' ?? ...με ένα αρχείο DESTIAUTO νομίζω...και πώς ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stars Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 Έχω την map version Q4.2911 στο Destinator 3. Μπορεί κάποιος να μου στείλει την καινούρια version ? (αν υπάρχει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 Θυμίστε μου λίγο πως...απενεργοποιούμε το σπαστικό όποτε ανοίγουμε το DESTINATOR 'ΣΥΜΦΩΝΩ' ?? ...με ένα αρχείο DESTIAUTO νομίζω...και πώς ??? Dwse ena email (me pm) gia na sto steilw.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 re pedia epeidh egw eimai se polh h opoia den thewreite megalh polh... to destinator exei provlhma me monodromous kai skalakia na tous anagnwriseis athina thessaloniki ginete to idio? Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stars Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Tha mou steileis ki emena auto to arxeiaki? Sto connect@first.gr Kai an ginetai kai tin kainouria version GreeceG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Tha mou steileis ki emena auto to arxeiaki? Sto connect@first.gr Kai an ginetai kai tin kainouria version GreeceG To arxeiaki sto esteila oso gia thn version parthn apo to site ths ngi u know login klp klp .. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Εχω αυτη τη Version Ελληνικου χαρτη: GreeceG version.Q2.2385. (Greek) CP 1253 Δρομους ομως εχει μονο για Αθηνα και Θεσσαλονικη. Οταν πας πχ Πατρα, γραφει οτι δεν βρεθηκαν δρομοι. Ισχυει κατι τετοιο, η εγω κανω κατι λαθος;; Σε νεοτερες versions υπαρχουν δρομοι και για αλλες πολεις;; Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Η τελευταία είναι η GreeceG 2004.Q4.2911 (Greek) CP 1253 Δεν κάνεις κάτι λάθος,unfortunately έτσι είναι και στις νεότερες εκδόσεις. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
behos Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Η τελευταία είναι η GreeceG 2004.Q4.2911 (Greek) CP 1253 Δεν κάνεις κάτι λάθος,unfortunately έτσι είναι και στις νεότερες εκδόσεις. :( ΑΠΛΑ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ: GREECEG => 2004.Q4.2995,CP1253 KAI GREECEE => 2004.Q4.2990,HLG4 ΕΠΙΣΗΣ H TΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ SOFTWARE EINAI H : 3.0.75.108 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 ΑΠΛΑ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ: GREECEG => 2004.Q4.2995,CP1253 KAI GREECEE => 2004.Q4.2990,HLG4 ΕΠΙΣΗΣ H TΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ SOFTWARE EINAI H : 3.0.75.108 Και επίσης οι δρόμοι σε Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ηράκλειο κτλ εμφανίζονται κανονικότατα χωρίς να γράφει δεν βρέθηκαν δεδομένα δρόμων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
behos Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Και επίσης οι δρόμοι σε Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ηράκλειο κτλ εμφανίζονται κανονικότατα χωρίς να γράφει δεν βρέθηκαν δεδομένα δρόμων. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
herc_ Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Παιδια ξερει κανεις αν οι καινουργοι χαρτες θα βγουν πριν το Πασχα? Θα βγουν σίγουρα πριν το Πάσχα, stratus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts