sorento1 Δημοσιεύτηκε August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 15, 2015 Καλημέρα σε όλους και Χρόνια πολλά για την ημέρα . Έχει κάποιος κάποια γνώμη για αυτό ? http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/145534-lenovo-a5500-8-ips-3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasos17 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Καλησπέρα, θα ήθελα την βοήθειά σας, πήγα να κάνω αναβάθμιση android σε ρουταρισμένο τάμπλετ (Lenovo TAB A8) και πριν ολοκληρωθεί μου έβγαλε αρχικά το μνμ ΣΦΑΛΜΑ και τώρα ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ εμφανίζοντας το android με κόκκινο θαυμαστικό. Έκανα hard reset και reboot αλλά τίποτα. Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάτι; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 (edited) Καλησπέρα, θα ήθελα την βοήθειά σας, πήγα να κάνω αναβάθμιση android σε ρουταρισμένο τάμπλετ (Lenovo TAB A8) και πριν ολοκληρωθεί μου έβγαλε αρχικά το μνμ ΣΦΑΛΜΑ και τώρα ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ εμφανίζοντας το android με κόκκινο θαυμαστικό. Έκανα hard reset και reboot αλλά τίποτα. Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάτι; Ευχαριστώ πρέπει να flasharis τη ρομ τη ρομ θα την βρεις εδώ http://lenovo-forums.ru/files/category/50-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%B8%D0%B2%D0%BA%D0%B8-lenovo-a8-a5500/ είναι στα ρωσικα αλλά μπες με chrome να κάνει αυτόματη μετάφραση να είσαι λίγο προσεκτικός γιατί είναι 3 μοντέλα όμως A5500 F - H - HV Edited April 5, 2016 by Sniaf Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasos17 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Αρχικα ευχαριστω Το φανταστηκα οτι ειναι κατι τετοιο το θεμα ειναι πως να φλασαρω τη ROM εφοσον δεν ανοιγει το TABLET Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts