alextrela Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Καλησπέρα. Έχω το ΝΟΤΕ4 μα ο όγκος του με έχει κουράσει. Το στολίδι αυτό εδώ που συζητάτε, έχει κι αυτό τόσο μεγάλο όγκο η το έχουν συμαζέψει σε μεγάλο βαθμό; Επίσης το ΝΟΤΕ4 δεν είχε καλή φωτεινότητα κάτω απο το φώς του ήλιου. Στο s6+ το έχουν επιδιορθώσει; Η φωτεινότητα εχει απογειωθεί με τα 2015 edition σειρά. Δεν θα εχεις πρόβλημα κανένα. Ειμαι κσι εγω ψείρας σε αυτο έξ ού και η αποχή μου απο Samsung εδω και μια 3ετια απο το 12 με το τραγικό s3. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Ζελατινα στην καμερα δεν ειχε μονο στον αισθητηρα παλμών,σφαραγγισμένο απο expansys Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rolexakias Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Ζελατινα στην καμερα δεν ειχε μονο στον αισθητηρα παλμών,σφαραγγισμένο απο expansys Kαι μενα το ιδιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Στην κάμερα ούτε εγώ είχα. Στο s6 είχε και στην κάμερα. Στο s6 του πατέρα μου ούτε εκείνο είχε στην κάμερα. Απ όσο θυμάμαι στο Note 4 είχε. Τώρα τι παίζει δεν ξέρω,αλλά από την στιγμή που το κινητό δεν είχε το παραμικρό σημάδι δεν με ενοχλεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Καλησπέρα. Έχω το ΝΟΤΕ4 μα ο όγκος του με έχει κουράσει. Το στολίδι αυτό εδώ που συζητάτε, έχει κι αυτό τόσο μεγάλο όγκο η το έχουν συμαζέψει σε μεγάλο βαθμό; Επίσης το ΝΟΤΕ4 δεν είχε καλή φωτεινότητα κάτω απο το φώς του ήλιου. Στο s6+ το έχουν επιδιορθώσει; Το καλό είναι ότι είναι πιο λεπτό λόγω του edge design κι αυτό διευκολύνει πολύ το κράτημα και τον χειρισμό αλλά είναι ιδιαίτερο οπότε καλό είναι να το δεις κάπου πριν το αγοράσεις. Η οθόνη όντως είναι πολύ φωτεινή, έχει αυτό το "boost" όταν είναι στο αυτόματο και έξω που έχει πολύ φως αλλά θυμάμαι και το Note4 το είχε αυτό αλλά μάλλον όχι και τόσο refined Η φωτεινότητα εχει απογειωθεί με τα 2015 edition σειρά. Δεν θα εχεις πρόβλημα κανένα. Ειμαι κσι εγω ψείρας σε αυτο έξ ού και η αποχή μου απο Samsung εδω και μια 3ετια απο το 12 με το τραγικό s3. 3 χρόνια είναι πολλά.. Πάντως ο μόνος λόγος που δεν πήρα Ζ3 ήταν τα προβλήματα που είχα διαβάσει στο νήμα, νομίζω εσύ είχες επιστρέψει κάμποσα πίσω για μικρό δυστοκιες της Sony. Και θέλω να πω ότι τουλάχιστον η Samsung έχει καλό quality control και πολύ καλό Service στην Ελλάδα, πότε δεν είχα κανένα θέμα σε καμία συσκευή Samsung. Φέτος βέβαια ίσως τιμήσω Ζ5 premium αλλιώς με το Edge+ για κάνα χρόνο αφού δεν βλέπω κάτι καλύτερο να βγαίνει για μένα πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 (edited) Το καλό είναι ότι είναι πιο λεπτό λόγω του edge design κι αυτό διευκολύνει πολύ το κράτημα και τον χειρισμό αλλά είναι ιδιαίτερο οπότε καλό είναι να το δεις κάπου πριν το αγοράσεις. Η οθόνη όντως είναι πολύ φωτεινή, έχει αυτό το "boost" όταν είναι στο αυτόματο και έξω που έχει πολύ φως αλλά θυμάμαι και το Note4 το είχε αυτό αλλά μάλλον όχι και τόσο refined 3 χρόνια είναι πολλά.. Πάντως ο μόνος λόγος που δεν πήρα Ζ3 ήταν τα προβλήματα που είχα διαβάσει στο νήμα, νομίζω εσύ είχες επιστρέψει κάμποσα πίσω για μικρό δυστοκιες της Sony. Και θέλω να πω ότι τουλάχιστον η Samsung έχει καλό quality control και πολύ καλό Service στην Ελλάδα, πότε δεν είχα κανένα θέμα σε καμία συσκευή Samsung. Φέτος βέβαια ίσως τιμήσω Ζ5 premium αλλιώς με το Edge+ για κάνα χρόνο αφού δεν βλέπω κάτι καλύτερο να βγαίνει για μένα πάντα Κοιτά την τελευταία 3ετια επέλεξα το z2/3 που επί 1.5 ετος ήταν αψογα. Πρόβλημα μονο εγω είχα στο z3 διοτι μου έκατσαν ελαττωματικές παρτίδες αλλα ελεω Amazon και εξαιρετικού after sales support,λύθηκε το θέμα. Αφού παρέλαβα άψογη παρτίδα ουδέποτε είχα θέμα στην καθημερινότητα μου απο άποψη ποιότητα,αντοχή στο χρόνο και γυμνά τα είχα όλο το διαστημα και οταν τα έδωσα ήταν εντυπωσιασμένοι το ποσο brand new ήταν στην ουσία. Το edge το προτίμησα λογο ντιζάιν κυρίως αλλα και οθονη που πλέον ήταν εξαιρετικη. Και οτι επιτέλους ο TW έγινε αποδεκτός με υψηλή εμπειρία χρήσης μέρα με την νύχτα με τα προηγούμενα μοντέλα. Και επειδή έβαλε πολυ ποιοτικά υλικά κατασκευης και premium αίσθηση που αρμόζει για ναυαρχίδα. Και επειδή ήθελα αλλαγή παράστασης μετα 1.5 σερί ετος με Sony.:) Αρα είχα σοβαρούς και ουσιαστικούς λόγους που απείχα. Αλλα πολλές φορές την εχω κατακεραυνώσει και ειδικά τελευταία με το z3+ που κατέστρεψε ενα απο τα θετικά της δηλ αυτονομια. Όπως επίσης πολλές φορές εχω ασκήσει αρνητική κριτική για την επιμονή της στο ίδιο σχεδιασμό. Τουλάχιστον με το z5 φαινεται να βελτιώνει σημαντικά την κάμερα και για εμένα θετικό οτι η κάμερα δεν εξέχει. http://www.dxomark.com/Mobiles/Sony-Xperia-Z5-Mobile-review-Best-mobile-photo-video-scores-to-date Ειναι ενα αρνητικό της s6 σειρά η καμπούρα διοτι αναγκάζομαι να ειμαι δίπλα προσεχτικος διοτι γυμνό το εχω παντα όπως όλα τα κινητά μου. Το z5 Premium ουδέποτε θα το έπαιρνα λογο διαστάσεων. Το z5 μονο αν δεν είχα z2/3 εφόσον η αυτονομια ειναι σχετικά κοντά στο z3. Νομίζω εσυ "πρεπει" να τιμήσεις Sony συσκευή πλέον :p Edited October 1, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 (edited) Τελικα ακομη δεν εγκρινανε doa. Απο τεχνικο τμημα το ανεφεραν στα κεντρικα επειδη η samsung σε επικοινωνια ελεγε τα δικα της περι service κτλ. Εντωμεταξυ πηρα τηλ την samsung και μου ειπε οτι μιας μερας συσκευη θα χρειαστει ελεγχο και επισκευη. Τι να επισκευασουν? Τις γρατσουνιες? Καλα εκει το τι ακουσε δεν μπορειτε να φανταστειτε. Απαραδεχτοι. Εφαγαν τρελο κραξιμο απο μενα και τους προσβαλα κανονικα συγκρινοντας την samsung europe. Μεχρι και απο το public ειπανε οτι εχει γρατσουνιες αλλα δεν πειθονται η μπορει στα κρυφα να υποθηκε οτι μπορει να γινανε και απο μενα. Αν το ακουσω και αυτο θα φρικαρω. Εγω το εχω το τηλεφωνο σαν μωρο στην κουνια. Ασε που ουτε το power δεν πατησα να ανοιξει μολις ειδα ολα αυτα. Αντε τωρα να βγαλεις ακρη. Απο τα public ειπανε να ενημερωσουν αυριο το πρωι τον προμηθευτη τους να δουνε τι θα τους πει. Το θεμα ειναι και σκεφτομαι οτι ο προμηθευτης θα ρωτησει την samsung και εκεινη θα πει service κτλ. Αντε τωρα πειτε μου τι να κανω. Να κατεβω Αθηνα να παω στα κεντρικα και να αρχισω να βριζω η να αρχισω το μπινελικι απο τα public πρωτα? Παιδια μιλαμε τα εχω παρει πολυ ασχημα. Edited October 1, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Τελικα ακομη δεν εγκρινανε doa. Απο τεχνικο τμημα το ανεφεραν στα κεντρικα επειδη η samsung σε επικοινωνια ελεγε τα δικα της περι service κτλ. Εντωμεταξυ πηρα τηλ την samsung και μου ειπε οτι μιας μερας συσκευη θα χρειαστει ελεγχο και επισκευη. Τι να επισκευασουν? Τις γρατσουνιες? Καλα εκει το τι ακουσε δεν μπορειτε να φανταστειτε. Απαραδεχτοι. Εφαγαν τρελο κραξιμο απο μενα και τους προσβαλα κανονικα συγκρινοντας την samsung europe. Μεχρι και απο το public ειπανε οτι εχει γρατσουνιες αλλα δεν πειθονται η μπορει στα κρυφα να υποθηκε οτι μπορει να γινανε και απο μενα. Αν το ακουσω και αυτο θα φρικαρω. Εγω το εχω το τηλεφωνο σαν μωρο στην κουνια. Ασε που ουτε το power δεν πατησα να ανοιξει μολις ειδα ολα αυτα. Αντε τωρα να βγαλεις ακρη. Απο τα public ειπανε να ενημερωσουν αυριο το πρωι τον προμηθευτη τους να δουνε τι θα τους πει. Το θεμα ειναι και σκεφτομαι οτι ο προμηθευτης θα ρωτησει την samsung και εκεινη θα πει service κτλ. Αντε τωρα πειτε μου τι να κανω. Να κατεβω Αθηνα να παω στα κεντρικα και να αρχισω να βριζω η να αρχισω το μπινελικι απο τα public πρωτα? Παιδια μιλαμε τα εχω παρει πολυ ασχημα. Το θέμα αυτό στην Ελλάδα έχει καταντήσει αισχρό. Επιμένουν σε δικούς τους νόμους που δεν έχουν σχέση με ότι ισχύει στον υπόλοιπο κόσμο. Σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες έχεις δικαίωμα επιστροφής εντός 15 ημερών απλά επειδή άλλαξες γνώμη χωρίς καν να έχει πρόβλημα η συσκευή. Ακόμα και στην Αίγυπτο ισχύει το ίδιο. Άσε που εδώ ανοίγουν την συσκευασία μπροστά σου και την βάζουν σε λειτουργία πριν κοπεί η απόδειξη με το imei. Μπορείς να ελέγξεις για γρατσουνιές καμένα pixel κλπ. Αν δεις κάτι θα σου ανοίξουν άλλη και η προβληματική θα επιστραφεί στην αντιπροσωπεία. Το μόνο κακό είναι ότι εκτός Ευρώπης δεν υπάρχουν τα 2 χρόνια εγγύησης. Ισχύει παντού 1 χρόνος. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Το θέμα αυτό στην Ελλάδα έχει καταντήσει αισχρό. Επιμένουν σε δικούς τους νόμους που δεν έχουν σχέση με ότι ισχύει στον υπόλοιπο κόσμο. Σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες έχεις δικαίωμα επιστροφής εντός 15 ημερών απλά επειδή άλλαξες γνώμη χωρίς καν να έχει πρόβλημα η συσκευή. Ακόμα και στην Αίγυπτο ισχύει το ίδιο. Άσε που εδώ ανοίγουν την συσκευασία μπροστά σου και την βάζουν σε λειτουργία πριν κοπεί η απόδειξη με το imei. Μπορείς να ελέγξεις για γρατσουνιές καμένα pixel κλπ. Αν δεις κάτι θα σου ανοίξουν άλλη και η προβληματική θα επιστραφεί στην αντιπροσωπεία. Το μόνο κακό είναι ότι εκτός Ευρώπης δεν υπάρχουν τα 2 χρόνια εγγύησης. Ισχύει παντού 1 χρόνος. Χρονια πισω φιλε μου. Αστα να πανε. Με βλεπω αν δεν μου το αλλαξουν να αρχιζω να βγαζω αφρους εκει μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Φιλε ριξε μια ματια εδω... http://www.protothema.gr/greece/article/387514/epistrofi-hrimaton-edos-14-imeron-gia-tous-katanalotes-/ Ολα ειναι τακτοποιημενα...τους το τριβεις στην Μουρη και καθαρισες.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Φιλε ριξε μια ματια εδω... http://www.protothema.gr/greece/article/387514/epistrofi-hrimaton-edos-14-imeron-gia-tous-katanalotes-/ Ολα ειναι τακτοποιημενα...τους το τριβεις στην Μουρη και καθαρισες.... Μακαρι φιλε μου. Πες μου σε παρακαλω που να βασιστω? Στην επιστροφη χρηματων που λεει για οποιονδηποτε λογο αν αλλαξω γνωμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 (edited) Μακαρι φιλε μου. Πες μου σε παρακαλω που να βασιστω? Στην επιστροφη χρηματων που λεει για οποιονδηποτε λογο αν αλλαξω γνωμη? Θα σου το αλλάξουν. Απλά έχεις πέσει σε ******** υπαλλήλους της Samsung Hellas. Edited October 6, 2015 by impreza_sti Ασκούμε κριτική σε ιδέες και όχι σε ανθρώπους Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 http://www.public.gr/cat/corporate/epistrofes/ Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 (edited) Θα σου το αλλάξουν. Απλά έχεις πέσει σε ******** υπαλλήλους της Samsung Hellas. Σκοπος ομως ειναι να μην παει service. διοτι εκει μπορει να πουνε οτι μαλxxxια θελουν για να το μπαλωσουν. Αντε να δουμε. Πραγματικα αν ήμουνα στην Αθηνα θα πηγαινα στα κεντρικα και θα τους εκραζα για ωρες. Edited October 6, 2015 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Μην το αφησεις κυνηγησε το μεχρι τελους!!εγω εχω δικαιωθει 3 φορες..Την ποιο πολυ ευθυνη την εχουν τα καταστηματα που δεν στο αλλαζουν αμεσως..και καλα να παει στο servise να δουν απο εκει πρωτα!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Μην το αφησεις κυνηγησε το μεχρι τελους!!εγω εχω δικαιωθει 3 φορες..Την ποιο πολυ ευθυνη την εχουν τα καταστηματα που δεν στο αλλαζουν αμεσως..και καλα να παει στο servise να δουν απο εκει πρωτα!! Με πηρανε τηλ και ειπανε οτι θα το αλλαξουν. Α να δουμε. Δεν χρειαστηκε ακομα να δειξω δικαιώματα κτλ. Θα ενημερωσω συντομα. Να στε καλα παιδια ολοι σας παντως για την βοηθεια και την κατανοηση που δείχνετε καθως και τα φωτα σας για την αντιμετωπιση τετοιων προβληματων. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rolexakias Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Αντε με το καλο...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Αντε με το καλο...:) Ευχαριστώ. Λογικα αυριο μαλλον αλλα μπορεί και Δευτερα. Οποτε να ναι αρκει να ναι σωστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rolexakias Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Ευχαριστώ. Λογικα αυριο μαλλον αλλα μπορεί και Δευτερα. Οποτε να ναι αρκει να ναι σωστο. Mακαρι κι εγω τα παιρνω αν μου στελνουν κατι ελλατωματικο(3 τηλεορασεις αλλαξα καποτε μεχρι να μου φερουν τη σωστη),εμεις πληρωνουμε στο φιναλε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 (edited) Mακαρι κι εγω τα παιρνω αν μου στελνουν κατι ελλατωματικο(3 τηλεορασεις αλλαξα καποτε μεχρι να μου φερουν τη σωστη),εμεις πληρωνουμε στο φιναλε... Λοιπον παιδια μου το αλλαξαν και εφεραν το αλλο και το πηρα. Αυτο φαινεταιι αψεγαδιαστο. Μεχρι στιγμης ολα δουλευουν μια χαρα. Αλλα παρακαλω θελω καποιος να δοκιμασει κατι για μενα. Αν εχουμε το τηλ σταθερο και αρχιζουμε να περπαταμε ο step detector μετραει κατευθειαν? η πρεπει να κανει κανα δυο τρια βηματα για να ξεκινησει? Γιατι εμενα θελει κανα 2-3 βηματα να ξεκινησει αλλα οταν αρχισει να μετραει βαζει και αυτα τα δυο τρια που δεν τα εβαλε στην αρχη. Παρακαλω ας το κοιταξει καποιος λιγο. Edited October 2, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Λοιπον παιδια μου το αλλαξαν και εφεραν το αλλο και το πηρα. Αυτο φαινεταιι αψεγαδιαστο. Μεχρι στιγμης ολα δουλευουν μια χαρα. Αλλα παρακαλω θελω καποιος να δοκιμασει κατι για μενα. Αν εχουμε το τηλ σταθερο και αρχιζουμε να περπαταμε ο step detector μετραει κατευθειαν? η πρεπει να κανει κανα δυο τρια βηματα για να ξεκινησει? Γιατι εμενα θελει κανα 2-3 βηματα να ξεκινησει αλλα οταν αρχισει να μετραει βαζει και αυτα τα δυο τρια που δεν τα εβαλε στην αρχη. Παρακαλω ας το κοιταξει καποιος λιγο. Έτσι δουλεύει σε όλους νομίζω. Χαλάρωσε και enjoy τη συσκευή σου.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Έτσι δουλεύει σε όλους νομίζω. Χαλάρωσε και enjoy τη συσκευή σου.:lol: ευχαριστω να σαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rolexakias Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Kαλοριζικο!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 (edited) Kαλοριζικο!!:D Ευχαριστω. Λοιπον ως τωρα ολα καλα αλλα εχω ενα θεματακι και δεν ξερω τι φταιει. Το εβαλα να κανει πρωτη φορτιση με τον ασυρματο φορτιστη που ειχα για το απλο edge αλλα ενω φορτιζει μετα απο καποια λε[τα αρχιζει ο φορτιστης και αναβοσβηνει μπλε led και σταματαει η φορτιση. Με το απλο edge ποτε δεν μου το ειχε κανει αυτο αλλα δεν ξερω μηπως ο φορτιστης αυτος δεν ειναι συμβατος με το plus. Το εχει παθει αυτο κανεις? Βασικα το εχω σε uag θηκη οπως ειχα και το edge αλλα τωρα την εβγαλα μιας και το plus πιανει πιο πολυ ογκο και δεν κανει καλη επαφη. Mε το edge δεν ειχα ομως θεμα με αυτην την θηκη ποτε. Τι να φταιει? Edit: Τωρα που το εβαλα χωρις θηκη δεν εχει κανει καμια διακοπη Eντωμεταξυ διαβασα και αυτο που αναφερουν το ιδιο και λενε για μη απολυτα συμβατο τον παλιο ασυρματο φορτιστη με το plus οπως και με το note5 http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-s6-edge-plus/570532-edge-best-buy-wireless-charging-issue-2.html Edited October 2, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Πάντως βρε φιλε cocous αν με επιανε το αγχος που εχεις με τις συσκευες θα αγοραζα 10 τηλεκαρτες και θα ειχα το κεφάλι μου ησυχο Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts